Розділ 2.

686 58 4
                                    

Як я потім помітила,одній із  моїх подруг сподобався хлопець. Таке відчуття ніби в неї купідон стрілою в серце попав, любов з першого погляду.
Це виявилася Емілі якій сподобався Алекса, напевне його так звали. Він був високим, симпатичним, чорнявий, хоча кінці волосся покрашені в білий, а очі були карого кольору.

З Мері було складніше, адже вона вперта дівчина, яка доб'ється всього саме без допомоги чоловічої сторони

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

З Мері було складніше, адже вона вперта дівчина, яка доб'ється всього саме без допомоги чоловічої сторони. Хоча Джон дуже пильно її оглядав, як і мене з Емілі, але саме на Мері він став який дивний, не зрозумілий.  Він був світловолосим,  високий на зріст 185 приблизно, накачаний, з високою самооцінкою (видно по його виразу обличчя),  але не він один такий,  це напевне його друзі.  

Я звичайно не вірю в любов з першого погляду, і в більшості що не повірю, взагалі не розумію хто в це вірить, це ж маячня

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Я звичайно не вірю в любов з першого погляду, і в більшості що не повірю, взагалі не розумію хто в це вірить, це ж маячня. Мені відразу стало гидко від наступного хлопця, обличчя зводило в зловісній посмішці, ніби ми наступні жертви, в його очах читалося ніби він нас ненавидить, по при те, що ми навіть не спілкувалися, Том - так його напевне звати.  Він високий,  накачаний,  весь цей час він постійно усміхається, брюнет з сірими очима,  ні,  не так,  нахабними сірими очима. Можливо я перебільшую,  але в той момент мені здавалося саме так. Я не помітила як я задумалася. Так статура в нього просто супер,  нічого не скажеш. Але таких як він багато. Надіюся все буде без проблем. Адже сюди ми приїхали повеселитися та відпочити на останок перед тим як роз'їдемося по кутках нашої країни.

Табір з вампірамиWhere stories live. Discover now