Část jedenáct

223 14 0
                                    

  ,,Nechte mě, já nic neudělala!" Začala křičet Hillary na dozorce když ji vedli chodbou k její cele. Cukala sebou a kopala, podařilo se jí i uhodit mladšího dozorce. Všichni vězni, co byli ve svých celách, nenápadně vyhlíželi ven, protože to bylo poprvé, co jí viděli dělat něco jiného než jen tiše jít. Hillary prudce vykopla, před sebe a začala hystericky křičet na dozorce ať jí pustí. Přestala se ovládat a oba žalářníci nad ní ztratili kontrolu. Křičela, brečela a oháněla se kolem sebe. Když jí starší z dvojce - Adam - chtěl znovu chytit kousla ho do ruky tak silně, že z ní začal krvácet.

  Na místo přiběhl primář sektoru B Martin Laterns a psychiatr Thomas Growny. A také další čtyři dozorci. Hillary se jim podařilo uklidnit až po v píchnutí injekce se slabšími opiaty. Donesli jí do cely, primář zkontroloval zranění - kromě modřiny na čele a pár šrábanců byla v pořádku. Správce Ronald Jeffrson dostal za úkol dát před pokojem pozor než se probudí a pak přivolat Thomase zpět k pacientce B-126.

  Jerome tušil, že to brzy přijde, brzy znovu spatří světlo slunce a měsíce, ucítí čerstvý vzduch a v klidu si venku vykouří svou vytouženou a tolik zaslouženou cigaretu. ,,Víš o tom, že seš ten nejpošahanější kluk z celýho Arkhamu? Ale teď si běž lehnout a přestaň čumět do mojí cely, pitomečku." Vyjel po něm Jhon z cely naproti. ,,Možná jsem, ale naproti poloviny z Vás mám hlavu a tělo čistý...," odmlčel se a natisknul se obličejem na sklo cely a zařval: ,,Protože mít psychózu z toho, že se přefetuješ a pak zabiješ svojí čůzu a fakana je hrozně cool a fajn, že."
,,Zmetku jeden! Počkej, až se odsud dostanu, zmrzačím, tě tak, že budeš rád, že se sám dojdeš vysrat!" Rozkřikl se na něj vězeň s číslem C - 404. Jerome se usmál: ,,To mně budeš muset nejdřív chytit!" Zatlačil na dveře a ty se otevřeli. ,,Takže pánové, jelikož jsem já volný a vy jste moje krysy tak si vyberu, co s kterou krysou pak provedu." Zasmál se na hlas a odešel. Přišel pomalu ke strážnemu, co měl dnes dohled nad sektorem C. Do krku mu bodl střep a odkopl ho na studenou podlahu, kde ho nechal se dusit vlastní krví.

,, Teď si tady ujasníme pravidla, pojedou celu po cele a budu se rrozhodovat, kdo má právo žít volně a nebo kdo tady prostě chcípne. Protože dneska v noci jsem tady VELITEL JÁ! JÁ JSEM TADY BŮH!" Odkašlal si a podívala se do první cely přes kameru v kamerovací místnosti. ,,Takže," promluvil znovu do rozhlasového zařízení. ,,Holand Kiztch, co s tebou chlapče? Co ti jde, co ti nejde? Ty si vlastně to geniální dítě, co sestrojilo ty hračky, co zabily ty děti v tý škole. Jak ti říkají Toymaker? Skvěle, skvěle. Jen poběž ven." Vybídnul chlapce a a otevřel celu. ,,Tebe C-007 můžeme rovnou přeskočit nemám tě rád a chci abys tu umřel." Zasmál se a pokračoval dál ve vybírání. Z 69 vězňů, co jsou v sektoru C uvěznění jich pustil ven pouhých 31. ,,Děti zla, běžte udělat nový chaos!" Vyslal svých pár vyvolených napřed smrti. ,,Nebojte vy ostatní, určitě sem za Vámi přijde někoho třeba bachaři a nebo sama Smrt." Zasmál se odešel za ostatními. Všude byl slyšet poplach a někdy i výstřely. ,,Jaký krásný den, na to zase zničit Gotham a nechat ho povstat znovu, usmál se zlomyslně.
  

Cold HeartWhere stories live. Discover now