|33|

1.4K 141 33
                                    

"Pamatuješ, když jsem se hádal s tvým bývalým? Neslyšela jsi o co šlo. Mám pravdu?" zeptal se mě. Přikývla jsem a čekala, co mi řekne dál. "Skvěle" ušklíbl se.

Nechápala jsem, kam tím mířil. Vždyť mi měl říct, proč se Vivien chovala tak, jak se chovala a ne proč se hádal s Noahem.

"Jednou jsem si tak šel po chodbě, když jsem narazil na nějakou dvojici. Nejdříve jsem si jich nechtěl všímat, ale po chvilce mi došlo, že je odněkud znám. Ze Zmijozelu? Ne, to rozhodně ne." zavrtěl hlavou. "V jednom z nich jsem poznal toho imbecila." chvilku se odmlčel a vypadal, že se nemůže dočkat až se dostane tam, kam chce.

"A dál?" klepala jsem nohou o podlahu. 

"Ta druhá osoba byla tvoje kamarádka" zase to slovo vyslovil ironicky. "Není to nic divného, vždyť se jen bavili, ale oni se nebavili" zase se odmlčel, ale ihned pokračoval. "Hmm, jak to říct? Vyměňovali si sliny?"

Vykulila jsem oči. Nejdřív jsem tomu nechtěla věřit, ale potom mi to došlo. Proto se chovala tak divné. V Prasinkách šla za Noahem.

Chvilku jsem jen stála na místě. Stejně jsem to nevydržela a musela se posadit. Opřela jsem se stěnu, po které jsem se svezla dolů

"Já vím šokující" posadil se kousek ode mě.

"Proč to děláš? Proč si na mě milejší než na ostatní mudlorozené? Všechny urážíš, ale mě už ne" otočila jsem se na něj s tázavým výrazem.

"Protože vím, že když se tě snažím urazit, tak mi to vrátíš i hůř" pokrčil rameny. 

Usmála jsem se. "Děkuji, že jsi mi řekl pravdu" přikývl.

Oba jsme už byli ticho, ale mě něco v ten moment došlo. Cítila jsem ji.

Podívala jsem se kolem, kromě mě a Draca tady nikdo nebyl. 

Znova jsem cítila stejnou vůni, jako z nápoje lásky.

Tak Rose již zjistila,  koho cítila, jak to bude dál? 😊

S láskou Katt 💙👑

Another Dursley Kde žijí příběhy. Začni objevovat