Källan till livet?(983 ord)

34 3 4
                                    

Har källan till allt liv, vattnet, ett minne med möjlighet att "teleportera" ?

Föregående kapitel handlade ju om universums gåta och att materian där vibrerar i 528 hertz som är den för oss mycket välgörande frekvensen som läker våra celler och gör oss harmoniska och stärker vårt immunförsvar. Nu fortsätter vi med vattnet. Vad döljer vattnet för oss som vi inte vet? Det består i naturen av två väteatomer och en syremolekyl, H20 men kan oxå vara tungt där väteatomerna som normalt bara har en proton oxå fått en neutron i kärnan, o väger 10% mer. Det kan oxå ha en exyra syremolekyl h202 . Väte är inte helt ofarligt eftersom man kan tillverka vätebomber av det . Solen består oxå till större delen av det där atomerna krockar med varann i hög hastighet så energi frigörs. När vi klyver atomer får vi bl a kärnkraft o atombomber.

Att vatten leder el vet alla , men varför? I vatten är det endast föroreningar från joner av tex salt som leder ström, vattnets molekyler gör det inte. Dessa ser ut som sex-uddiga stjärnor precis som snöflingorna och alla är unika.

Men om nu materian och våra celler vibrerar av frekvenser från solens strålning, ljudet omkring oss samt den strålning industrin utsätter oss för konstant med mobiler, dess master och WIFI etc, betyder det att vattnet oxå kan vibrera? Förändrar sig kristallernas form då?'

Svaret på ovan fråga är ja. I filmerna jag sett berättas hur kristallerna o strukturen förändrar sig drastiskt. De som berättar menar att vattnet som var fullt av positiv energi och liv är dött när det når oss, förgiftat av kemikalier och suger vår energi iställer för att tillföra det. Detta låter ju verkligen som något hokus-pokus- new age-påhitt? Det tyckte den etablerade forskningsmaffian oxå o ville på intet vis bidra till någon forskning kring detta. Nu har de fått på skam, även om de hellre äter upp sin hatt eller dör på kuppen än att erkänna det. Bekvämare är ju förstås om de de inte gillar dör istället, som tex Dr Rauni Kilde? Annars förtalar man dem bara o ser till att deras karriär, äktenskap, sociala liv o ekonomi går åt skogen, då brukar de "självdö", precis som han som studerade vattnets egenskaper först och ville bevisa att det hade ett "minne" .

Nikolaj Tesla drömde om att förändra hela världen med sina upptäckter om att allt i naturen var energi bestående av frekvenser och magnetism , vilket han oxå hade gjort , med fri och ren elektricitet till alla, trådlöst från luften, om inte psykopaterna stoppat honom och hans uppfinningar. Hur skulle världen sett ut annars? Utan beroende av oljan? Som handlas i dollar? Tesla var starkt troende och jag hoppas han får upprättelse till slut, både han, Orwell m fl o Jesus om han inte svävar i himlen, roterar sig så i sina gravar av psykopaternas fortsatta vansinne att dess energi skulle driva en hel stad.

Forskaren o nobelprisvinnaren Kurt Wutrich menar att vattnet förändras om vi behandlar det och t om våra tankar och musik kan förändra dess struktur. Det säger oxå Luc Montagnier (LM) som hade fördelen av att ha bevisat existensen av HIV -viruset som han fick nobelpris för,så han var inte lika lätt att begrava ryktet på som hans föregångare, men de försöker, snart begår han väl självmord också med två skott i nacken som övriga? Det är en epidemi av "självmord " och dödsfall bland läkare.

LM visade med experiment att """Vattnet har förmågan att reproducera minnet av molekylerna de en gång haft. " (water has the ability to reproduce the properties of any substance it once contained, water would have the ability to retain a memory of the molecules properties)

Han " teleporterade" elektriska signaler från ett HIV-DNA som varit i vatten o sedan tagits bort till ett nytt vattenglas. Minnet av HIV fanns kvar ändå. En omöjlighet egentligen men bevisat. Vattnet minns alltså, Han o flera andra berättar att det finns massor de inte vet om vatten o intresset för forskning är litet. Anledningen til det borde ha framgått vid det här laget.

Kan vi förändra vår kropp om vi dricker "positivt vatten" ? Svaret på det borde självklart vara ja. Vi består till 70 % av vatten, hjärnan till 85 % , blodet 82% och lungorna 90%. Hjärnan innehåller faktiskt lite guld oxå ( för att kunna leda ström antagligen.) Fiskars färg och beteende förändrades i ett elektriskt laddat vatten, via magneter. En del menar att det är hälsosamt att dricka sådant vatten o diskussion o experiment har förts i facebookgruppen Fight Sickness. Vi får återkomma om det senare. Tanken på att ställa ett vattenglas bredvid en högtalare full med härlig musik i rätt frekvens infinner sig oxå. Hur stor roll spelar högtalarna? Värt att tänka på oxå är att rester av diskmedel från disk kan vara farligt i våra kroppar med tanke på dess oerhörda förmåga att spränga ytspänningen på vatten, så använd med måtta o skölj väl.

Vidare kan man spekulera i hur mycket minne vi har i vårt DNA som överförts från våra förfäder? Vissa menar ju oxå att vi reinkarneras och kan minnas våra tidigare liv i vissa fall. Merparten av människor i världen tror på reinkarnation och tydligen ska det ha funnits i bibeln också men tagits bort. Det är ändå en fin tanke att vi aldrig dör, precis som Dr Rauni Kilde oxå menade i sin bok, "Det finns ingen död" och varför man tagit bort den tanken ur en gåta? Man kan väl fortfarande skrämma folk från vettet med hot om helvetet? Att jobba på sin karma är aldrig fel hur som.  Att leva sitt liv på jorden med  tron att våra handlingar saknar betydelse skapar enligt mig fler ansvarslösa människor som bara vill ha kul så länge det varar, därmed inte sagt att man inte ska njuta av livet och leva som om det varade för evigt.

Videon ovan är nån timme och det finns flera på nätet "Water has memory" och en del i länkar nedan.

Boken om Livet Where stories live. Discover now