•12•

21 0 1
                                    

        Holurile spitalelor ma infricoseaza. Zici ca esti la un pas sa iti vezi persoana iubita moarta. Bine ca nu este cazul cu James. Bine ca nu e cazul cu mine. Inca nu pot sa cred ca m-a aparat. Ii datorez viata mea. Ma intreb cat de mult a auzit. Deoarece prostul de Kyle aproape a strigat acel nume. Pe care il urasc din viata mea. Toti doctorii se uita ciudat la mine. Dar eu doar continui. Continui sa merg. Pana am ajuns la camera. Camera lui James. Imping de usa incet. James statea in pat linistit, plin de bandaje pe umar. Cand ma vede, imi zambeste dulce. Cum poate sa zambeasca cand a fost impuscat? Ma pun pe marginea patului. Nu pot sa ma uit la el, nu acum. Imi este prea frica, stiu ca a auzit ceva, si nu vreau sa afle.
-De ce m-ai urmarit?il intreb.
-Eram curios unde plecai. Deabea am ajuns si tu erai deja dusa. Trebuie sa zic ca iti statea bine cu peruca,rade el.
-Cat de mult ai auzit?ma uit serioasa la el.
       
         Se uita la mine serios.
-Totul. Nu stiu daca pot sa iti mai spun Hailey.
-Uite, Kyle este verisorul meu ok? Si tipul ala...
-Ce este cu el?
-Nu conteaza.

          James se ridica din pat si ma ia de mana. Mana lui este rece ca gheata, de parca camera nu il incalzea.
-Nu mai poti sa te inchizi in tine. O sa fi plina de emotii, si intr-o zi pur si simplu o sa explodezi. Nu o sa mai poti sa iti ti sentimentele.
-Tipul ala, era assasinul tatalui meu. Si Kyle, care il credea pe tatal meu cel mai tare om de pe lume, s-a alaturat lui,nemernicul.
-Te-ai gandit ca are o explicatie pentru asta?
-Unchiul meu nu l-a primit in Mafia sa. Credeam ca o sa inteleaga,nu e de parca nu este antrenat in fiecare zi de el, dar este gelos, gelos pe toti care sunt in aceea Mafie, si pun pariu ca voia sa se razbune.
-In aceea incapere, Kyle te-a strigat alt fel.

        Nu puteam sa ma uit la el, stiu ca va trebui sa pronunt acel nume din nou.

-Hailey,cum te numesti de fapt?
-Eros. Eros Jade Rose.

        James se uita la mine confuz:
-Atunci de ce ti-ai schimbat numele?
-Parintii mei imi spuneau ca o sa ma nasc un erou. Care o sa ajute oamenii. Nu pot sa fiu strigata asa, cand tot ce am facut a fost sa fiu opusul.
-Orice ai face, tu ai un suflet bun, si ai dovedit-o cand m-ai salvat. Si m-am revansat.

         Prima noapte in care ne-am cunoscut. A trecut asa de mult timp de atunci. L-am luat de langa familia lui, prietenii lui,i-am luat viata. Putea sa devina ceva in viitor, si eu l-am adus in aceasta lume pe care nu a cerut-o.
-James,tu vrei sa te intorci?
-Poftim?
-Sa te intorci acasa la tine, sa lucrezi, sa fi de succes. Simt ca ti-am luat toata viata cand te-am cunoscut.
-Si mi-ai schimbat-o in mai bine,imi spune. Parintilor mei nu le pasa de mine. Le pasa de bani. De asta am incercat sa devin un avocat, ca sa primesc mai multi bani si poata sa se opreasca din baut. Dar nu merge nimic. Ma bateau, si nu mai suportam. In ziua in care ne-am cunoscut, m-am strecurat cu prietenul meu din casa. Era pentru prima data cand m-am strecurat.
-Imi pare rau sa aud asta.
-Hei, Ero... Hailey? Unde sunt parintii tai?

        Am inghitit in sec. Chiar vreau sa imi dezvalui trecutul? As avea nevoia sa las totul sa se duca, sa am pe cineva care ma iubeste si ma intelege. Daca o sa plece? Oftez si ma uit trista la el:
-Poti sa ma strigi Eros, mi-a fost dor de numele meu. Parintii mei erau cei mai tari. Ne iubeam unul pe altul si faceam totul impreuna. Pana cand tata s-a amestecat cu niste oameni rai. Si a intrat in mafia lui Marius Brown. De cand eram mica m-a invatat sa impusc si sa ucid. Mama a inceput sa bea, deoarece era trista cu tata. Nu ma mai iubea,doar tata. Dar intr-o zi, Marius Brown s-a enervat pe tata,si l-a impuscat in cap. Mama a devenit mai brutala si rea. Acum ma sugruma pana nu mai puteam respira, si apoi dadea drumul. Am inceput si eu sa innebunesc. L-am vazut pe iubitul meu cu alta, si i-am bagat un cutit in cap. Mi-am taiat parul lung si m-am vopsit albastru. Am, am ucis-o pe mama, si am plecat cu Akita in lume. Am mers la unchiul meu, si m-a lasat sa intru in Mafia lui. Sunt cunoscuta drept BloodKiller, deoarece nu ratez niciodata tinta. Pana la urma am castigat destuli bani,si m-am mutat inapoi in tara mea, impreuna cu Violet, pe care am cunoscut-o de cand eram mica.
-Imi pare rau.
-Nu ai ce sa faci. Pana la urma, trecutul e trecut, ii spun si ii zambesc.

InsaneWo Geschichten leben. Entdecke jetzt