Vzpomínky

3.2K 227 26
                                    

,,Idiot! Aboslutní idiot!!" Marinette Alyi vše řekla po poplakání na rameni.. No co, někdy je to potřeba obzlášť, když vám nějakej bezcitnej blonďák slouží jako osina v zadku no ne? ,,Hajzl jeden! Krysa co vyhrabali někde z kanálu nějaký štětky! Úchyl vypatlanej napudrovanej! Myslí si že je drsnej?! Je drsnej jak ukrajinskej toaleťák hej!" Alya chytla svou  "mám super nadávky" náladu. Marinette jen ležela v Alyiném klíně. Normálně by jí takový kluk byl jedno. Jenže její myšlenky nepovažovali Adriena tak, jak ho Marinette vidí. Adrien podává Marinette deštník. Jejich oči se střetly. Adrienovi se nasadí maska a prostředí se změní.. déšť nahradí slunce. ,,Připravena do akce má dámo?" ,,Pecka!" ,,Jsi úžasná Marinette.." ,,Ne, on se mýlí bez tebe by už tady Chloé nebyla.. A bez nás dvou to nezvládnou a my jim to dokážeme, v tomhle mi věř.. Ano?" ,,Beruško.. Já..."  ,,Kocoure!! NE!!" ,,Takže.. Budeš mojí beruškou ty?" ,,Nikdo nemůže vědět kdo opravdu jsme.. Ani my ne" ,,Chtěl jsem ti říct, že jsem tu žvýkačku chtěl sundat.. Čestný" ,,Miluji tě.." Marinette po tváři stekla další slza. Smutek byl také znázorněn řasenkou, která byla všude po obličeji, jen ne na řasách. ,,Ty kvůli němu budeš zase brečet?" zakroutila očima Alya. ,,Chci zpátky toho starého Adriena.." zakňourala Marinette. ,,Bože vždyť si ho ani pořádně neznala.. Jak můžeš vědět jaký byl" povzdechla si. ,,To ty nepochopíš.."

Další den

,,NIKAM MĚ NEDOSTANETEEEE" ,,Marinette.. Přijdeš pozdě na snídani" ,,JÁ TAM ANI NEPŘIJDU" ,,Vyhodijou tě.." ,,TAK AŤ.. STEJNĚ TU NECHCI BÝT" ,,Marinette! Už mě neser a pojď!!" Marinette byla Alyinou sílou chycena za nohy a následně jí Alya tahala z postele po celé místnosti ven. ,,MUUUJ MILÁŠEEEK, CHTĚJÍ MI VZÍT MÉHO MILÁÁŠKÁÁ" Marinette vřeštěla a natahovala se k posteli. ,,Hej!! Nemám řasenku!" zasténala Marinette. ,,Ještě že tak! Ještě by ses před tou výkladní figurínou rozbrečela tak, že by sis před svahem ani tu tunu řasenky nestihla umýt z obličeje.." v tomto měla možná pravdu a tak se Marinette přestala vzpírat a nechala se táhnout z pokoje. Když byli na chodbě, Mylene a Alix tam byli a koukali se na ně, jak kdyby byla Marinette právě vykopávána z psychiatrické léčebny, kvůli ztracenému případu.. ,,Um.. Jste v pohodě?" zeptala se Mylene ustaraně. ,,Ne" řekla Alya dřív, než stihla Marinette něco říct.

,,Měli by jste si promluvit" špitla na mě Alya na snídani. ,,Nemáme spolu o čem mluvit" zavřčela na ni Marinette a Adrien se na chvíli zvedl od své ovesné kaše. Podíval se nejdřív na Marinette, pak na Alyu a dál se zase věnoval svému jídlu. Dál se u snídaně neproneslo ani slovo. Uběhl nějaký ten čas a BUM, Marinette stála se snowboardem uvázaném na jedné noze a posouvala se ve frontě na vlek. ,,Marinette! Sakra čekej na mě!" zakřičela z plácku vedle svahu Alya, která si zrovna nasadila druhou lyži. Vždycky jí to dlouho trvá. ,,Stejně nejsme spolu v družstvu!" křikla na ni, aby ji slyšela. Když Marinette jela nahoru, měla hodně přemýšlecí náladu. Vždy se tam dobře fylozofovalo, protože je tam hodně lesů a sněhu a další pěkné věci.. Zachovat si chladnou hlavu pro Marinette bylo však teď těžké a k tomu jen stačila představa, že pan blonďtá palice alá ukrajinský toaleťák (jak by řekla Alya) právě jede za ním a ona s ním bude muset trávit veškerý svůj čas na svahu a k tomu ho učit... Najednou se jí chtělo vyjet z vleku, rychle uprchnout do lesa a tam se stát nějakou paní jelenů nebo lesní vílou nebo něco takového.. Neudělala to však a poté toho šeredně litovala.. Uvazovala si druhou botu ke snowboardu a dívala se, jak Adrien vystupuje.. Toto je sebevražda... Adrien si zavázal botu velmi rychle, takže musel na Marinette ještě čekat. Když si Marinette zavázala botu, zůstala sedět a načuřeně se koukala do lesa. Je ještě poždě rychle utéct do lesa..? Řekla si v duchu a Adrien tam jen stál a čekal, co se bude dít. ,,Um.. Tak? Co mám dělat?" zeptal se po chvíli Adrien opatrně. ,,Noo, nejdřív by jsi se mohl rozjet, sjet to šusem dolů a tam se zabít o ten velkej smrk co stojí za chatou!"

Lyžák (mlbff)Where stories live. Discover now