Zvláštní ale krásný vztah.

4.7K 183 15
                                    

Společně s Harrym jsme vymysleli menší překvapení pro Ginn. Doufám, že to zabere, snad bude ráda.

Po rozhovoru s Harrym jsem se přemístila do ložnice, kde jsem si vzala své všechny učebnice a vydala se na hodinu studia mudlů. Je to společně s Malfoyem, moc se netěším na jeho povrchní úšklebek a povýšené chování. Kéž by se choval někdy tak, jak se choval o samotě semnou. Byl milý, pozorný a nechoval se ke mě hnusně. Ano, líbil se mi Draco pod vrstvou jeho ega, ale není to na dlouho.

Sedla jsem si ke stolu, kde všichni už byly. Učitelka začala vyprávět, jaké technologie my mudlové používáme. Je to vskutku zajímavé, mám z toho velmi dobré známky, ale to je především tím, že tam žiji od mala. I když spoustu věcí furt moc neznám. Třeba věc jménem Facebook.

"Pane Malfoyi, zopakujte nám, co je to počítač" vyzvala ho učitelka, která Draca přistihla když se právě bavil se Zabinim.

"Věc nepotřebná k životu" zasmál se a vzápětí na to si hlasitě odfrkl.

"Pane Malfoyi, laskavě odpovězte na otázku" důrazně se na něj podívala a on na ni vzhlédl pohledem - jsem něco víc než ty, co si dovoluješ na mě vůbec mluvit.

"Paní profesorko, laskavě mě nechte na pokoji!" Vzal si své všechny věci a s hlasitým zabouchnutím dveří odešel. Nechápala jsem, co do něj vjelo, ale učitelka se zdála být fakt naštvaná.

-

Po vyučování mě zastavila Ginn a domluvili jsme se, že se půjdeme projít okolo hradu a popovídáme si.

"Co Ty a Malfoy?" Optala se Ginn s velkým zájmem v očích.

"Nic. Od doby, co jsem splnila všechny úkoly se chová velmi zvláštně. Choval se tak mile, neříkal mi mudlovská šmejdko, řekl mi, že ve mě vidí i něco krásného, pak jsme se spolu vyspali a teď zas jakoby nic." Dořekla jsem aniž bych si uvědomila, že jsem řekla, že jsem spala s Malfoyem.

"Ty si spala s Malfoyem?!"

"Na tom mejdanu jsem se strašně opila.. nevěděla jsem, co dělám"

"Herm.. nechci, aby Ti ublížil" smutně se pousmála.

"Nechci s ním nic mít. Je to Malfoy, není pro mě nic. Pořád bude ke mě nadřazený blb.." smutně jsem dořekla a postřehla Malfoye. Slyšel nás. Sakra.

Rozběhla jsem se za ním a chytla ho za rameno.

"Malfoyi, není to tak.." ani jsem to nedořekla a už spustil své.

"Jak si myslím? Já to slyšel. Nechovám se nejlíp, ale aspoň na chvíli jsem si myslel, že Ti můžu důvěřovat a vidět v Tobě něco víc. Zmýlil jsem se, díky Grangerová". Odešel. Jen jsem na něj mlčky koukala a po chvilce mě Ginny objala.

"Netušila jsem, že to máte takhle mezi sebou.."

Sama nevím, co se mezi námi dělo. Jednou jsme byly za dobře a jednou za zle.

"To nic..jdeme do sálu" pousmála jsem se a vydala se do sálu, kde už Harry měl mít připravené překvapení pro Ginn. Měla jsem za ně radost, ale teď jsem se nedokázala tak těšit.

-

Vešli jsme do sálu, kde na jedné straně byla kapela, na druhé pár lidí z Nebelvíru, kteří tvořili nápis "Ginny" a veprostřed stál Harry. Ginn k němu nejistě šla. Chvilku ji něco říkal, ale nešlo to noc slyšet a pak si kleknul. Cože? O tom ani já nic nevím! On ji žádá o ruku..

Rozbrečela jsem se. Dojalo mě to.. moji dva nejlepší přátelé se vezmou! Přeju jim to, jsou nejkrásnější pár, který jsem kdy poznala.

Ginn zamnou šla a oznámila mi to, co mi už dávno řekl Harry. Byla jsem na své kamarády tak pyšná a šťastná zároveň. Pevně jsem ji objala, pogratulovala jim a šla vyhledat Draca.

-

Bloudila jsem po hradu snad hodinu ale on nikde, proto jsem se zkusila dostat ke zmijozelským ložnicím. Dala jsem na sebe neviditelné kouzlo a Zakarpatská jsem. Ve dveřích stala Pansy.

"Kdo je?" Optala se a já rychlostí blesku vlítla do společenské místnosti. Po chvilce brouzdění sem a tam jsem ho našla. Ležel na posteli a zíral do stropu. Rozhodla jsem se ho trošku poškádlit a tak jsem ho začala lechtat na noze a on rychle vyběhl na nohy. Poklepala jsem na sebe abych se mohla ukázat.

"Než cokoliv budeš chtít říct, omlouvám se. Bylo to ode mě dost hnusné, ale nechtěla jsem aby Ginn věděla o tom, co se mezi námi děje a nebo neděje ale i tak." Smutně jsem se pousmála a on se na mě nevěřícně podíval. Nic neříkal a tak jsem měla možnost si ho poradně prohlédnout. Vypracované tělo, které bylo schované za uplým oblečením, jeho blonďaté ulízlé vlasy byly teď rozcuchané a tak vypadal lépe. Modrošedivé oči, které dominovali celému obličeji. A pak jeho rty. Jsou stále tak sladké jako jsem je předtím líbala? Chtěla bych si je znovu.. ochutnat.

"Chápu, že jsem tak sexy Hermiono, ale nemusíš na mě tak civět" usmála jsem se a pomalu šla k němu blíž. Opravdu je chci políbit tady a hned teď. Nebránil se ba naopak spolupracoval. Chytl mě jednou rukou za bok a druhou okolo krku, mé ruce ho obmotali okolo krku a se vší vášní jsem se ho políbila. Tohle mi hrozně chybělo, zdálo se jakoby to byla krátká doba od posledního polibku a vášnivé noci, ale pro nás jakoby to byla dlouhá a mučící doba.

Ani nevím po jaké době se naše rty oddělili ale věděla jsem, ze nechci aby to zůstalo jen u polibků. Měla jsem šílenou touhu po něm a dlouho jsem neměla sex. Já která jo dříve měla pořad.

"Chci Tě.." zašeptala jsem mu tiše do rtů. Obratem jsem byla na posteli a vzájemně jsme se svlékaly a než jsem se nadála, tak byl ve mě. V zádech jsem se protáhla a slastně vzdychla. Každým vniknutím jsem se blížila k orgasmu. Poslední příraz a dosáhla jsem svého. A po chvilce i on. Udychaně jsme si vedle sebe lehli a hlavu jsem mu opřela o jeho dokonale vypracovanou hruď. Nechápala jsem samu sebe, ale chtěla jsem ho a na mě tváři se objevil spokojený úsměv, dosáhla jsem toho, co jsem chtěla.

"Jak je to vůbec mezi námi?" Zeptala jsem se po dlouhé chvíli co jsme mlčky leželi.

"Sám nevím..ale jsem rád za tohle" usmál se a víc si mě k sobě přitiskl.

Už ani nevím jak, ale společně jsme usnuli. V náruči blonďáka ke kterému jsem přechovávala hlubší city než jsem si myslela. Je to dost zvláštní vztah. Zvláštně krásný.

Chvilku nepřáteli a chvilkama dva milenci. Teda teprve po druhé, ale nerada bych skončila u nepřátel. Ten blonďák si mě prostě získal.

Omlouvám se ze to tak dlouho trvalo ale bylo šílené moc práce, ale už jsem se do toho opět pustila a další kapitolka by měla být zítra.❤️
Jinak děkuji za přečtení a hlasování. Moc mě to těší.❤️

Dramione | CZKde žijí příběhy. Začni objevovat