10. kapitola

1.1K 140 5
                                    

Když Pansy vstoupila dovnitř, našla Draca, jak s rukama složenýma v klíně pláče. Jeho oči však zářily něčím, co v nich nemohla spatřit od doby, kdy Harry navždy odešel. Díky znepokojujícím slzám ovšem rychle přešla k němu a posadila se po jeho boku na studenou postel. Položila mu ruku na rameno a přimknula si jej blíže k sobě. „Další noční můra, zlato?"

Zlé sny mořily muže již delší dobu. Vzpomínky na mrtvého Harryho ležícího na prahu dveří; to, jak je otevřel, podíval se dolů ke svým nohám a nezmohl se na nic jiného, než na výkřik způsobený pohledem na tělo svého milovaného. V několika dalších se dokonce Harry probudil a pokusil se Draca zabít jako pomstu za to, že jej nezachránil. Často se mu zdávalo i o tom, jak u dveří nenašel nic a zůstal pln obav o Harryho život. Některé z těchto snů pak zahrnovaly i Harryho, který přežil, aby mohl o svém zážitku vyprávět a začít žít nový život - s jiným partnerem.

Nebo alespoň takto své sny podával Draco, když je Pansy vykládal.

„Ne, žádná noční můra," zašeptal blonďák a pomalu natočil svůj obličej směrem k brunetě, aby se jí mohl zadívat do očí. Ženino nepohodlí s intenzitou jeho pohledu jen vzrostlo, jak si byla nejistá tím, co uslyší. Dosti se Dracových slov obávala.

„Pokračuj," vybídla jej a dlaní nepřestávala hladit jeho paži.

„Harry..." Na blonďákově tváři se i přes slzy objevil obrovský úsměv. „On není mrtvý."

Pansy však jen nevěřícně zamrkala. „Co?"

Ahoj! Jak se dneska máte? :) Tak co, myslíte, že Pansy Dracovi uvěří? Že se jí Harry taky někdy ukáže? Budu ráda za každý váš názor. :)

Makkakonka

Gentle Madness - Drarry (CZ) ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat