2-Artık Liseli Korkak Çocuklar Değiliz

21 5 0
                                    


BÖLÜM 2

''Aşağıda ölü bir kadın var!''diye haykırdım.Sarhoşlar çoktan ayılmıştı.Namjoon eşine olayları çaktırmadan bahçe kapısından çıkmasını sağlamıştı.İddiası yarın sabah toplantı bahanesiyle döneceğiydi,ben olsam döner miydim bilmiyorum.Yanımda sakince oturan Jin'e hayret dolu gözlerle baktım.

''Nasıl bu kadar sakin olabilirsin?Aşağıda bir ceset var diyorum!''

''Doktorum ben.Her gün ceset görüyorum.''dedi kafasını kaldırmadan.

''Ben de avukatım.Ve sana ne olacağını söyleyeyim.Bu herhangi bir ceset değil.Bu ceset hepimizi hapise sokabilir.Çünkü biz bulduk,saatlardir içinde bulunduğumuz bir evde.Sen de açık kapıdan elini kolunu sallayarak girdin.Yeterince açık mı?

20.04.2007

''Noona!''Arkama saklanıp ağlayan Jungkook'a tepki veremeyecek kadar şaşkındım.Arkadaşlarımın yüzüne baktım.Hepsi benimle aynı durumdaydı.Jin ve Hoseok dışında.Jin her zaman sakindi,ama Hoseok?O neden böyleydi?

''Polisi arayalım.''dedim sesim titreyerek.Hoseok bana döndü.

''Aptal.Polisi ararsan bizden başka şüpheli olur mu zannediyorsun?Benim ailemin evindeyiz.Dün gece burada kaldık.Tabii ki bizi sorumlu tutacaklar.

''Umrumda değil!Bahsettiğimiz kişi Taehyung.''

''Aptal Eunbin.Eğer şu an polise haber verirsek ve suçlu bulunursak,hukuk fakültesine girebilirsin mi zannediyorsun?''

''Herkes sakin olsun önce bir.''dedi Jin.

''Herkes sakin olsun önce.''dedi Jin.Harika.Her şeyi baştan yaşıyordum.Bir on yıl da bunun vizdan azabı için bir araya gelirdik artık diye düşündüm.

''Polise haber verelim.''Hepsi onaylayan sesler çıkardılar.

''Ayrıca biri Yoongi'ye mesaj atsın,gelmesin.Onu da bu işin içine sürüklemeye gerek yok.Çoluklu çocuklu adam.''Birkaçı başını salladı.

''Dinleyin.''dedim,ellerimi saçlarımın arasından geçirirken.''Artık liseli korkak çocuklar değiliz.Nişanlım çok büyük bir hukuk firmasının sahibi,bizi her şekilde kurtarır.Ayrıca suçluyu bulmak o kadar zor olmamalı,bu geceki davetlilerden bir tanesi işte.Ya da..''

''Ya da ne?''Tanıdık ses kulaklarımı doldururken gözlerimi yumdum.''Ben mi öldürmüşümdür?''dedi Hoseok.''Hem de kendi sevgilimi.''Kızaran gözlerine baktım.Saniyeler içinde sağ gözündeki kızarıklık yerini büyük bir morluğa bıraktı.

''Seni orospu çocuğu.''dedi Jin muhtemelen acıyan yumruğunu havada sallarken. ''Bir de utanmadan sevgilim diyor.Kız kardeşimi aldatıyor muydun?''

20.04Where stories live. Discover now