Kaçış

11.5K 600 33
                                    

   Kapıyı Dael yaktı. Ardından ordan dikkatlice çıktık. Koridor sandığımızın aksine boştu. Hay şu şom ağzımı açmayaydım!! İleride benim o gece gördüğüm, duman adam diye tabirini ettiğim adam karşımıza çıktı. Sonra tek hücreli canlı üremesi gibi 4e 5e bölündü. Ve bizi sıkıştırdılar. Yuvarlağın içine sıkışmıştık,sırt sırta idik. Ben ağzım Dael e bakıyordum çünkü adamları yakıyordu. Ben şok olmuş şekilde ona bakarken o bana koşmamı söyledi. Son hızla koridorun sonundaki ışığa doğru koşmaya başladık. Ama ışık biz yaklaştıkça sönmeye başladı. Daha da hızlandık. Işık tamamen kayboldu... Arkadan christian ın sesi geldi:
- Ne o ? Bir yere mi gidiyorsunuz ? Ben bir kaç gün daha misafirim olursunuz sanmıştım. Belki yanınıza bir kaç arkadaş daha gelir. Ne dersiniz?
    Adam gerçekten güçle kafayı yemişti. Acaba nasıl bir olay yaşamıştı da bu hale gelmişti? Kötü bir anısı olduğu belliydi. Gözlerindeki küçümseyici ve iğrenç bakışlarını  saymıyorum bile. Arkamızda ( adam onların arkalarındaydı ama Dael ve belinda ona doğru dönmüştü. Ona göre hayal edin istedim :-)) duman adamlar belirdi. Bir anda Dael e yumruk attılar. Çocuğu bildiğin dövüyorlardı. Öfkelenmeye başlamıştım. Yavaş yavaş havalanıyordum..Hissediyordum.. Adamlar kendilerini yerde buldular. Sanırım biraz fazla sert fırlatmıştım. Hepsi bayılmıştı. Ama Dael hariç. Bu sefer o bana şaşkınlıkla bakıyordu. Bu sefer ben onla dalga geçtim:
- Ağzını kapat da sinek kaçmasın. Hadi çabuk ol , az sonra uyanabilirler.
      Dedim. Kapıyı açtık ve son hızla koşmaya başladık...
   
     Okuyucu sayım artmış. Bu yüzden teşekkürler. Christian fotoğrafını bulursam sonraki bölümlerde yayınlayacağım. :-)

Irklar Akademisi (Askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin