Birthday!!

5.1K 78 18
                                    

Aurora Irwin's POV
Eindelijk het is mijn verjaardag, dat is het eerste dat ik denk als ik uit bed spring. Ik ben vandaag alleen thuis, de jongens vieren morgen met mij m'n BDay. Ik pak mijn telefoon en zie allemaal liever berichtjes van Ash, Mickey, Harry, Niall, alle jongens, fans en een super lief berichtje van Cal: 'Heyy ik vindt het zoooo jammer dat ik er niet bij kan zijn! Maar HAPPY BIRHTDAY maak er pls iets leuks van. (ik neem wel een kadootje mee vanuit Parijs ;)) x Cal. Alleen geen bericht van Luke. Ik zucht en pak kleding uit m'n kast (zie afbeelding). ik doe nog even snel m'n make up en haar en dan hoor ik de bel al. Ik ren naar beneden en trek de deur open. *Tamara*, *Jenny* en *Joyce* staat daar. We gaan met z'n alle op de bank zitten met allemaal soorten eten op tafel. 'Meiden, ik moet jullie iets vertellen,' Ik lach zenuwachtig. Ze kijken me verbaast aan. 'Luke komt misschien nog'zeg ik zacht. De meiden kijken me open mond naar me. Dit wordt de eerste keer dat ze me zien, en ze vragen het nu al zo lang. We kijken een film en kletsen nog wat. We horen een auto. De meiden rennen naar het raam 'Oh my god! is dat zijn auto?' vraagt *Tamara*. Ze kijken naar zijn zwarte porsche 911 die de oprit oprijdt. Ik begin een klein beetje te blozen ik zie hem naar de deur lopen, gekleed in het zwart. 'open de deur!!'schreeuwen de meiden.  Ik loop lachend naar de deur. 'hey babe' hij stapt snel naar binnen en zoent me. Ik sweer dat ik hun adem even hoorde stoppen en Luke loopt eindelijk naar binnen. Hij zei gisteren nog dat hij nerveus was om mijn vriendinnen te ontmoeten. 'Hi girls' hij zwaait nog voor hij gaat zitten op de  bank. Hij krijgt meteen duizenden vragen. stil ga ik naast hem zitten, zijn arm gaat meteen om mijn schouder. Na 10 vragen en veel gelach van de meiden voelt Luke zicht meer op zijn gemak bij de meiden. 'laten we Truth of dare spelen!' zegt *Jenny*. 'goed'zegt ik, Luke trekt zacht aan mijn schouder. 'Okay Aurora, Truth or Dare?'zegt *Jenny*. 'Dare' antwoord ik, hopend voor het beste. 'Ik Dare je om Luke te kussen in het openbaar'. Geluk gaat door mijn lijf. 'Ik wist neit dat het Truth, Dare of Threat was'zegt Luke lachend voor hij naar me toe leunt om me te kussen. Zijn voorhoofd drukt zacht tegen de mijne, onze tongen spelen met elkaar. De meiden lopen te juichen en ik voel Luke lachen tegen mijn lippen aan. 'I love you'zegt hij en geeft me een laatste kus voor hij weer gewoon ga zitten. 'Jullie zijn geweldig samen!'zegt *Joyce*. 'She is'zegt hij lachend en knijpt in m'n wang. 'he is' en ik lach en geef hem een kus op zijn wang. Na een tijd spelen moeten de meiden weer naar huis en Luke blijft slapen. 'No lessons'zegt Luke lachend en aait door mijn haar. 'nooit meer'zeg ik en hoor zijn hart kloppen. langzaam val ik in slaap.

_____________________________________

Oke om verwarring te voorkomen.
De namen van de meiden worden vanaf nu AUDITIES! Dus als je de rol wilt van een van haar beste vriendinnen (het zijn er 3) schrijf dan een leuke lieve comment. De leukste krijgen de rol, dus schrijf een leuke comment en zet onderaan dit: Naam voor story: (en dan de naam). 

Maar ik wil ook wel heel graag jullie lezers beter leren kennen. Dus als je het leuk vindt schrijf dan een prive bericht naar me. Ik wil weten wat jullie denken, ik wil ook helpen met problemen en alles. Ik wil er voor jullie zijn. Dus stuur me een prive ik zal altijd zo snel mogelijk antwoorden. Jullie supporten mij om door te schrijven dus ik wil jullie ook helpen.

Ik zou het ook wel heel leuk vinden om een Wattpad BFF te hebben gewoon iemand met wie ik uren kan kletsen. Dus als je dat leuk lijkt, you know what to do!  

I love you all!!

xxx Aurora 

lessons from THAT boy (Luke Hemmings fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu