Ash

86 1 2
                                    

Nu moet ik wéér zo'n vreselijke, verschrikkelijke, gruwelijke, afschuwelijke, walgelijke, oerlelijke jurk aan! En meedoen met een of andere stomme gymbattle! Serena loopt al de hele tijd heen en weer met roze glitterspul. Ik weet nu al dat ik er niet uit ga zien met al die meuk.

Serena heeft een spiegel meegenomen. Ik durf amper te kijken hoe lelijk ik nu ben. Als ik mijn ogen open doe, zie ik een meisje met een knalroze jurk met heel veel strikjes en andere rommel. Ze draagt een lichtroze pruik (met strikjes, duh) en hele lelijke hakschoenen met hakken die hoger zijn dan de Eiffeltoren (en strikjes -___-). Ze heeft felroze lippenstift en oogschaduw op, en een heel dikke laag mascara. Iets te dik. Ben ik dat?!
'Oh, ik ben nog iets vergeten!' roept Serena. 'Blijf zitten, ik ben zo terug!' Natuurlijk blijf ik zitten! Alsof ik kan opstaan met deze dingen aan mijn arme voeten. Ik wil niet weten wat Serena is vergeten, maar ik vrees het ergste.
'Ik ben er weer!'
'Wat?! Dat doe je me niet aan!!!' Serena heeft een felroze bh vast en een hele berg watten.
'Jawel! Dat moet!' zegt ze vastberaden. Ze geeft het ding aan mij.
'Wat moet ik hier mee?!'
'Aantrekken!'
'Hoe dan? Ik draag die dingen nooit!'
'Ik help je wel even.'
'Dit is kindermishandeling! En ík was niet goed met kinderen hè!'
'Hou je vast! Dit ding zit misschien een beetje strak!'
Een beetje. Ja, vast. Hij zit zo strak dat er geen bloed meer naar mijn hersenen stroomt! En alsof dat niet erg genoeg is, propt Serena de bh al vol met watten. Veel te veel, waardoor het ding nóg strakker zit.
'Je ziet er geweldig uit!'
'Ik lijk wel een... ik weet het niet! Ik zie er echt vreselijk, verschrikkelijk, gruwelijk, afschuwelijk, walgelijk, oerlelijk uit!'
'Niet! Het staat je schattig!'
'Hrmpf.' Ik probeer op te staan, maar dat valt niet mee. Ik val wel... maar niet mee. Eindelijk. Na een tijdje kan ik enigzins lopen. Ik loop als een baby Girafarig of zo.
'Kom!' Serena sleept me mee waardoor ik weer val. 'Niet vallen! Dat is slecht voor je jurk!'
'Meer voor mijn knieën', grom ik.

Even later zijn we terug bij Clemont en Bonnie.
'Dit is Ashley!' roept Serena.

Ash X Clemont (Voltooid)Where stories live. Discover now