Adevărata Indentitate A Lui Vincent?Partea a14-a

566 20 2
                                    

                                             Adevarata Indentitate A Lui Vincet?Partea a14-a 

Oare ce trebuie sa imi spuna? care este secretul ?. Trebuie sa aflu? sau poate daca imi  spune ma va omora? Nu!. Vincet nu ar face asta sunt sigura. Il vad cum mana lui se indreapta spre fata mea, degetele lui rece precum ghiata se contopesc cu obraji mei. Imi ridic privirea spre el, ii urmare-am miscarile. Cat timp el era langa mine ma simteam in regula, dar stai am o presimtire ciudata in legatura cu ceva, ceva se va intampla. Pot sa simt asta, dar cum de am simtit asta?. 

-Vincet, ce doresti sa imi spui?-Il intreb pe baiatul cu parul negru, ochii rosii care statea in fata mea si ma privea neincetat...

-Pai, Claudia! sti ca te iubesc mai mult decat orice pe lume, si ca nu as putea sa te ranesc vro data, sau sa las pe cineva sa te raneasca..stia asta nu?-Ma intreaba cu o voce calda, vocea pe care o are mereu cand este cu mine..

-Da, stiu asta Vincet, dar este ceva ciudat la tine, dar ce?

-Claudia, spune-mi ca nu te vei speria cand iti voi spune adevarul....

-De ce mai supara?, eu te iubesc Vincet..

-Stiu, dar sper sa...sa..

-Sa nu ce?

-Sa nu te speri si sa fugi, de mine!!..

-De tine? de ce as fugi de tine?

-Din cauza a cea ce sunt..-Cand aud  ce spun, ma gandesc doar ce este el, cum adica sa ma speri? ce vrea sa spuna?

-Claudia eu nu sunt normal, eu sunt....sunt...un....

-Un Ce!?

-Oh, Claudia este foarte greu sa iti spun, nu este usor pentru mine, daca vei afla ai putea sa te ranesc, si nu as dori asa ceva. Tu esti tot pentru mine, si daca vei afla va trebui sa am grija, foarte mare grija. Tu ai putea fii ranita, si nu mi-as ierta asta. Sti mereu m-am urat, mereu ma taiam singur pe gat, din cauza ca urasc cea ce sunt, am incercat sa ma omor cand eram mic. Dar nu am putut, m-am impuscat in inima si tot nu am murit.

-Vincet tu glumesti acum, nu?

-Nu Claudia, nu glumesc, tot ce spun este adevarat, chiar am incercat sa imi pun capat zilelor, nu vreau sa ranesc oamenii, eu incer sa ma lupt de mult cu foamea, sa incerc sa potolesc demonul din interiorul meu. Nu am reusit pana nu te-am gasit pe tine, tu mai facut sa uit de tot, tu mai facut sa devin cineva. Dar totul se poate schimba doar de la o picatura. Daca ai inceput sa gusti, vei ramane mereu un criminal, care rapeste oamenii si ii devoreaza, care devoreaza toata energia din ei, si  sufletul lor. Dar exista cineva care nu poate sa fie atinsa, o persoana care te face sa uiti de foame, o persoana minunata care nu as putea sa o ranesc. Ma intelegi? Tu esti totul pentru mine, si nu as putea sa te ranesc.

-Vincet despre ce tot vorbesti?- Imi ridic mana si o indrept spre fata lui alba, il ating incepand sa il mangai. Il vad cum se apleaca la picioarele mele, ma i-a in bratele lui si incepe sa mearga, imi pun mainile in jurul gatului sau. Era asa de romantic, ii pute-am simti respiratia, era asa de dragut, ii simteam pieptul cum se lovea de mine intr-un mod tandru.  Il privesc neincetat, nu puteam sa imi i-au ochii de la el, tricoul stramt si negru pe care il avea pe el, ii scotea in evidenta muschii bine facutii. Era asa de yammy,  ma gandesc cum iar sta fata tricou, si pant..

-Claudia!?-Aud pe cineva strigandu-mi numele, imi deschid ochii, aveam un vis asa de frumos, cu el..Ma uit si il vad pe Vincet, oh, deci el ma strigat..

-Da?

-Claudia, va trebuii sa pleci acasa pentru putin timp, eu am ceva de facut..

-Ce anume? Si nu vreau acasa..

-Claudia nu intelegi? Este prea periculos pentru tine!

-Nu ma intereseaza, vreau sa stau cu tine, si care este secretul tau?

-Secretul meu?

-Da!?

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum