Hoofdstuk 13 Deel 2

1.3K 74 37
                                    

Pov Julia

Hier sta ik dan. Vandaag ga ik trouwen en ik heb nu mijn jurk aan. Het laat niet veel verbeelding over voor iedereen. Ik zal zelf iets met kant aan doen en gewoon een mooie uitlopende jurk, maar deze is half doorzichtig en diep ingesneden. Op het lijfje zitten allemaal glitters. Deze jurk zal een fortuin hebben gekost want het is van een bekende ontwerper.

 Deze jurk zal een fortuin hebben gekost want het is van een bekende ontwerper

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Je moet naar het altaar.' Zegt een bediende. Ik tril. Ik wil helemaal niet trouwen. Als ik trouw is dat met Jackson en met niemand anders. Ik hoop zo dat hij op tijd komt om te redden van deze nachtmerrie. Ik wil hier weg maar kan niet veranderen naar mijn draak Lola dus ja en rennen gaat niet door de verwondingen.

Ik loop naar de deur. De bruiloft is in de tuin. 'Succes.' Zegt Alana ( Bananake2305 ), ik was vroeger bevriend met haar en ze heeft me gesteund de afgelopen tijd. Zij werkt hier als schoonmaakster verplicht. Ze is niet getrouwd en haar vriend/soulmate heeft ze nog niet gevonden.

Vroeger was zij onder druk dus konden we geen vrienden meer zijn. Haar broers zeiden altijd dat ik het niet waard was ok vrienden mee te zijn. 'Het spijt me van vroeger. Ik deed net zo hard mee als de rest.' Zegt Alana en geeft me een knuffel. De muziek start en ik loop richting het altaar.

Nik en Mikeal staan daar te grijnzen. O ja vergeten te zeggen Mikeal lijkt heel erg op zijn vader. Net zo'n grote zak namelijk. Nog 100 meter, nog 75 meter, nog 50 meter en dan gebeur het waar ik al een maand op wacht. Jackson.

Ik herken zijn draak en die van Aiden. Lilia, Olivia, Sanne, Annette, Emma en Meike en al hun soulmates. Alle 14 van mijn vrienden komen me redden. Voor de rest zijn er nog zo'n 50 andere draken mee. Ze zetten dingen in vlammen en andere bevriezen mensen.

Ik zie dat er een deel van de Blue Moon transformeert en het gevecht aan gaat. Ik sta hier verstijft. Dan voel ik een mes op mijn nek. 'Nou schatje, kijk eens aan. Hij is er eindelijk. Had gehoopt dat hij niet zo gewelddadig ging zijn toen hij een uitnodiging kreeg maar toch wel.

'Laat haar los.' Zeggen Lilia, Emma, Meike, Annette, Sanne en Alana. 'Nee, allemaal achteruit of jullie lieve vriendin gaat er aan.' Zegt Nik. 'Jackson, ga naar Julia.' Zegt Aiden luid die ziet hoe ik hier sta. Jackson land voor de meiden en gromt luid. Duidelijk boos en de grom laat zien dat hij geen grapje maakt maat serieus is.

'A hallo koning Jackson, waar is je verloofde heen?' Zegt Nik. Wat! Jackson heeft zich verloofd terwijl ik hier in een cel weg kwijnde. Die asshole. Ik kijk boos naar Jackson. Hoe kun je, je soulmate is ontvoerd en hij gaat gewoon vrolijk door.

'Julia, het is niet zo als hij zegt. Ik leg je alles uit als je weer veilig bent, bij mij. Thuis en niet hier.' Zegt Jackson. 'Laat haar los en dan lossen we het op als mannen.' Zegt Jackson. Nik duwt me naar Jackson. 'Ik kom zo terug. Meiden neem haar mee. De jongens gaan met jullie mee.' Zegt Jackson bevelend en vliegt omhoog.

Ik zie de grote draak van Jackson daar tegen over een kleinere draak staan van Nik. Ze gaan vechten. Ik ga op de rug van Olivia en we vliegen richting de Royals Dragons. Plots zijn er 10 draken voor ons. Aiden en Daniël zijn bij Jackson gebleven. Iedereen valt de 10 draken aan.

Ik wijk uit voor een plasma schot maar val van de rug af. Shit. Ik denk dit is het dan ik vak zo dood neer op de grond maar nee. Lola is wakker geworden en verandert. Ik vlieg snel weer omhoog en schiet ook. 4 draken zijn dood en de andere bewusteloos denk ik.

We vliegen door en wachten als we over de grens zijn op Jackson, Aiden en Daniël en de rest van de draken die Jackson had mee genomen. Na een uur is iedereen er. Ik wil niet terug veranderen aangezien in dan naakt ben. 'Kom we gaan.' Zegt Jackson lief. Hij houd een jogging broek van hem en een shirt omhoog.

Ik pak het in mijn bek en verander en kleed me aan achter een boom. Ik kom terug en klim op de rug van Jackson. Na een uur zijn we bij ons huis. Jackson verandert terug en doet een boxer aan, ik heb namelijk de rest van zijn kleren aan. 'Kom ik breng je naar boven.' Zegt Jackson en tilt me op en we gaan allemaal moe naar ons eigen huis.

Ik ben zo blij dat Jackson me is komen redden.

____________

Weer een deel. Het volgende deel kan een dagje langer duren. Ik heb vakantie en heb veel school werk in te halen door dat ik de griep had dus ja, ik moet dat dus ook doen en kan dus minder schrijven.

Maar gelukkig wel een deel weer. Het volgende deel komt over 5 dagen altijd maar het kan nu ook een dagje langer zijn. Hoop dat jullie het begrijpen.

Publiceerd: 26-02-18

869 woorden

I am the lost Dragon 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu