Epilog

4.8K 216 46
                                    

O šedesát devět let později

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


O šedesát devět let později

Současnost...

„Soustřeďte se trochu! Rumlow způsobil už dost atentátů a musíme mu zabránit v tom, aby uspořádal další!" bouchl naštvaně Fury pěstí do stolu. Všichni z týmu Avengers se po něm zaskočeně podívali, zatímco Tony a Bruce řešili nějaké vědecké hovadiny, Natasha s Clintem se sázeli o to, kdo nejdéle dokáže zírat Furymu do jednoho oka, Thor se mazlil se svým Mjörnirem - kladivem a Kapitán si zasněně prohlížel kompas s fotkou svojí přítelkyně z války, o které dodnes nikdo nevěděl, že s ní chodil.

Při poslední návštěvě Peggy Carterové ve Washingtonu DC od bývalé agentky dostal i stříbrný náhrdelník s hvězdou. Vzpomínky se mu hromadili velkou rychlostí.

„Kapitáne Rogersi, můžete k tomu něco laskavě říct?!" zařval Fury i na vojáka, který s leknutím kompas schoval a podíval se po aktuálním řediteli S.H.I.E.L.Du.

„S-souhlasím s Vámi, pane," vykoktal narychlo a nepokoušel se ani usmát. Pirát přikývl a začal stůl s členy Avengers obcházet dokola, div že nevyšlapal kruh do země.

„Další jeho útok očekáváme v New Jersey. Bylo by vhodné tam poslat pár členů z týmu a prohledat to tam, zda se tam nenechází nějaké výbušniny nebo jiné nebezpečné zbraně," rozdal Fury pokyny a všichni mlčky přikývli.

„Půjdeme tam s agentkou Romanoffovou. Přeci jen máme s Rumlowem zkušenosti a víme, co od něj čekat," rozhodl Steve a zvedl se od stolu. Kývl na Natashu a ta se též zvedla.

„Bacha, starouši, ať nedopadneš stejně jako posledně při boji s těma dvěma Winter Soldiery," ušklíbl se Stark na Capa a ten se na něj zamračil. Vůbec se mu po něm nestýskalo, ale Tony bude rýpat vždycky a do všech.

„Neboj, Tony. Takovou radost ti neudělám," s těmito slovy opustil Kapitán zasedačku v AT s rusovlasou agentkou v patách, která měla už zase žvýkačku v puse a přežvykovala. Správnej přežvýkavec.

„Co chceš dělat?" zeptala se ve chvíli, když šli do garáže a cestou si Rogers vyzvedl svůj štít, co s ním přežil 66 let u ledu.

„Napřed zavolám Samovi. Po té se s ním sejdeme v New Jersey a prohledáme to tam. Jakoukoliv podivnou aktivitu okamžitě nahlásíme S.H.I.E.L.Du," prohlásil, dal si štít do kufru auta a sedl si za volant dřív, než to udělala agentka.

**

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

**

Zde je poslední kapitola této knihy. Pokud se kniha líbila a chtěli byste kapitolu věnovanou přímo této knize nebo celé sérii a zeptat se na nějaké neobjasněné věci, co se netýkají spolierů, stačí napsat do komentáře a pokusím se vyhovět.

Za cover chci opět moc poděkovat NikoSek01. Její tvorba coverů je přímo fantastická. Ano holka, dělám tu reklamu přes moje knihy 😂 teď vážně. Zasloužíš si to.

Další díl knihy se bude jmenovat I remember you. Hlavní postavou bude dívka, co se snaží dostat z Hydry. Jmenuje se Lily Sarah. Nezná svou minulost, je jí patnáct let a po pokusech z Hydry.

Cover:

Trailer:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Trailer:

Druhý díl najdete na mém profilu

🎉 You've finished reading 𐌉 ᑭ𝘳𝘰✝𝑒𝖼✝ ყ𝘰𝑢¹ 〔ന𝑢𐌉✝𝗂𝗏𝑒𝘳⳽𝑒¹〕 🎉
𐌉 ᑭ𝘳𝘰✝𝑒𝖼✝ ყ𝘰𝑢¹ 〔ന𝑢𐌉✝𝗂𝗏𝑒𝘳⳽𝑒¹〕Where stories live. Discover now