finding out part 2

5.4K 116 4
                                    

Aurora Irwin POV

Het is een maand geleden dat ik de jongens heeft gezien. Een maand geleden dat ik Luke heb gezien, een maand geleden dat ik z'n stem heb gehoord. Hij heeft niet geprobeerd je te bellen of te whatsappen, maar zelf heb ik dat ook niet gedaan. Hij heeft je hart gebroken. Ik hoor de voordeur dicht slaan. Gevolgd door de stem van Ashton. 'Aurora?! Ben je daar?!' Snel ren ik naar beneden en ik zie m'n broer staan hij heeft een grote lach ooit op z'n gezicht. Ik ren naar hem toe en en knuffel hem. 'ik heb je zo erg gemist'fluister ik. 'ik jouw ook'zegt hij zacht. Ik leun iets naar achteren en kijk hem aan. Ik zie in zijn ogen dat hij iets geheim houdt. 'Ashton, wat zeg je mij niet?' Hij bijt op zijn lip en zucht. 'er is iemand die met je wilt praten' Je ogen worden groot als je Luke de kamer in ziet lopen. Hij kijkt zenuwachtig en bijt op zijn lip. 'kijk'zegt Ashton. 'Ik wacht in de auto, luister alsjeblieft wat hij wilt zeggen voor je ontploft, okay?'zegt Ashton. Hij geeft nog een kus op mijn voorhoofd en loopt weg, hij laat me alleen met Luke.

'Aurora' begint hij. 'Luister, ik geef je twee minuten om je te laten zeggen wat je wilt. Twee minuten, geen seconde langer.' zeg ik. 'Ik weet dat ik het helemaal heb verpest Aurora je weet niet hoe mijn hart brak toen ik van je weg liep in de bus' zegt hij. 'waarom deed je dat dan? Je had me beloofd dat we samen zouden blijven'zeg ik terwijl mijn stem breekt. 'Fuck, ik weet het. Ik weet niet eens waarom ik dat zei. Ik was bang dat ik de band kapot zou maken als ik met Ashton in gevecht zou gaan. Ik dacht dat het zou lijden tot een break up van de band en ik kon dat niet laten gebeuren, niet nu we net zo groot aan het worden zijn. Ik heb gepraat met Ashton sinds je weg bent gegaan. Ik heb hem uitgelegd hoe ik met voel bij jouw, dat mijn gevoel en dat ik je echt nooit pijn zou doen. Hij werd in het begin boos maar hij heeft geaccepteerd dat we zouden daten aan het einde.'Hij pakt m'n hand en kijkt me aan. 'Zo, mijn liefste Aurora. Wil je alsjeblieft nog een kans geven? Ik beloof je, en dit keer echt, dat ik voor je zou vechten en voor onze liefde, no matter what.' Mijn hart klopt in m'n keel. Zal ik hem nog een kans geven of niet? Je actie geeft meer dan woorden want voordat ik het kon weten kus ik hem. 'ja' ik lach naar hem. Luke leunt iets naar achteren. 'deze keer laat ik je niet gaan' fluistert hij en kust me weer.

Luke en ik lopen hand en hand richting de auto waar alle anderen staan. Mickey rent op met af. 'Gefeliciteerd!'roept hij. Ashton kijkt Luke en mij even aan. 'als je haar ook maar met een vinger pijn doet dan vermoord ik je Hemmings' zegt Ashton lachend. Hij slaat Luke op zijn schouder. Luke kust me. 'Your always mine'fluistert hij.

_______________________________

part 2 of 2

what do you think?


comment and vote pls


xxx Aurora

lessons from THAT boy (Luke Hemmings fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu