~Το Τέλος Και Η Αρχή~ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

406 62 239
                                    

Ήταν απίστευτο. Ήταν αδιανόητο. Όλοι οι βασιλικοί γιατροί και θεραπευτές είχαν μείνει άφωνοι από το πρωτάκουστο θαύμα. Ο βασιλιάς Δάντης, στον οποίο είχαν δώσει το πολύ δύο μήνες ζωής, είχε περάσει τέσσερις μήνες ήδη ζωντανός και η υγεία του έμοιαζε να καλυτερεύει δειλά δειλά.

"Μπορείς να το πιστέψεις αυτό, Ρόουαν;" Είχε ρωτήσει τον νεαρό γραμματέα από το μακρινό Ιωδέως, τον γιο του καλύτερου του φίλου και μεγαλύτερου του προδότη. "Έπρεπε εδώ και δύο μήνες να ήμουν νεκρός κι όμως είμαι ακόμα εδώ, αρνούμενος τον θάνατο!"

"Μεγαλειότατε, αυτό που σας συμβαίνει είναι πράγματι ευτυχές," απάντησε με ένα ειλικρινές χαμόγελο ο Ρόουαν.

"Φαντάζεσαι να γίνω κι εγώ σαν τον παππού σου, τον αιωνόβιο Άρχοντα Έβινρουτ;" Τον ρώτησε ο βασιλιάς, γελώντας με το αστείο του.

Ο νεαρός άφησε ένα μειδίαμα, ενώ τα μάτια του σκοτείνιασαν επικίνδυνα.

"Αυτό επιτρέψτε μου να το απεύχομαι, Υψηλότατε. Ο παππούς μου μπορεί να διαφεντεύει υγιής το Ιωδέως για έναν και πλέον αιώνα, όμως οι δυστυχίες τον επιδόθηκαν πολύ συχνά. Του στοίχισε πολύ να χάσει τόσους γιούς και εγγόνια, όχι μόνο στους πολέμους, αλλά και από χέρια ανδρών που θεωρούσε φίλους του."

Ο Δάντης αντέδρασε με δυσφορία στο υποβουλημιαίο σχόλιο του νεαρού Πένερ.

"Ρόουαν, μην ξεφεύγεις από το όρια της ανεκτικότητας μου," τον προειδοποίησε.

"Εσείς, Μεγαλειότατε, μην αρνείστε το παρελθόν," του αντιμίλησε ο Ρόουαν. "Με μια μου μόνο λέξη, ο παππούς μου μαζί με τον Άρχοντα Ριχάρδο του Γουίντεργουολ, θα ξεσηκώσουν όλο τον Βορρά εναντίον σας. Μην ξεχνάτε ότι ο μόνος λόγος που δεν το κάνουν είναι η παρουσία και η ευημερία μου εδώ."

Ο βασιλιάς δεν του απάντησε. Μονάχα έφυγε από το δωματιάκι του ενοχλημένος. Ο Ρόουαν δεν ένιωθε φόβο, άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Σε κάθε γράμμα τους ο παππούς και οι θείοι του του υπενθύμιζαν τη μεγάλη του σημασία και ότι έπρεπε να φροντίσει να μην ξεχαστεί από τον βασιλιά Δάντη.

"Μεγαλειότατε, αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η τύχη σας χαμογέλασε, όμως σύντομα το κακό που έχετε κάνει θα σας ζητήσει αποπληρωμή," του φώναξε ενώ έκλεινε την πόρτα του, σίγουρος ότι ακούστηκε.

Οι Έξι Αδελφές {TYS17Winner}{TYS19Winner}{COVER MADE BY -TRUESOUL}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα