Hoofdstuk 6

1.9K 84 91
                                    

Pov Jackson

Ik voel me zo schuldig. Julia is mijn soulmate en ik heb haar dit aangedaan. Misschien dan wel niet met de bedoeling om mijn soulmate te martelen maar toch. Ik heb haar dit aan gedaan. Ze is net terug uit de operatie zaal voor de hechtingen.

Ze slaapt nog. Ik heb haar hand vast. 'Koning?' zegt de dokter. 'Ja.' zeg ik. 'Ik wilde even met u praten over Julia Moon.' zegt ze en gaat ook zitten.

'Julia heeft erg ondergewicht. Ik wilde u vragen of u haar genoeg eten wil geven. Ik heb hier een lijst met hoeveel en wat ze moet eten. Dit is echt heel belangrijk.' zegt ze. 'Ja, dat zal ik doen. Ik had al gemerkt met tillen dat ze heel licht was.' zeg ik.

Julia is heel mooi maar ze is ook heel dun. Dat komt door de verbanning en bij mij in de kerkers. 'Ik heb nog een punt. Ze was paar maanden geleden zwanger. Het is gestorven door te weinig eten. Is het van u geweest?' zegt de dokter.

Ik kijk haar verward aan. Toen was ze nog geen eens bij mij. 'Nee, het is niet van mij geweest. Ik ken haar nog niet heel lang.' zeg ik. 'Oké, ik laat u alleen. Bel maar als er wat is.' zegt ze.

Van wie zou ze zwanger zijn geweest? De dokter gaat weer weg. Ik druk een kus op haar hand. 'Hey, wat doe jij hier bij haar?' zegt Aiden en zegt het woord haar met haat. 'Zij is toch die verbannenling die met Sanne was.' zegt mijn zus Olivia.

Olivia en Aiden zijn soulmates. Ik ben 2 jaar ouder als Olivia en Aiden is al vanaf mijn 4 mijn beste vriend. Mijn andere beste vriend is Daniël. Hij heeft nog geen soulmate. 'Zij is mijn soulmate. Aiden aardig doen of je kan vliegen uit deze groep.' zeg ik nors. 'O, maar dat is super.' zegt Olivia en geeft me een knuffel.

Ze is veel te aardig soms. 'Ga je haar afwijzen. Ik bedoel ze is verbannen.' zegt Aiden. 'Nee, ik ga haar niet afwijzen. Ik weet niet waarom ze is verbannen en ik denk dat ze niks ergs heeft gedaan toen ze 16 was.' zeg ik. 'Was ze pas 16 toen ze er alleen voor stond?' zegt Olivia en kijkt met medelijden naar Julia.

'Ja, erg hè.' zeg ik. 'Aiden, zal jij Olivia afwijzen als ze verbannen was en er niks aan kon doen?' zeg ik. 'Nee, ik snap je.' zegt Aiden. 'Mooi zo, hou het nog even stil oké tegen de groep en mijn ouders.' zeg ik.

Aiden en Olivia knikken en gaan naar hun eigen appartement. We wonen met z'n alle in 1 flat. Dus Aiden en Olivia, Daniël en ik. Ook woont Sanne er nu en nog 2 vriendinnen van mijn zusje. Mijn ouders wonen ergens anders. Het kasteel is voor werk, vergaderingen en feesten en mijn ouders wonen er.

Julia word na een uur wakker. 'Hey, je bent wakker.' zeg ik. 'Ja.' zegt ze en haar stem slaat over. Ze slaat een hand voor haar mond. Ik grinnik. 'Jackson, wijs je me af?' zegt Julia.

'Nee, tuurlijk niet. Je word bij deze een royal dragon. Ik koning van de draken maak hierbij Sanne Banner en Julia Moon Royal Dragons. Ze horen bij de groep.' zegt Jackson. De tattoo verandert in een kroontje. Julia krijg tranen in haar ogen. Ze hoort weer bij een groep, dat moet wel emotioneel zijn.

'Dank je, dank je. Ik wijs je ook niet af.' zegt Julia. Ik veeg de tranen weg bij Julia. 'Julia, het spijt me van je wonden.' zeg ik. 'Jackson, het is al goed. Je moet mensen minder verwonden.' zegt Julia. Ze heeft gelijk. Ik moet minder snel mensen martelen.

'Doe ik. Kom je mag naar huis, dan gaan we douchen en eten.' zeg ik en we gaan naar mijn appartement.

Pov Julia

Ik krijg kleren uit mijn tas die zijn gewassen. Ik douche en kleed me aan. Ik ben zo blij dat ik weer kan douchen. Ik loop de badkamer uit en ik zie Jackson op zijn bed liggen. 'Beter zo?' vraagt hij lief. 'Ja, dank je.' zeg ik. Mijn maag knort. Ik bloos.

'Heb je honger?' zegt Jackson. 'Ja, ik ben wel vegetarisch, ik eet alleen geen vlees. Wel vis en ei enzo.' zeg ik. 'Mooi zo, want de kok heeft vandaag sushi gemaakt voor ons.' zegt Jackson. 'Kom je?' zegt hij. Ik heb nog nooit sushi gegeten. 'Ja, Jackson. Ik heb nog nooit sushi gegeten.' zeg ik blozend.

Waarom bloos ik zo snel. Ugghh. 'Echt? Het is heel lekker. Je eet dan met stokjes en het is vis. Ik leer het je wel.' zegt Jackson en pakt mijn hand. We gaan aan zijn tafel zitten. Na een hele uitleg over hoe ik stokjes moet gebruiken en we hebben gegeten zitten we op de bank. Tijdens het eten hebben we veel gelachen.

Jackson is eigenlijk heel aardig. Hij heeft verteld over zijn jeugd en ik heb verteld over hoe ik verbannen ben en dat daardoor mijn draak zo klein is. Hij vind het erg voor me wat er is gebeurd. Ook heeft hij me verteld van het ondergewicht. Ik weet dat ik ondergewicht heb. Dat komt door het vele bewegen en het niet voldoende eten daarbij.

'Het komt goed met je gewicht.' Zegt Jackson. 'Ja, weet ik. Ik wil niet meer dik worden.' Zeg ik. 'Je word niet dik. Je word normaal. Ik zal je altijd leuk vinden.' Zegt Jackson en knuffelt me. Ik nestel me tegen zijn warme lichaam.

'Je bent koud.' Zegt Jackson en pakt een deken en slaat die om me heen. 'Dank je.' Zeg ik. 'Julia, de dokter vertelde me dat je zwanger was. Wil je me vertellen van wie?' Zegt Jackson. Ik had zo gehoopt dat hij er niet over begon. Ik besluit toch eerlijk te zijn.

___________

Weer een deel, niet groot maar dit is een mooi eind punt. Ik stond op plek 31 in Fantasy, echt ik ben zo blij. Ook over de 200 lezers. Echt trots op me zelf.

Ik hoop dat het bevalt en tot snel❤

Publiceerd: 19-01-18

1033 woorden

I am the lost Dragon 》Voltooid《Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu