Capitolul VI - Ne logăm?

12 1 0
                                    

stația pentru control. Mă așteptam să facă gălagie, dar nu se aude nimic. După un minut, se aude o voce de femeie:

-Welcome, user! I am your personal helper and my name is Christine. Please, tell me your name.

Casc ochii.. și nu ezit să îmi spun numele.

-Roxana.

-I am glad to meet you, Roxana! Are you ready to get into the great Realm of Lords? Do you have some friends to play with?

-I am glad too, Christine. Yes, I am ready and of course I have some friends.

-Very good! If you are ready for the first settings of the game, please put the helmet on your head and lie down on the floor or on the bed. 

Îmi pun casca și mă întind pe pat.

-Now, please close your eyes and don't breathe for 5 seconds.

Zis și făcut. Dintr-o dată mă trezesc într-un meniu și o oglindă în stânga mea.

-Roxana, please select your language.

Selectez limba română.

-Se pare că ai ales limba română. Acum, te rugam să specifici sexul tău.

-Feminin,

Am fost șocată de faptul că ajutorul meu poate să vorbească și română!

-Te rog să completezi meniul următor, Roxana. 

În meniu se aflau tot felul de detalii pe care trebuia să le ofer: mărime exactă, greutate, culoarea părului, culoarea ochilor, culoarea pielii, forma feței, dacă port sau nu ochelari (da, port) și muuulte altele. Dupa ce termin de completat totul, apare în fața mea modelul meu. Aveam o robă albă pe mine și sandale de gladiator. 

-Roxana, te rog, alege-ți tipul de luptător.

Aveam de ales dintre: războinic, destroyer, asasin, magician, suporter, arcaș, conqueror, mentalist, slayer sau sura. Războinicul era caracterul cu armură masivă și sabie medie. Destroyer-ul avea o sabie mare și armură relativ masivă. Asasinul avea două pumnale și armură ușoară, Magicianul purta sceptru și avea haine din material fin, suporterul avea în spate un rucsac destul de mare și un cuțit mic și armură medie, arcașul avea un arc mare și avea armură medie, conqueror-ul avea buzdugan, scut și armura medie, mentalistul avea un glob rotativ și armura ușoara; slayer-ul avea două săbii și purta haine de piele, iar sura avea o mână de demon, și o sabie medie în altă mână și armură medie.

Am ales destroyer-ul, cu un stil frumos: păr prins în coadă, ochelari roșii (pentru că purtam și în realitate și trebuia să îi am), maiou alb pe dedesubt, armură masivă vișinie de începător (mă acoperea de la gât până în vărful degetelor e la picioare) și o sabie care va crește pe parcurs cu mine, pe care am botezat-o "Athena". Era o armă foarte frumoasă, imensă și cu aspect auriu, însă probabil daca aș fi încercat să dau cu ea de un lemn s-ar fi stricat pe margini și în vârf. 

Dau pe butonul "Begin" și mă trezesc în cameră.

-Roxana, jocul trebuie să ajungă la 1.000.000 de jucători pentru a te loga. Până mâine dimineață vei putea juca! Noapte bună!

-Am ințeles. Noapte bună!

Ies din cameră și merg în dormitor unde aveam telefonul plin de notificări de la colegii mei. "Abia aștept să jucăm maine! Hai să nu ---

Odisee TimișoreneOù les histoires vivent. Découvrez maintenant