Skvělá noc

15 3 0
                                    

Přiběhla jsem před můj byt, kde už stál Luk.

,,Ahoj, promiň, že jdu pozdě. Byla jsem nakoupit a potkala jsem své sousedky a potom jsme se šly ještě na chvíli projít a potkaly jsme jejich kamarády a já jsem si nehlídala čas." Vychrlila jsem na něj důvody proč jsem přišla pozdě a začala nahlas oddechovat.  

,,V pohodě, nečekám tu dlouho, jen jsem si říkal kde jsi" usmál se a vzal mi tašku s nákupem. 

,,Díky." usmála jsem se a začala vyhrabávat klíče od bytu.

Za chvíli jsem je našla a odemkla dveře. Oba jsme vstoupili do předsíně a sundali si boty. Vzala jsem si od Lula tašku a šla do kuchyně uklidit jídlo.

,,Pojď a posaď se na gauč." pobídla jsem ho. ,,Můžeme si pustit film nebo si zahrát nějakou hru." navrhla jsem. 

,,Mohli bychom si nejdřív zahrát hru a pak se podívat na film." zazubil se. 

,,Ok." usmála jsem se.

,,Nechceš si zahrát flašku?" 

,,Ve dvou?"

,,Vždyť je to jedno :D"

,,Okej :D"

Douklidila jsem jídlo a vzala ze skříňky jednu prázdnou flašku a druhou plnou vodky. Šla jsem si sednout k Lukovi na gauč a pustila písničky. Luk mezitím našel nějaký otázky na internetu. Já rozlila vodku do dvou panáků, které jsme do sebe oba kopli. Vypili jsme další asi dva panáky, aby ta flaška byla o něco zábavnější.

,,Takže, pravda nebo úkol?" zeptala jsem se. 

,,Úkol." 

,,5x se zatoč a pak udělej stojku." usmála jsem se.

Jeho pokus o stojku po pěti zatočeních a vypitích pár panáků vypadal, asi jako když se rozplácne žába. Oba jsme se začali hrozně smát.

,,Pravda nebo úkol?" zeptal se teď Lukas.

Také jsem si řekla o úkol.

,,Zatwerkuj." řekl s úšklebkem.

S mírným alkoholem v krvi jsem mu teda zatwerkovala přímo před obličejem.
Takhle jsme hráli ještě asi půl hodiny. Měli jsme už celkem dost vypito. Luk se mi dal úkol, který mě zaskočil.

,,Dej mi pusu." řekl.

Pomalu jsme se začali přibližovat až se naše rty spojily. Začal mě líbat a já spolupracovala. Opatrně mě položil na gauč a "lehl" si na mě. Začala jsem mu sundavat tričko a kalhoty. On nebyl pozadu a začal mi též sundavat oblečení. Za chvíli jsme oba měli jen spodní prádlo. Začal mě líbat na krku a u toho rozepínat podprsenku. Já, abych nebyla pozadu, jsem mu stáhla boxerky a hodila je na zem k ostatnímu oblečení. Otočila jsme nás, takže teď byl on pode mnou. Vzala jsem si jeho chloubu do ruky a pak jsem si ho strčili do pusy. Začal vzdychat. 

Pohled Lukase

Pane bože! Ona je tak dokonale dokonalá!
Říkal jsem si v hlavě když měla mého kamarádíčka v puse. Už jsem se blížil k vrcholu a začal vzdychat jako nikdy před tím. Těsně před tím než jsem se udělal si ho vyndala z pusy a strčila si ho do sebe. No tak teď teprve to byla slast toho největšího stupně. Oba jsme zavzdychali a po chvíli se naráz udělali. 

,,Ještě, že beru antikoncepci." pronesla se smíchem. 

,,Jo, to jo." řekl jsem a oba jsme se začali smát.

Alkohol v krvi udělal své a tak Eli za chvilku usnula. Jen jsem ji řekl dobrou noc a dal ji pusu na čelo. Pak jsem ji odnesl do ložnice, kde jsem ji položil na postel. Lehl jsem si vedle ní a oba nás přikryl peřinou. 

It's a Life I Choose  [Probíhá korekce]Where stories live. Discover now