Kapitel 1: Onsdag

848 16 11
                                    

"Hej Felix!"
Benjamin ville örfila sig själv. Hej? Sämsta möjliga hälsningsfrasen. Att bara säga hej... Stort misstag. Han tog Felix hand och skakade den hjärtligt.
"Tja Benjamin!"
Där ser ni. Om man är cool som Felix säger man inte hej. Man säger tja, tjenare eller kanske till och med tjabba tjena. Mycket mer bakåtlutat än ett "hej". Benjamin tog ett djupt andetag. Det var första gången de två träffades, vilket var rätt otroligt med tanke på att de var signade till samma bolag och hade flera gemensamma vänner. Nu ville skivbolaget ha en enad front inför finalen, och det innebar att alla skulle känna varandra. Benjamin var rädd. I teven hade Felix verkat som en normal pop-pojke, men så fort Benjamin trädde in i samma rum som Felix förstod han att det var något mycket mer än så bakom honom. För det första var han ännu snyggare i verkligheten. Benjamin var ju straight, eftersom han hade sett straightporr, men ändå kändes det som om hans kropp surrade till så fort Felix spände sin jawline. För det andra utstrålade Felix en slags aura av melankoli, något som inte verkade gå genom rutan så mycket som det kunde. Det kanske satt i lukten? Innan Benjamin hann tänka klart var pressfotograferna klara (glömde säga att dom var där lol lev med det) och de kunde ha en konversation istället för att stelt le mot kameran. För att citera Shakespeares verk Madagaskar: "le och vinka pojkar, le och vinka". Benjamin kände ibland att han var en av pingvinerna, men han kunde aldrig sätta fingret på vem av de.

"Så jag hörde din låt, den är riktigt fet bror. Och din scenshow är ju next level otrolig. Du kommer gå långt, jag säger det" O herre Jesus, Felix pratar med honom. Trots att han hälsade med "hej"!
"Åh, tack så mycket? Jag kollade på när du tävlade förra veckan, älskar både låten och framträdandet. Det känns liksom äkta". Felix blickade djupt in i Benjamins ögon.
"Tack. Det betyder mycket". Nu hade Benjamin inte mycket material att bygga vidare på (dumt av den som skriver de här dialogerna ju) så han bestämde sig för att bara byta ämne.
"Så, Friends va? Jag är så lycklig som har fått uppträda här förra året, vad tycker du? Har du haft en sån här arena förut?" Felix fick ett lurigt leende på läpparna.
"Ja du, jag var ju med förra året, fast då var jag så hög hela tiden att jag inte snackade med någon alls. Säg inte det till nån. Men jag har ju varit förband till Justin Bieber och One Direction, så jag har varit med om lite liknande situationer. Åååh, vilken korkad fråga. Benjamin ville bara dunka sitt huvud mot en stor dyr strålkastare.
"Felix, du måste checka in din mick hos ljudteknikerna" hördes en dam ropa.
"Oj, måste visst gitta. Men du, sätt dig brevid mig på artistmiddagen ikväll, okej?" Felix blinkade med ena ögat och jogga sen iväg. Benjamin stod kvar förundrad. Trots att konversationen kanske var lite trevande kände han att det fanns ett band mellan de två. Han såg plötsligt fram emot artistmiddagen lite mer.

Det Är Inte Bara Tekniken Som Strular På Friends Arena: Benjamin x FelixWhere stories live. Discover now