Mikemmel Kavga

2.3K 181 76
                                    

Kimdi bunlar?

Müdüremiz konuşmaya başladı  " Evet arkadaşlar. Eminim şuan hepiniz bu saate neden burada olduğumuzu merak ediyorsunuzdur. Size güzel haberlerim var. Artık okulda sadece 4 ırk olmayacak ! " WTF?! " Yeni ırkımızı size tanıtayım! KURT ADAMLAR!" dedi ellerini yukarı kaldırıp onları göstererek. Vampire benzettiklerimden bazı homurdanmalar duydum. Ay şimdi bunlar kesin düşman olurlar! Müdüre nin devam konuşmalarını muhteşem düşüncelerim sayesinde duyamamıştım. Sadece son cümleleri yakalayabilmiştim. " Şimdilik onları Element Koruyucularının yanında misafir edeceğiz. Onlara bir kaç odayı ayarladık. Ha bi de unutmadan 1 hafta sonra dersler başlıyor. Çalışmayı unutmayın! Hepinize iyi günler!". 

Umarım odamdan olmazdım. Odama kısa zamanda alışmıştım ama Cassandra'yı atıp o yakışıklı çocuklardan alabilirler. Neden olmasın?

Bu düşüncelerimi Amy'e anlatsam benim masum kuzum ' Onun hakkında böyle düşünme ona biraz zaman ver ' diyip iki tarafında gönlünü hoş etmeye çalışırdı. 

Ben düşüncelerimle boğuşurken hemen gidip banka oturmuştum. Yanıma yine o vampir bozuntusunun oturmaması için bir eşyam yoktu. Bende yerden taş almak yerimden kalkıp eğildim. O sırada biri gelip beni belimden son hızla yere ittirdi. Yere yapıştım. Spatula gelip beni kazısa çıkardım belki. 

Hemen yerden kalkıp arkama döndüm. 5 kişilik bir kız grubu beni karşıladı. Biri öne çıkmıştı. Sarışın ve açık mavi gözlüydü-multide-. Diğerleri de arkasında 2 şer şekilde ayrılmıştı.

" Muggle*  ız galiba ?" -Potterheadlar çıldırıyor-

Diye ona sordum. Kız vampire benziyordu. 5 e karşı 1 kavga çıkarmaya niyetim yoktu hele birde vampirlerse.

" Kendin gibi kelimelerinde bir garip. Darwin ben dururken senin neyine baktı anlamıyorum?" 

Dedi kabullenememişcesine. 

" Ara canım ara bulursun belki. Bu zekayla zor ama... Şansını deneyebilirsin" 

Dedim. Dememle birlikte yüzünden belli bir sinir ifadesi geçti. Kafasını yana doğru yatırıp kızlara kızlara işaret verdi. 4 ü birden üzerime gelmeye başladı. Ne ettin gülüm be! Kızlara yazık olacak şimdi.  

"Vaktiniz varken kaçın derim." 

Beni tınlamayarak üzerime gelmeye devam ettiler. E o zaman günah benden gitti değil mi? Sonuçta ben onları uyarmıştım. Etrafa bakıp kollarımı sıvadım. İnsanlar etrafımızda toplanmaya başlamışlardı bile! Ne kavgaya meraklı ırklarmış bunlar.

 Birinin orayı yararak buraya gelmeye çalıştığını gördüm. Sonunda çıktığında Amy ve Cassandra olduğunu gördüm. Cassandra? Amy le yanıma gelip kızlara doğru " Canım canınıza mı susadınız siz? Beyinlerinizin yerinde Yulaf olduğunu düşünüyorum." Amy vurdu gol oldu !! Toplananlarının aralarından bazı ıslık sesi ve " WUHUUUU" sesleri yükseliyordu. Way sevenim çokmuş haberim yokmuş. Çünkü yanıma 4-5 tane daha tanımadığım kız gelip " Beyinsizlere karşı Mikemmeller! Diye bağırdı. kızda benim safımdaydı. Kız çılgındı. O kesin. Yanıma başka kızlarda akın akın gelirken Beyinsiz sarışın ve arkadaşları morararak gittiler. Dayanışma güzel şeymiş ya!

Kendimi bile şaşırtarak arkamda ki gruba teşekürlerimi sunup onlarla tanıştım. O çılgın kız da Türk'müş ama anne yabancı olunca buraya gelmiş. Burada ki adı Allyssa ymış. Bizim yan tarafımızda ki oda da kalıyormuş. Nasıl onu fark edemedim hiç bir fikrim yok. Neyse.

&&&&&&&&&

Sabah Amy'nin çığlığıyla uyandım. NE! Amy'nin çığlığı mı?!

---------------

MUGGLE*--> Harry Potter serisinde büyü gücü olmayan ve büyücü soyundan gelmeyene denir. - Tabi bunu okulda benim gibi gıcık olduğunuz insanlara söyleyebilirsiniz. Çünkü ne dediğini anlamayınca morarıp oturuyorlar:D-

SİZCE AMY NEDEN ÇIĞLIK ATIYORDUR?

485 kelime

Yorum lara yığılalım Vote butonlarını çökertelim!!!!!!! Haydi gençlik 10 saniyeni bile almayacak!


Irklar Akademisi (Askıda)Where stories live. Discover now