Κεφαλαιο 34ο

4K 227 6
                                    

-Ρε Εμμα είναι πολύ προκλητικό,της εξήγησα φορώντας την στολή που μου αγόρασε.
-Μια χαρά είσαι,ειπε χαμογελώντας.
-Και να σε ρωτήσω κάτι ακόμα.Γιατί αγόρασες στολή αστυνομικίνας;Τόσες άλλες στολές υπάρχουν,της ειπα.Αυτή γέλασε.
-Ξέρω για πιο λόγο την αγόρασες αυτή τη στολή Εμμα,της είπα σοβαρή.
-Πως σου φαινομαι;ειπε αλλάζοντας θέμα.
-Μια χαρά είσαι εσύ,της ειπα.Είχε πάρει την στολή της Catwoman.

Ήμασταν όλοι μαζί μια παρέα.Εγώ,η Εμμα,ο Άλεξ,ένας φίλος του και η αδελφή του.Την Αθηνά την είχα αφήσει στο σπίτι με την Ρανια.Η Ρανια είναι μια κοπέλα που προσέχει την Αθηνά οπότε μπορεί.Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν την άφηνα αλλά καμία φορά έβγαινα και έξω.Είχαμε στα χέρια μας από ένα ποτό ο καθένας.Εγώ είχα πάρει ένα ποτήρι κρασί.
-Λοιπόν γιατί ήρθαμε εδω;ρώτησα εγώ που ήμουν εκτός θέματος.
-Ένας φίλος μου μόλις πήρε στα χέρια του μια εταιρία και έγινε διευθυντής της.Ααα να τος,ειπε ο Λουκ ο φίλος του Άλεξ.
-Παιδιά να σας συστήσω Τζακ  Γουίλιαμς,ειπε.
Στο άκουσμα του ονόματος του σήκωσα το κεφάλι μου απότομα επάνω.Κοίταξα το άτομο που είχα απέναντι μου.Η Εμμα και ο Άλεξ αμέσως κατάλαβαν.Το ποτήρι μου έπεσε από τα χέρια μου.Μου έριξε μόνο μια ματιά.Δεν ξέρω άμα προσπαθούσε να το παίξει αδιάφορος αλλά κατά κάποιο ποσοστό το κατάφερε.Είχα μαγκώσει.Τα μάτια μου είχαν βουρκώσει.Με το ζόρι κρατούσα τα δάκρυά μου μπτοστά του.
-Έλα προχωρά,ειπε ο Άλεξ και τύλιξε το χέρι του γύρω απο τη μέση μου.Προχωρήσαμε μαζί μέχρι μια γωνία με κάτι καρέκλες.Κάτσαμε εκεί σιωπηλοί.
-Ήξερες ότι αυτός το κάνει όλο αυτό το πάρτι;ρώτησα τον Άλεξ κοιτώντας τα πόδια μου.
-Όχι.Σιγά μην σε έφερνα εδώ άμα το ήξερα.Νομίζεις μου αρέσει να σε βλέπω ετσι;ειπε.
-Άλεξ...πήγα να πω κάτι μα με διέκοψε η μουσική.Ήταν το τραγούδι που μου έστελνε ο άγνωστος αριθμός κάθε μέρα.Σηκώθηκα πάνω και κοίταξα προς τα ηχεία.Είδα τον Τζακ.Μου έριξε ένα βλέμμα.Δεν καταλάβαινα τι ήθελε να πει.Σήκωσε το ποτήρι με το πότο του προς το μέρος μου και χαμογελασε ψευτικα.

Ήταν κάποτε μια αγάπη που την ζήλευαν θεοί και άγγελοι.

