Kapitel 3 - torsdag

603 17 3
                                    

*pling plong* Benjamin ringde på dörrklockan till rum 243. Klockan var kvart i åtta, och han hoppades verkligen inte att han var för tidigt ute. Ingen svarade på dörren. När han provade igen fick han inte heller något gensvar. Shit. Han var säkert för tidig. När han vände sig om för att gå tillbaka till sitt rum såg han dock någon komma gåendes i hotellkorridoren. Det var Felix!
"Hej Benjamin! Förlåt att jag inte var på rummet, ljussättningen drog ut på tiden."
"Åh, det är helt okej. Jag förstår"
"Vill du komma in?"
"Ja, gärna. Om du vill såklart. Vill du det?"
"Om jag vill att du vill komma in? Absolut," sa Felix och öppnade dörren med sin lilla plastbricka.

Inredningsvis var det väl inte världens mest kreativa hotellrum. Det fanns en dubbelsäng, en garderob, några fåtöljer och en minibar. Samma uppsättning som i Benjamins rum. Dörren till badrummet däremot var stängd. Men i luften låg något mer, något som var otroligt svårt att beskriva. När han stod där och försökte lista ut vad det var för något blev han plötsligt avbruten.
"Jag tänkte byta om till något bekvämare, om det är lungt med dig?" Frågade Felix honom.
"Ja, ja visst kör på", var det enda Benjamin kunde få fram till svar. Han tänkte väl inte byta om precis här, framför Benjamin, eller? Jo, det verkade vara just det som hände. Felix drog av sig tjocktröjan han hade på sig och lät behålla sin t-shirt under. T-shirten var minst en storlek för liten och kramade hans torso som latex, fast bomull. Sen tog han fram ett par mjukisbyxor. När Felix tog av sig jeansen hoppade Benjamins hjärta över ett slag. Felix Sandman hade spetsunderkläder. Minns ni när Benjamin tyckte att Felix var rätt så snygg? Stryk det. Felix var råsexig. Felix var otroligt vacker och Benjamin skulle kunna göra vad som helst för att få penetrera honom. No homo. Felix drog på sig mjukisbyxorna och log nonchalant, som om inget var off.
"Jag har ett extra par, om du vill slippa jeansen" sa Felix och bröt därmed tystnaden. Benjamin ville absolut byta om till mjukisar, men han hade ju ett präktigt stånd innanför byxorna. Han stod och velade mentalt tills han bestämde sig för att satsa på mjukisbyxor.
"Schysst av dig" sa han, och fick ett par slängda mot sig. Han försökte vända sig bort från Felix och drog ner jeansen. Nu gällde det att jobba snabbt innan Felix såg, ut ur jeansen och in i mjukisarna. Väl klar insåg Benjamin ett nytt problem: man såg definitivt konturer av en erektion i mjukisbyxorna. Han lade sig på mage i Felix säng för att gömma det. Felix satte sig på sängen, brevid Benjamin. Benjamin tackade alla högre makter han kunde komma på för att Felix var längre än honom och därför hade en storlek större än Benjamin.

"Hur var förberedelserna idag?" Frågade Felix plötsligt.
"Äh det strulade bara, kameravinklar var fel och sen gick en kabel. Inget kul" Felix lutade sig bakåt tills han nu låg med huvudet vilandes på Benjamins svank.
"Ajdå. Men du, ska du göra något inatt?"
"Nej, vaddårrå?"
"Då kan ju vi ha en sleepover!"
"Vilken bra idé Felix!"

Det Är Inte Bara Tekniken Som Strular På Friends Arena: Benjamin x FelixWhere stories live. Discover now