Dramione 3.

7.6K 225 21
                                    

Od konfliktu s Dracem uběhl už týden, Hermiona na něj pořád nezapomínala, protože věděla, že při další hodině tanců ho uvidí a opět bude mít blbé narážky.

Zrovna se chystala do knihovny najít knížku o Bradavických tradicích když ji v tom někdo srazil k zemi. Pootevřela oči, aby viděla toho idiota, který ji srazil a myslela, že v tu chvíli použije to nejbolestivější kouzlo, když zahlédla malfoye.

"Neumíš sakra koukat na cestu!"

"Rád vrážim do takových mudlovských šmejdek jako jsi Ty" řekl s povýšeným úsměvem.

"Ty jsi.. já Tě.." Hermiona se neudržela a posílala na něj kouzlo za kouzlem.

Draco jen s úsmevěm kletby odrážel a stále se mi vysmíval do obličeje. Přestala jsem na něj posílat kouzla a upřeně jsem se mu zadívala do očí.

"Ty.. zasranej malej sráči! Takhle to neskončilo. Udělám vše proto, abych Tě už nildy neviděla!" V moment kdy jsem to dořekla na mě promluvila profesorka Mcgonagallova.

"Slečna Grangerová a Pan Malfoy semnou do kabinetu. Ihned"

-

Šly jsme s Malfoyem do kabinetu a potichu jsem nadávala, že kvůli takovému idiotovi musím mít problémy. Proč se prostě nenaučím ho ignorovat?

"Můžete mi prosím vysvětlit proč jste se hádali?" Začala profesorka a my jsme se s Dracem na sebe podívali. Oba dva jsme ihned odvrátili pohled a rychle jsem začala mluvit než začne na mě něco házet.

"Profesorko, měli jsme menší výmněnu názorů.. už se to nebude opakovat, slibuji". Malfoy se na mě podiveně podíval, ale hned odvrátil pohled zpět.

"Ať uz se neopakuje. Oboum strhávám 25 bodů a do konce plesu, budete stále spolu sedět, tvořit dvojici na hodinách společenského tance i na plese. Jděte"

Oba dva jsme vyšli z kabinetu a hned jsem se na něj otočila ze slovy "tohle neskončilo Malfoy" a odešla jsem. Vůbec jsem netušila, co se ve mě stalo, že jsem byla taková, ale snad už me nechá být.

Dorazila jsem před Nebelvírskou kolej, kde tlustá dáma vyžadovala heslo. "Finite" a vešla jsem. Harry a Ron na mě už netrpělivě čekali a hned spustili.

"Co chtěl? Co se stalo? Jak to dopadlo? Dala Vám trest?" Oba dva měli plná ústa otázek a já si jen chtěla odpočinout. Byla jsem unavená a naštvaná.

"Urážel mě, tak jsem mu to vrátila a skončili jsme u profesorky. Zbytek vám řeknu u večeře." Odešla jsem do své ložnice a na pár hodin si šla lehnout.

-

Poté, co jsem se vzbudila jsem se šla umýt, udělala jsem si lehký drdol , oblékla jsem se a vydala se na večeři.

Vešla jsem do velké místnosti, kde už většina kolejí byla a tak jsem zasedla ke svým přátelům. Odpověděla jsem jim na otázky na které se ptaly ohledně Malfoye a začali na jeho osobu padat urážky, jaký je idiot, jak by proti němu použili nějakou hroznou kletbu a tak dále. Já jsem v klidu jedla a četla si knížku, kterou jsem si chtěla přečíst už dávno.

Malfoy
Ta mudlovská šmejdka mi dělá akorát tak problémy! Nemám čas se s ní zahazovat a dostane mě sem. Po tom všem kázání a nejhoršího trestu, co jsem kdy mohl dostat jsem odešel. Její slova po odchodu z kabinetu mě vytočili, ale než jsem cokoliv stačil říct, tak byla pryč, proto jsem se vrátil na kolej, lde byl Blaise.

"Čau Blaise"
"Čau, tak co se stalo s naší kudrnatlou?" Odpověděl Blaise a já se zasmál. Tolik přezdívek jsme ji dali, že bych to snad ani nespočítal.

"Kvůli jejímu výlevu s ní musím sedět v lavici, bejt s ní na plese až do konce.. jak to mám vydržet sakra?" Dokončil jsem svou odpověď a ztěžka dopadl na pohovku ve společenské místnosti.

"Tak to Ti nezávidím kámo" zasmál se a dosedl ke mě.

"Musíme vymyslet něco, co ji to tu zhnusí.. co ji bude vadit a až ji dojde trpělivost, tak bude chtít odejít z Bradavic." Zrovna mě napadl jeden nápad a tak jsem dál pokračoval.

"Mohl bych ji být až moc na blízku. Furt bych za ní dolejzal, při tanci bych ji tlačil co nejvíc k sobě, dělal si z ní srandu, dělal bych ji nějaké návrhy.. co Ty na to?" Zasmál jsem se a čekal jsem na odpověď.

"Hele to by mohlo vyjít, hlavně aby ses do ní nezamiloval Malfoy" v moment, co to dořekl propukl ve velký smích a já ho knihou poblíž bouchl do hlavy.

"Ani náhodou. Ses zbláznil? Já a Hermiona?" Povrchně jsem se usmál a podíval se na Blaise.

"Už je to Hermiona jo?" Vůbec jsem si neuvědomil, co jsem to řekl, ale proč jsem to řekl? Už jsem se z ní doslova pomátl.

Snad se Vám příběh líbí. Zatím začínám, tak se omlouvám a snad to bude jen a jen lepší.:)

Dramione | CZKde žijí příběhy. Začni objevovat