Κεφαλαιο 25ο

4.3K 233 0
                                    

Ήμασταν μέσα στο αμάξι και πηγαίναμε προς το λιμάνι.Μετά θα παίρναμε ένα πλοίο και θα πηγαίναμε στο νησί.Η αλήθεια να λέγεται βαριόμουν μέσα στο αυτοκίνητο τόσες ώρες.Και είχε απίστευτη ζέστη παρόλο που δεν ήταν ακόμα καλά καλά καλοκαίρι.

Έβγαλα τα γυαλιά μου και γύρισα προς τον Τζακ.
-Τι εγινε;με ρώτησε ενώ ήταν αφοσιωμένος στο δρόμο.
-Τίποτα,ειπα και του χάιδεψε το μάγουλο.
-Στο δρόμο όχι βλακείες με βλέπεις οδηγαω,είπε.

Επιτέλους φτάσαμε στο νησί.Ήταν απίστευτο το μέρος και πανέμορφο.Πήγαμε στο σπίτι που θα μέναμε για λίγες μέρες.Μου άρεσε αρκετά.Άφησα τα πράγματα μου σε μια άκρη και ξάπλωσα στο κρεβάτι.Ήρθε και ο Τζακ και έκατσε διπλα μου.Μου έτριψε την πλάτη.
-Τι θες να κανουμε;με ρώτησε.
-Τι ώρα ειναι;τον ρώτησα.
-19.00,μου είπε.
-Θες να πάμε μια βόλτα τριγυρω;τον ρώτησα
-Άντε πάμε.

Βγήκαμε έξω να δούμε το νησί.Παντού έβλεπες μικρά χαριτωμένα σπιτάκια και πολλούς τουρίστες.Καθίσαμε σε μια ταβέρνα να φάμε και έπειτα γυρίσαμε στο σπίτι.

Πήγα έβγαλα τα ρούχα μου και φόρεσα μόνο μια μπλούζα του Τζακ.Ξάπλωσε στο κρεβάτι και ανέβηκα πάνω του.Τον κοίταξα στα μάτια και του χαμογέλασα.Με τράβηξε και με φίλησε.Ακούμπησε την μπλούζα μου και μου την έβγαλε.Δεν με έχει αγγίξει από εκείνη την ημέρα με τον Τζέιμς.Δεν ένιωθα εγώ άνετα και δεν ξέρω καν αν αυτός ένιωθε.Όμως ένιωθα ότι τον είχα ανάγκη.Αφαιρεσα τα ρούχα μου και τα δικά του στα γρήγορα και μείναμε να κοιταζόμαστε.
-Σε θέλω,του ειπα κοφτα προσπαθώντας να αναπνεύσω.
Με έβαλε απότομα από κάτω του άνοιξε τα πόδια μου και πήρε θέση ανάμεσα τους.
-Καιρός ήταν,ειπε.
Ακούμπησε το μόριο του πάνω στην περιοχή μου.Έκλεισα τα μάτια μου ανυπομονωντας να τον νιώσω μέσα μου.Μα δεν μου έκανε την χάρη.Άνοιξα τα μάτια μου και τον είδα με ένα πλατύ πονηρό χαμόγελο.Μπήκε απότομα μέσα μου.Επιτέλους ένιωθα ανακούφιση.Έκανε αργές κινήσεις μέσα μου.
-Πιο γρήγορα,του είπα.
Άρχισε να κάνει άγριες και γρήγορες κινήσεις μέσα μου.Όταν τελειώσαμε ξάπλωσα πάνω στο στέρνο του.Τον φίλησα και μετά από λίγο με πήρε ο ύπνος.

Χελλοουυυυυ
Άργησα να ανεβάσω το ξέρω αλλά ανεβασα😌σορρυ που αργησαααα😓
Ελπίζω να σας αρεσειιιι
Μπαιιιιι

Ερωτευμενη Με Εναν Μπατσο(ολοκληρωμενη)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα