(2) Jisoo

21 1 0
                                    

Jag och Isabellé har just skiljs åt, hon ska försöka hitta någon i killgänget Black Sun och jag ska också försöka göra det men, även försöka sätta på en spårare på någon av dom. Isabellé fick den enkla delen av uppdraget. Hon ska bara få dom att lita på henne sen ska vi lura dom alla. Att börja lita på Isabellé är enkelt, hon är väldigt bra att se saker på andra som ingen annan kan se, hon ser väldigt snäll, trevlig ut så det blir nog enkelt. Hon är även det men hon är även farlig, listig, flitig och smart. Jag ser henne sakta försvinna innan jag börjar gå mot andra hållet för att någon kanske kan få tag på dom eller få syn på dom.
"Jisoo, jag ser en av killarna.
Theodore Nott." Hör jag Isabellés vackra stämma i öronsnäckan.
"Vart?" Frågar jag nyfiket.
"Jag klarar mig Jisoo. Men, Queen 14. Jag gör som planerat." Svarar hon med en ganska djup suck på slutet.

^Isabellé^

Jag går mot motsatt håll än Jisoo. Ganska snabbt ser jag en av killarna i gänget Black Sun. Theodore Nott.

"Jisoo, jag ser en av killarna

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


"Jisoo, jag ser en av killarna.
Theodore Nott." Yttrar jag ganska lågt men tillräckligt högt för att hon ska höra.
"Vart?" Hör jag hennes nyfikna röst i öronsnäckan.
"Jag klarar mig Jisoo. Men, Queen 14. Jag gör som planerat." Svarar jag med en ganska djup suck på slutet. Hon vet att jag klarar mig, men ändå vill hon veta. Jag fixar till min jacka och väska lite snabbt innan jag med snabb takt börjat gå mot honom. Om allt går som planerat så ska vi krocka ihop med varande för att jag letar en sak i väskan men hittar din inte. Enkelt låter det som men, det är inte så enkelt som det låter. Jag gör som planerat och lutar fram väskan lite så jag kan leta i den medan jag går mot han. Jag går och letar i väskan efter min mobil. Det är panik! Okej egentligen är det inte panik, men ja. Jag känner att jag går in i något eller snarare någon, vilket gör så jag ramlar bakåt. Men precis innan jag ska slå i marken tar någon tag i min högra hand och drar upp mig. Mina händer hamnar mot personens bröst. Jag mötet försiktigt, blygt Theodores ljus bruna ögon medan han möter mina egentligen choklad bruna ögon, men som just nu är ljus gröna med choklad bruna stänk i. Jag bryter snabbt ögonkontakten för att värka som en helt vanlig blyg tjej.
"Förlåt." Viskar jag med låg ton ut.
"Du, du behöver inte säga förlåt. Jag skulle ha sett vart jag gick och vart andra gick." Yttrar han medan han tvingar mig att möta hans blick från att han tog hans tumme och pekfinger under min haka. Jag bakar bak två steg så vi inte står så nära varandra. Jag ser något svart på marken som jag efter ett tag snabbt kan koppla till en iPhone 8 som är väldigt lik min. Det är min! Jag kastar mig ner mot den och ser snabbt att den hamna med skärmen neråt, min vanliga otur.
"Är det din?" Frågan kommer från Theodore som än en gång hjälper mig upp på fötter.
"Ja det är det." Viskar jag blygt och försiktigt ut. Han tar iPhonen hur min hand och granskar den.
"Jag vet någon som kan laga den." Yttrar han.
"Men då måste du hänga med mig nu!" Lägger han snabbt och bestämt till. Ehh vad i helsike tänker han med?!

The Girls Gang 'Black Night'Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt