13. kapitola

1.1K 128 8
                                    

Ten večer, když přišla Pansy domů, mohla vidět Draca, jak sedí na podlaze a před sebe upírá zamlžený pohled. Šokovalo ji, když našla misku od těstovin zcela prázdnou, ale tím dobrým způsobem. Díky tomu také ani nekomentovala Dracův podivný výraz.

Zatímco dávala použité nádobí do myčky, přemýšlela. Ať už tu Harry byl – nad tou myšlenkou pevně semknula rty k sobě – nebo ne, Dracův stav se postupně zlepšuje. Už nadále nevypadá, jako by byl na smrtelné posteli, a mimo to, dnes ráno spolu vedli docela smysluplnou konverzaci.

Po chvíli se přidřepla vedle blonďáka. „Viděl jsi dnes Harryho?"

Draco k ní natočil svou tvář. Na rtech mu sídlil neustavičný úsměv.

„Ano!" vydechl nadšeně a pustil se do pokračování. A Pansy poslouchala. 

Ahojte! Zdravím vás po náročném týdnu! ':D Nevím, jak vy, ale já mám před sebou týden jarních prázdnin, v jejichž průběhu se snad dostatečně vyhecuju k tomu, abych si předepsala části ke svým rozepsaným příběhů, případně i k těm, na nichž tak nějak průběžně pracuji a připravuji je k zveřejnění někdy v budoucnu. :D Budu se snažit, tak mi držte palce. ;D

P. S. Wattpad mi zase nějak stávkuje a docela bojuju se zveřejněním části, tak... snad k vám dorazí. Zkouším to už po několikáté. Omlouvám se za případné komplikace. 

Makkakonka

Gentle Madness - Drarry (CZ) ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat