Hoofdstuk 10

1.6K 76 28
                                    

Pov Julia

We lopen het grote kasteel in. 'Het is echt groot.' Zeg ik. 'Ja, blijf bij mij oké ik wil je niet uit het oog verliezen.' Zegt Jackson. Hij lijkt gespannen. 'Het komt goed.' Zeg ik tegen mezelf en Jackson. 'Jullie zijn zo schattig samen.' Zegt Olivia. Ik bloos en Jackson kijkt zijn zus aan van "ben je nou serieus ik en schattig."

'Kom we gaan, pap en mam willen je vast zien.' Zegt Olivia en we lopen allemaal naar de zaal waar het bal is. De moeder van Jackson loopt naar me toe. Isa geeft me een knuffel. 'Welkom Julia.' Zegt ze. Ze geeft Jackson ook een knuffel.

De oude koning komt ook aanlopen en geeft zijn zoon een hand. 'Hallo zoon, wat doet de Moon hier.' Zegt de oude koning boos. Moon is mijn achternaam. 'Pap, mijn soulmate en vriendin Julia, Julia mijn vader Peter.' Zegt Jackson en slaat zijn arm om me heen.

'Je weet hoe ik er over denk.' Zegt Peter en hij en Isa lopen weg. Chips hij mag me niet. 'Jackson, ik ga wel naar huis. Dan kan je blijven en ik wil niet tussen jij en je vader komen.' Zeg ik en wil weg lopen. 'Wat zei ik nou, ik laat je niet alleen. Dus je blijft en mijn vader draait wel bij.' Zegt Jackson. Laten we hopen dat zijn vader me ooit gaat mogen.

We dineren en ik praat met Lilia. 'Hij is echt zo lief voor me.' Gaat Lilia verder over haar soulmate. 'Hallo Julia, luister je wel. Ik vroeg hoe het met jou en Jackson gaat.' Zegt Lilia en zwaait voor mijn hoofd. 'Goed.' Zeg ik en we staan op en verplaatsen ons richting de danszaal.

'En hebben jullie al gezoend?' Zegt Olivia en wiebelt met haar wenkbrauwen. Alle meiden kijken me geïnteresseerd aan. Ik word rood. 'Ja dus.' Zegt Emma en lacht. 'Ik vraag toch ook niet naar jullie liefdesleven.' Zeg ik en kijk hun aan. Ze steken tegelijk hun handen op. 'Niet zo boos, tijger.' Zegt Sanne en grijnst.

'Waar hebben de dames het over?' Vraagt Max. 'Over het liefdesleven van Julia en Jackson.' Zegt Olivia. 'Oeh, is het spannend.' Zegt Max. 'Nee, dus hou je er buiten.' Zeg ik. 'Oké oké, ik vraag ik Jackson wel.' Zegt Max. 'Jackson.' Zeg ik en Jackson loopt naar me toe. 'Hey, wat is er?' Zegt Jackson en drukt een kus op mijn wang.

'We hebben het over jullie spannende liefdes leven.' Zegt Max. 'O, Juul. Ik wist niet dat jij zo open deelend was.' Zegt Jackson. 'Ben ik ook niet, ze zijn me aan het pesten.' Zeg ik. 'Nee we willen gewoon wat details over jullie.' Zegt Meike luchtig. 'Nou we hebben gezoend. Kom we gaan dansen.' Zegt Jackson en trekt me mee.

Ik hoor de meiden nog oeh en aww roepen omdat ze het schattig vinden. 'Kan je dansen?' Vraagt Jackson. 'Nee, jij?' Vraag ik. 'Ja, we moeten het leren vanwege het koninklijke bloed.' Zegt Jackson en neemt de leiding. Na 3 nummers heb ik het door. Ik heb mijn hoofd op zijn gespierde schouder. Na nog 2 nummers tikt Aiden op mijn schouder.

Ik kijk hem raar aan. 'We wisselen van partner. Zo werkt dat.' Zegt Jackson. Ik knik en dans met Aiden. Ik dans ook met Max en dan tikt Peter de vader van Jackson op mijn schouder. Chips.

'Hallo Moon. Ik wilde je even duidelijk maken dat ik nog steeds wraak wil en dat ik je wilde mededelen dat je niet goed genoeg bent voor mijn zoon. Ik wil dat je hem afwijst. Je bent een eenzame draak. Je hoort hier niet.' Zegt Peter en zijn gezichtsuitdrukking is ijskoud. Ik voel tranen opkomen.

Jackson tikt weer op mijn schouder. Ik dans met hem en kijk hem niet aan. 'Julia, wat is er? Je lacht niet meer.' Zegt Jackson. 'Ik ben je niet waard.' Zeg ik en wil weg lopen. 'Wat? Wie heeft je dit wijs gemaakt?' Zegt Jackson. 'Jack, het is al goed. Ik zal gaan en niet meer terug komen. Ik hoor hier niet.' Zeg ik gebroken.

'Julia doe niet zo raar. Je bent mijn vriendin en soulmate. Je hoort hier. Ik hou van je. Niemand komt daar tussen. Mijn vader heeft dit gezegd hè.' Zegt Jackson een beetje boos. 'Jackson, hij wil je beschermen.' Zeg ik.

'Nee hij wil dat niet. Hij wil ons niet hebben en wil zijn zin. Je hebt niks misdaan. Je hebt gewoon pech. Je mag me niet verlaten en ik wil je niet verlaten en blijf voor altijd bij je.' Zegt Jackson en neemt mijn gezicht in zijn handen.

'Maar wat als je vader...' Zeg ik. 'Hij doet er niet toe in dit geval. Ik hou van je en jij van mij. Dat doet er toe.' Zegt Jackson. Ik glimlach naar hem. Hij houd van me. 'Oké ik blijf.' Zeg ik. Hij grijnst en trekt me naar hem toe. Zijn handen liggen op mijn heupen en ik heb die van mij in zijn nek. We schuifelen verder.

Jackson zijn handen zakken iets lager. 'Jackson.' Zeg ik waarschuwend. 'Wat is er?' Zegt Jackson onschuldig. 'Laat die handen daar weg. Er zijn hier veel mensen.' Zeg ik. 'O dus als we alleen zijn mag het wel. Oeh die onthoud ik.' Zegt Jackson en ik zucht. Na het dansen gaat Jackson praten met zijn familie en ik praat met de moeder van Annette en Meike.

'Ik vind jullie heel leuk samen. Laat mijn broer dat niet stoppen.' Zegt de moeder van Annette en Meike. 'Fijn dat u het er mee eens bent.' Zeg ik. 'O Jackson.' Zegt de moeder van Meike en Annette en Jackson komt aan lopen en gaat naast me zitten. Hij legt zijn arm om me heen.

'Laat haar niet gaan.' Zegt de moeder van Meike en Annette en staat op en zegt ons gedag. Ik gaap. 'Ben je moe?' Vraagt Jackson. 'Ja.' Zeg ik. 'Kom dan gaan we naar huis.' Zegt Jackson en we zeggen iedereen gedag en gaan naar het appartement.

________

Weer een deel. Tot snel hopelijk.

Publiceerd: 06-02-18

1018 woorden

I am the lost Dragon 》Voltooid《Where stories live. Discover now