Κεφαλαιο 10ο

5.8K 323 2
                                    

Έχει περάσει μια βδομάδα από εκείνο το βράδυ και δεν τον έχω ξαναδεί.Είμαι χάλια και μου λείπει.Είχα συνηθίσει την παρουσία του και τώρα νιώθω μόνη.Δεν ήξερα ποιος ήταν ο λόγος που έμεινα στο σπίτι του τόσο καιρό δεν ξέρω καν τι με κράταγε.
Καθόμουν στον καναπέ και κοιτουσα τηλεόραση.Ήμουν έτοιμη να πάω για ύπνο μίας και ήταν αργά το βράδυ.Ξαφνικά άκουσα έναν περίεργο θόρυβο στην πόρτα και μετά ησυχία.Τρόμαξα.Πήγα σιγά σιγά στην πόρτα και άνοιξα το ματάκι.Κάποιος καθόταν στις σκάλες έξω από την πόρτα.Και άμα είναι κανένας ανώμαλος;;;;Πήγα πηρα απο την κουζίνα ένα μαχαίρι.Έτσι προληπτικά μωρέ.Άνοιξα την πόρτα.Τότε κατάλαβα ποιος ήταν.Θα αναγνωριζα παντού αυτήν την πελώρια πανέμορφη πλάτη.Ο Τζακ.Είχε κυριολεκτικά ξαπλώσει πάνω στα κάγκελα.Άφησα μέσα το μαχαίρι.Τον κοιτούσα.Από την μια ήθελα να τρέξω δίπλα του και να χωθώ στην αγκαλιά του αλλά από την αλλη όσο ξέρω ότι ήταν παντρεμένος και εγώ εμένα μαζί του θέλω να τον βαρεσω.Πήγα δίπλα του και τον ταρακουνησα απαλα.
-Τζακ;;;Τζακ;;;;βρωμούσε ποτό.
-Αααα γειά σου,είπε και φαινόταν ζαλισμένος.
-Δες χάλι!Είσαι και αστυνόμος που να σε πάρει.Δεν ντρέπεσαι;;;
-Καθόλου,είπε και ξαναξαπλωσε.
-Είσαι μεθυσμένος.
-Όχι
-Ναι δεν φαινεται.
-Μπορεί λιιιιγο.
-Έλα σήκω.Μπες μέσα.
Τον σήκωσα με το ζόρι και τον έβαλα μέσα δεν μπορούσα να τον αφήσω έξω ετσι όπως είναι.Τον ανέβασα στο δωμάτιο μου.Του έβγαλα τα παπούτσια και το μπουφάν και τον ξάπλωσα στο κρεβάτι.Τον σκεπασα και κατέβηκα να κοιμηθώ στον καναπέ.Εκεί που ήμουν ετοιμη να με πάρει ο ύπνος νιώθω κάποιον να κάθεται στην ακρη του καναπέ.
-Τι θες;
-Εμι θέλω να μιλήσουμε.
-Πρώτον μη με λες Εμι και δεύτερον εισαι στα χαλιά σου τα μαύρα για αυτό τραβά πάνω κοιμήσου και θα δούμε αύριο.
-Τώρα θα μιλήσουμε.
Σηκώθηκα τον ανέβασα πάνω και τον ξάπλωσα στο κρεβάτι τον σκεπασα και πήγα να φύγω.
-Εμι που πας;
-Να κοιμηθώ.
-Έλα εδώ λίγο.
Πήγα έκατσα στην ακρη.
-Τι;
Σηκώθηκε άνοιξε τα χέρια του και με πήρε αγκαλιά.Είχα μείνει εγω.Δεν το περίμενα.Με ξάπλωσε δίπλα του και με γύρισε ώστε να με κοιτάει.
-Άσε με να πάω μέσα,το πρωί θα είσαι αλλιώς ούτως ή άλλως.
-Όχι δεν θα είμαι.Θέλω να σου μιλήσω.
-Όχι τώρα αυριο.Είσαι χαλια Τζακ.Δεν θα θυμασε τίποτα.
-Θα θυμάμαι τα πάντα μικρή.Γιατί μεθυσμένος ή όχι ξερω τι νιώθω για εσένα.
Λιώνω με τα λόγια του.Αλλά είναι παντρεμένος γαμωτο με κορόιδεψε.
Μου έδωσε ένα απαλό φιλί στα χείλη και κοιμήθηκε.Ύστερα από αρκετή ώρα αφού κάηκε το μυαλο μου στην σκεψη κοιμήθηκα και γω.

Ελπίζω να σας αρεσεεεεε❤

Ερωτευμενη Με Εναν Μπατσο(ολοκληρωμενη)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα