Κεφαλαιο 20ο

4.9K 269 1
                                    

Φτάσαμε σε ένα ξενοδοχείο.Κατεβήκαμε πήραμε ο καθένας τον σάκο του και πήγαμε στην ρεσεψιόν.Έδωσαν στον Τζακ τα κλειδιά του δωματίου και αρχίσαμε να προχωράμε.
-Στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι ήρθες και δεν με πήρες ούτε ένα τηλέφωνο,είπε καθώς ανεβαίναμε τις σκάλες.
-Είχα τους λόγους μου,του απάντησα.
-Τι λογους;ρώτησε και ξεκλειδωσε το δωμάτιο.
-Ουαου,είπα μόλις αντίκρισα τον χώρο.
Ο χώρος ήταν τεράστιος.Είχε στη μέση ένα υπερδιπλο τεράστιο κρεβάτι με ένα κομοδίνο στις δύο πλευρές του.Στην άκρη είχε ένα μικρό μπαρ.Πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο δωμάτιο από κοντά.Άφησα τα πράγματα μου στην άκρη και έκατσα σε μια πολυθρόνα που είχε.
-Λοιπον;ρώτησε.
-Τι;
-Πρώτου μπούμε εδώ σε ρώτησα τι λόγους;είπε και φάνηκε ότι άρχισε να χάνει την υπομονή του.
-Βρε ξέρεις εσύ δεν χρειάζεται να σου πω.
-Λέγε.
-Όχι,είπα.
-Τώρα,φώναξε
-Καλά λοιπόν θες να μαθεις;;
-Ναι
-Εγώ όταν γύρισα ήρθα στο σπίτι σου και πρώτου καν χτυπήσω την πόρτα είδα από το παράθυρο την Λουσι με εσένα στο σαλόνι.
-Και;
-Το κάνατε ρε ηλίθιε τι και;
-Μη με ξαναπεις εμένα ετσι,φώναξε.Και εγω την Λουσι εχω να την αγγιξω δεν ξερω και εγω απο ποτε.
-Και εγώ τι είδα τοτε;τον ρώτησα.
-Που να ξερω;;;Θα κουβάλησε κανέναν εκεί μέσα,είπε λες και δεν τον ενοχλεί.
-Και;Δεν σε πειραζει;
-Καθόλου.Εξάλλου άμα το σκεφτείς καλά καλά αυτή πάει με άλλον και εγω με άλλη,είπε και ανασηκωσε τους ώμους του.Γέλασα με το παράδειγμα που έδωσε.
-Λύθηκε το πρόβλημα τωρα;με ρώτησε.Κούνησα θετικά το κεφάλι μου.
-Ωραία,είπε και άρχισε να με φιλάει.(οποιος δεν αντεχει τετοιου ειδους σκηνες ας προσχωρήσει παρακατω).Με σηκωσε απο την πολυθρόνα και τύλιξα τα πόδια μου γύρω του.Έκατσε στο κρεβάτι με εμένα από πάνω του και του έβγαλα την μπλούζα.Έβγαλε και την δικιά μου και μου έβγαλε το σουτιέν.Με ξάπλωσε πίσω και άρχισε να μου φιλάει το λαιμό.Έβγαλε στα βιαστικά το τζιν του και το μποξερακι του.Μου ξεκουμπωσε το τζιν και μου το έβγαλε.Έβγαλα το εσώρουχο μου και έκατσε οκλαδόν.Ανέβηκα πάνω του και τον έβαλα μέσα μου.Άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου σιγά καθώς με φιλούσε.Έβαλε τα χέρια του γύρω μου και άρχισε να με πηγαίνει πιο γρήγορα.Μικρά βογγητά έβγαιναν από το στόμα του.Τελείωσα πρώτη και έπειτα αυτός.Μπήκα κάτω από το σεντόνι προσπαθώντας να βρω την ανάσα μου ενώ αυτός καλύφθηκε ελάχιστα.
-Θες να πάμε να κάνουμε ένα μπανακι;με ρώτησε.
-Ναι,είπα.
Σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο και γύρισε φορώντας ένα μπουρνούζι και μου πέταξε το άλλο.Πήγα στο μπάνιο και τον είδα να γεμίζει την μπανιέρα.Ήτανε τεράστια.Έβαλε μπόλικο σαπούνι και μπήκαμε μέσα.Ήταν χαλαρωτικό.Ξάπλωσα πίσω και έκλεισα τα μάτια μου.Ένιωσα τα χείλη του πάνω στα δικά μου.Ανοιξα τα μάτια μου και τον κοίταξα.Μου χαμογέλασε.Συνέχισε να αφήνει φιλιά στα χειλη μου.Επειτα αρχισαμε να παίζουμε με τον αφρό και αρχίσαμε να φτιάχνουμε διάφορα πράγματα πάνω στο πρόσωπα μας.
Αφού ηρέμησαν τα πράγματα καθόμασταν απλά και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον.Ήθελα να του το πω.Ένιωθα την ανάγκη να του το πω.
-Τζακ;είπα σιγά και πήγα λίγο πιο κοντά του.
Κούνησε το κεφάλι του πέρα δώθε σαν να με ρωτάει τι;
-Σε αγαπάω,του είπα και του χαιδεψα το πρόσωπο.Μου χαμογέλασε.
-Και εγώ σε αγαπω,είπε και με φίλησε.

Γεια σαςς
Είπα ότι θα ανεβασω σημερααα😉
Ελπίζω να σας αρεσεε❤
Μέχρι το επόμενο κεφάλαιο Φιλάκια πολλά!💋💋💋

Ερωτευμενη Με Εναν Μπατσο(ολοκληρωμενη)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα