Met Calum

2K 22 19
                                    

Aurora Irwin POV

Luke en ik hebben gepraat veel gepraat en het gaat weer oke tussen ons. We zijn toch weer begonnen met een relatie met elkaar. Hij is de laatst tijd veel weg vooral 's avonds. Calum en ik zijn ook dichter bij elkaar gekomen, veel dichter bij elkaar gekomen.

'Cal stop' probeer ik te zeggen als hij zijn lippen van de mijne afhaalt. 'Wat is er Aurora?' 'Ik kan dit niet doen zo niet langer. Ik kan toch niet vreemdgaan tegenover Luke. Dit is een fout' Luke en ik daten dus weer maar toch op een of andere manier geeft Calum een ander gevoel. Een gevoel van liefde. Dus eigenlijk inplaats van dat ik tot over mijn oren verliefd ben op Luke heb ik dat bij Calum of zo? 'Wat de f*ck is dit?' hoor ik achter me. Snel draai ik me om. 'L-Luke' stotter ik. 'hoe lang is dit al gaande? en liegt niet tegen me!' schreeuwt hij. 'ongeveer een maand' fluister ik hard genoeg dat Luke het hoort en tranen rollen over zijn wangen. 'Wat de f*ck, ik dacht dat je van me hield Aurora van MIJ, maar ondertussen ben je aan het neuken met mijn beste vriend achter mijn rug om!'zegt hij boos. 'het spijt me zo' zeg ik huilend. 'Sorry gaat dit niet oplossen zeker niet als je verliefd bent op hem in plaats van op mij, het is klaar Aurora' zonder iets te zeggen loopt hij de kamer uit. 'rustig maar niet huilen ik ben er en ik zal je niet verlaten' fluisterd Calum in mijn oor terwijl hij me knuffelt. 'ik kan dit niet Calum. ik kan niet met jouw zijn' 'maar je houdt van me toch?' fluistert hij. 'Ja doe ik ook maar ik kan dit niet tegenover Luke. Ik kan hem niet nog meer pijn doen, het spijt met' zeg ik huilend. 'Het is oke. Ook als je van gedachte veranderd ben ik hier omdat ik nooit zou ophouden met van je houden' zeg Calum.

Ik heb me omgekleed en loop de kamer uit. Ik stap in mijn auto en rij richting het huis van Luke. Ik moet met hem praten. ik bel aan en luke doet open. Hij kijkt me woedend aan. Hij loopt naar zijn auto en ik stap snel naast hem in de auto. Hij rijdt heel hard. 'Luke we moeten praten'zeg ik. Hij begint tegen me te schreeuwen dat ik een slet ben, ik niet bij een iemand kan blijven en dat ik uit zijn leven moet verdwijnen. Dan voel ik de auto hard een kant op gaan. Luke verliest de controle over het stuur. De auto draait meerdere keren om en ik hoor het glas breken. Dan wordt alles zwart, wat gebeurt er?

____________________________

nieuw hoofdstukje!!

Lots of love,

Aurora xx

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Feb 28, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

lessons from THAT boy (Luke Hemmings fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu