Føleser

601 26 5
                                    

"Er du okay?" Spurgte Emily forskrækket og stoppede op. "Ja. Sådan da" svarede jeg og sukkede. "Hvordan reagerede dine forældre?" Spurgte hun.

Jeg stirrede på hende og derefter ud i luften.
"Har du ikke fortalt dem det!" Udbrød hun.
"Sh.." tyssede jeg.

"De behøver ikke at vide det, de eneste som kender til det er dig, Jin og Jimin" sagde jeg og gik videre.

"Jimin, altså naboens dreng?" Spurgte Emily og hev mig i skulderen så jeg tumlede et par skridt tilbage. "Ja, vi kan tale om det senere. Jeg bliver nødt til at gå til time nu" sagde jeg.

"Okay, ved frokost?" Spurgte Emily og smilte. Jeg nikkede og smilte tilbage.

Jeg tog mine bøger fra skabet. "Juhu, historie" sagde jeg til mig selv. Jeg lukkede skabet og fik et kæmpe chok.

"Jack!" Udbrød jeg og slog ham på skulderen.
"Du gav mig et chok" smilte jeg. Han hev mig tætter ind til ham og holdte rundt om mit livet.

Jeg stirrede ind i hans grønne øjne og lænede mig tætter ind til ham. Jeg kyssede ham blidt. Argh.. hvor har jeg savnet det !

"Hvor har jeg savnet dig" sagde han og kyssede mig igen. Jeg grinte, "der er kun gået en weekend" sagde jeg.

"Stadig" smilte han og rynkede sine øjenbryn.
"Har vi stadig en aftale?" Spurgte han og fjernede noget hår fra mit ansigt.

"Selvfølgelig har vi det, hjemme hos mig" smilte jeg og kyssede ham. "Jeg skal til time nu, vi ses" sagde jeg og gav slip på ham.

"Ses" sagde han og gik sin vej.
Jeg tog en dyb vejrtrækning og begyndte at gå ned af gangen.

Jeg drejede ind i klassen og det første jeg så var Jimin. Han talte med nogle fra klassen, men kiggede direkte på mig da jeg trådte ind.

Mit hjerte sprang seriøst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit hjerte sprang seriøst. Hans smil ramte mit hjerte, hans øjne gjorde mine knæ bløde. Wtf, det her er ikke mig ! Jeg har en kæreste. Men det blik han sendte mig fik mig til at føle anderledes.
Anderledes i forhold til når jeg var sammen med Jack. Et fucking blik !!

Jeg gav ham et lille smil og skyndte mig at sidde ned på den nærmeste plads. Jeg tog min hånd op til mit hjerte for at prøve at dæmpe det. "Fuck det hamre stadig" hviskede jeg til mig selv.

"Hvad hamre?" Spurgte Jenny og kiggede underlig på mig. Årh, ja. Jenny !
Jeg mener, alle skoler har vel en bitch på skolen. Jenny var vores. Hun overdrev helt vild med sin røde læbestift. hendes blonde lange hår var som regel sat op i en hestehale.

Det jeg ikke selv kan tro på, er at vi har været venner engang. "Hvorfor satte jeg mig overhovedet her?" Spurgte jeg og rullede øjnene. Jeg rejste mig og satte mig over ved vinduerækken. Jeg stirrede ud ad vinduet.

Jenny og jeg var som sagt venner engang, bedste venner. Vi har kendt hinanden lige siden vi var små. Hun var som en søster for mig. Indtil hun "moved on"

Hendes personlighed ændrede sig fuldstændig. Hun hang ud med de såkaldte "seje personer" fra skolen. Til sidst mistede vi kontakten, og hun har lige siden været en bitch.

Jeg kan ikke forklare hvor mange gange hun har været ude efter mig, hvor mange gange hun har såret mig.

Men det er over, nu har jeg Emily ved min side.
"Hvad fik dig til at skifte plads?" Spurgte Jimin og satte sig på pladsen foran mig.

"Hvad?" Spurgte jeg forskrækket og kiggede på ham. "Jeg mener. Jeg følte ikke jeg kunne trække vejret over ved Jenny og hendes venner" svarede jeg imens et lille akavet smil lagde sig.

Han smilte tilbage og kiggede over på Jenny.
"Jeg mener det serøst, de har ALT for meget parfume på. Prøver de på at gasse folk?" Spurgte jeg imens et lille grin fløj med ud.
Han grinte også og rettede blikket mod mig igen.

God damn!
Det kom igen. Mit hjerte begyndte at banke hurtigere. Og sommerfuglene fløj som sindsyge inde i min mave.

"Er du enlig okay. Du ved det der skete igår ?" Spurgte han med et bekymret ansigt.
"Ja" sagde jeg nervøst.
"Hvad ville han?" Spurgte Jimin og lagde sin ene albue ned på bordet imens han hvilede sit ansigt på sin hånd.

Okay, seriøst. Der stoppede mit hjerte. Han stirrede direkte ind i min sjæl. "Øh..jeg nødt bliver at gå" sagde jeg og rejste mig hurtigt.
Jeg samlede min taske op fra gulvet og mødte Jimin's blik. Han kiggede forvirende på mig og smilte. "Jeg mener... Jeg bliver nødt til at gå" sagde jeg og skyndte mig ud af klassen.

Jeg gik ud på toilettet og lagde min taske på gulvet. Tændte vandhanen og vaskede mit ansigt med koldt vand. Jeg kiggede på mig selv i spejlet. "Hvad fanden har du gang i. Du har allerede en kæreste. Få styr på dit hjerterytme" sagde jeg ophidset til mig selv og slog mig i siden på hovedet.

"Jeg kan ikke, jeg bliver nødt til at skippe den her time. Jeg tror ikke jeg kan koncentrer mig hvis han er der" sagde jeg og lukkede øjnene.

~ Frokost ~

"Også løb han væk efter Jimin havde talt med ham?" Spurgte Emily og drak lidt af sin vand.
"Mh.." svarede jeg og tog et bid af mit æble.
"Årh.. hvor romantisk" sagde hun og lagde sin flaske fra sig imens hun lavede det der fjæs hvor man helt væk i en anden verden.

Jeg hostede voldsomt.
"Jeg tror jeg fik et æblestykke galt i halsen" sagde jeg imens jeg hev efter vejret. Jeg  bankede på mit bryst og drak noget vand. Emily grinte.

Jeg stirrede ud i luften i noget tid. Skal jeg fortælle hende det ? Burde jeg ikke vente ? Er det forkert ? Er det ikke for tidligt at havde følelser for en ? Er det bare kærlighed ved første blik ?

"Hallo, D/N til jorden" råbte Emily og slog mig på skulderen. "Av" sagde jeg og lagde min hånd på skulderen imens jeg kiggede på hende. "Stop det, det er pinligt" hviskede jeg og kiggede rundt på de andre som stirrede på os.

"Er du fuldstændig væk. Har du noget i tankerne, er det om Jack?" spurgte Emily og rynkede øjenbrynene.

"Hvad, nej. Eller" sagde jeg og legede med noget skrald fra min müslibar.
"Eller?" Spurgte Emily og lænede sig tætter ind over bordet.

Jeg kiggede rundt for at sikre mig at ingen kunne høre os. "Jeg tror der er noget galt med mig" hviskede jeg. Emily lavede store øjne. "Selvfølgelig er der noget galt med dig. Vil du havde jeg skal nævne alle de ting du-" sagde hun men jeg afbrud hende.

"Nej, ikke sådan ment. Jeg tror der er noget galt med mit hjerte" sagde jeg. Emily kiggede den her gang seriøst på mig.

"Jeg tror" jeg kiggede ned i jorden. "Jeg tror jeg har følelser for en anden" sagde jeg og kiggede op igen. Emily's ansigt var helt væk.

"Hvad mener du med en anden. Ved du hvad, jeg vidste at dig og Jack ikke passede sammen" sagde hun. "Når, hvem er det ?" Spurgte hun desperat.

Jeg kiggede hende dybt ind i øjnene. "Jeg tror jeg er forelsket i Jimin" hviskede jeg.

Naboens dreng #1Where stories live. Discover now