Untitled Part 1

27 3 0
                                    


Capitolul 1

       Viata mea nu a fost niciodata atat de roz precum mi-as fi dorit .Parintii mei s-au cunoscut in adolescenta. Erau tineri si nebuni ... poate prea nebuni .Asa am aparut eu . O fata micuta si inocenta care nu era constienta de cele ce se petrec in jurul ei. Ma numesc Crina .Ai mei s-au cunoscut intr-o seara de vara . Chiar daca suna cliseic , asa s-a intamplat . Mama se intorcea de la liceu , iar tata de la munca . Da , ati ghicit , tata era un mic pirat , captura o comoara si se bucura de ea.

       La inceput , totul era perfect.Paream o familie fericita, dar toate astea aveau sa se schimbe in scurt timp. Au aparut certurile , apoi neajunsurile , si in cele din urma , intr-o zi , tata a ridicat toporul asupra mamei. Desi aveam doar doi ani inca imi amintesc fragmente din acea zi ingrozitoare . Ma jucam cu un ceas desteptator . Era rosu precum sangele iute de moldoveanca care-mi curgea prin vene.Ticaitul lui ma fascina , eram absorbita de acest obiect necunoscut .Il intorceam pe o parte , apoi pe cealalta . Ii descopeream rotitele , clopoteii , eram vrajita. In tot acest timp ,din camera alaturata se auzeau urlete si cuvinte greu de inteles . Se simtea tensiune , insa eu eram captiva in lumea mea. Nu a mai durat mult pana cand acele zgomote m-au readus la realitate. M-am speriat groaznic , m-am ascuns sub pat in speranta ca furtuna din cealalta camera se va linisti . Fratele mai mic al mamei , Nelu , care se afla prin casa ,auzind cearta ,a intrat in camera celor doi , iar in momentul in care tata era pregatit sa loveasca ,acesta si-a aparat sora , primind o lovitura puternica in partea dreapta a capului , aceasta i-a aducandu-i o boala pe care nimeni nu o merita : epilepsia.

         Asa s-a sfarsit povestea de dragoste dintre parintii mei . Tata a facut puscarie , iar eu nu mai stiu nimic de el din acea clipa.

Capitolul 2

       Anii au trecut si am inceput sa-mi dau seama ca sunt diferita fata de ceilalti copii.Ceva era in neregula cu mine . De ce nu puteam merge normal , de ce aveam dureri de fiecare data cand incercam sa pasesc , de ce nu puteam sa alerg , sa topai si sa ma joc la fel ca ceilalti copii? De ce ?

       Mergeam foarte des la spital . Au inceput sa apara operatiile , sesiunile grele de recuperare. Doctorii era surprinsi de curajul de care dadeam dovada , in ciuda varstei fragile. Asistentele se purtau frumos cu mine , adresandu-mi priviri pline de compasiune.

       Intr-o zi , mama mi-a destainuit motivul pentru care aveam parte de acele tratamente. Astfel , la nastere , datorita neglijentei doctorului, am fost nascuta cu o problema :displazie totala de sold.Adica aveam un handicap vizibil.La inceput , lumea mea a fost ruinata , ma simteam singura , nu puteam sa ma bucur de copilarie .

       Un timp , m-am simtit goala , apoi dragostea mamei si a noului meu tata m-au completat . Ei mi-au dat incredere in mine si m-au ajutat sa trec peste batjocura colegilor. Apoi a aparut fratele meu Cristian . Eram din nou o familie fericita si asta era tot ce conta ...

Capitolul 3

       Mama mea este extraordinara.Cu bunatatea ei impresioneaza pretutindeni. Este cocheta .Nu uita s se aranjeze inainte de a parasi casa , iar zambetul este un accesoriu nelipsit.Ochii mari si negri vrajesc orice persoana.Parul lung si de o stalucire rara incanta privirile trectorilor, iar vocea ei este de o caldura coplesitoare.Canta dumnezeieste si stie sa se faca placuta pretutindeni . Este de statura medie , insa zvelta. Mereu vesela , invie atmosfera acolo unde isi face aparitia. Ma face sa ma simt norocoasa ca ea este mama mea.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Plimbari pe ata subtireWhere stories live. Discover now