Μόνο αυτό άκουσα και έβαλα απευθείας τα κλάματα.Ήξερα ότι αυτός ήταν πλέον.Ήξερα ότι τα λόγια πήγαιναν για εμένα.Πολυ κλισέ τραγούδι διάλεξε σκέφτηκα.Μα και πάλι μιλούσε για εμένα.Ένιωθα υπεύθηνη.
-Εμιλια τι επαθες;με ρώτησε ο Άλεξ.Με γύρισε ώστε να με κοιτάζει και μόλις είδε ότι κλαίω με έβαλε στην αγκαλιά του.Τυλιξα τα χέρια μου γύρω του και έκλαιγα καθώς άκουγα τους στοίχους.
-Πονάει η καρδιά μου.Ξέρεις πως είναι αυτό το πράγμα;ρώτησα σκουπίζοντας τα μάτια μου.
-Ναι,είπε και μου χάιδεψε την πλάτη.

-Πάω λίγο τουαλέτα,ειπα.
Πήγα προς τις τουαλέτες.Και άρχισα να βρεχω το πρόσωπο μου.Ξαφνικά κάποιος μπήκε μέσα με φορά και έκλεισε την πόρτα.
-Γεια σου κούκλα,ειπε και αρχισε να έρχεται προς τα πάνω μου.Μεθυσμένος ήταν.Άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω μέχρι που κόλλησα στον τοίχο.Ήρθε με ένα πονηρό χαμόγελο και κόλλησε το σώμα του πάνω μου.
-Άφησε με,τσιριξα.
Άρχισα να τον σκουνταω με τα χέρια μου αλλά μου εχωσε μια δυνατή σφαλιάρα κοντά στο στόμα.Μετά από λίγο ένιωσα την μεταλλική γεύση του αίματος στα χείλη μου.Άρχισε να αγγίζει την μπλούζα μου και έκλεισα σφιχτά τα μάτια μου.Ξαφνικά δεν ένιωθα τίποτα πάνω μου.Άνοιξα τα μάτια και είδα τον Τζακ να βαράει μια μπουνιά τον τύπο και να τον βγάζει έξω από τις τουαλέτες.Μπήκε αυτός μέσα και κλείδωσε.
-Είσαι καλά;ειπε.
Για ποιο γαμημένο λόγο πονάω!Πονάει η καρδιά μου ακούγοντας την φωνή του.Τον λατρεύω μα τον μισώ και ολας.
Ήρθε ακριβώς διπλα μου και σήκωσε το κεφάλι μου.Δεν τον κοίταξα.Κοιτούσα αλλού.Ένιωσα τον αντίχειρα του να περνάει πάνω από την πληγή στα χείλη μου και έκλεισα τα μάτια μου.
-Τι να έκανε ο τύπος μόλις σε είδε έτσι;Δεν λέω μου αρέσει.Αλλά δεν σε έχω συνηθίσει έτσι,ειπε με έναν πονηρό τόνο στη φωνή του.
Του έριξα ένα σκοτεινό βλέμμα.
-Μην ξαναντυθεις έτσι μικρή,ειπε και έφυγε.
Βγήκα αμέσως έξω και άρχισα να τρέχω.Έφυγα στα γρήγορα.Δεν άντεχα άλλο αυτόν το χώρο.

Πήγα σπίτι.Έβαλα τις μπιτζαμες μου και αφού έφυγε η Ρανια πήγα στο κρεβάτι μου.Πήρα στην αγκαλιά μου την Αθηνά η οποία ξύπνησε μόλις ήρθα.Την έβαλα κάτω από τα σκεπάσματα μαζί μου.
-Είδα τον μπαμπά σου,της ειπα και μου έδωσε ένα χαμόγελο.
-Κάποια στιγμή στο μέλλον όταν θα μεγαλώσεις θα καταλάβεις γιατί δεν τον έχεις δίπλα σου και ελπίζω να με συγχωρέσεις,της ειπα και την ξάπλωσα διπλα μου.Άρχισα να μουρμουρίζω την μελωδία του τραγουδιού που άκουσα και με πλήγωσε.Μέσα σε λίγα λεπτά η Αθηνά κοιμήθηκε.

Γεια σαςς!Καινουριο κεφαλαιο😊
Ελπιζω να σας αρεσε.Το επομενο θα ανεβει το Σαββατο μεχρι τοτε τα λεμεε😉

Ερωτευμενη Με Εναν Μπατσο(ολοκληρωμενη)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα