Ce Se Întâmpla?-Partea a9-a-

684 26 3
                                    

                                                                          Ce Se Întâmpla?-Partea a9-a-

Evadez din lumea visurilor si ma indrept spre bucatarie, o fata cu parul roscat, ochii mari si frumosi precum culoarea cerului se intoarce spre mine si ma analizeaza...Lasa pe masa platoul si se indreapta spre mine..ma uita la ea si o vad zambind..

-Bune, eu sunt Mizuki! Iar tu trebuie sa fii Claudia..

-Buna Mizuki, imi pare bine sa te cunosc, si da eu sunt Claudia...

-Imi pare bine si mie sa te cunosc, haide sa mancam-Imi spune zambind, mereu cand vorbea zambea, imi placea, ma simte-am ca acasa, ei erau de treaba, nu puteam sa cred ca o sa fie asa de frumos..Ma aseaza la masa cu Antande si Mizuki..

-Hei Claudia poti sa iei tot ce doresti, haide cu curaj, nu iti fie teama...

Ma uitam in ochii lui Mizuki si Antande, emanau foarte multa caldura si iubire, ma simte-am protejata si invaluita de iubire....Incepem sa mancam, vorbeam, radeam, si era o atmosfera placuta..

-Liniste putin fetelor, se aude ceva..-Antande se ridica de la masa,se duce langa usa, se apropie de fereastra si da la oparte jealuzeaua, se uita sa vada cine este..-Mizuki ia-o pe Claudia si ducetiva sus, sunal pe Vincet..-Antande parea destul de suparat si speriat..

-Bine, ma duc..

-Dar ce se intampla..??-Incep sa ii iau la intrebarii, Mizuki ma trage de mana pana la scarii, se uita in ochii mei-Daca vrei sa traiesti vino cu mine acum..-Imi spune pe o voce serioasa, nu mai stiam ce sa spun, ce sa fac, nu pute-am sa imi dau seama ce se petrece..Mizuki ma trage de mana pana la etaj, incepe sa alerge in ultima camera...Deschide usa, dupa ce descuie prima usa mai urmeaza una, o deschide si pe acea si ma baga inauntru..intra si ea dupa mine si inchide usile..

-Dar Antande?

-Nu iti face griji o sa fie bine..sper..-Se duce spre o masuta unde era un telefon, tasteaza repede un numar si suna..-Buna Vincet..

-Mizuki?

-Ce sa intamplat?

-Au venit, au venit sa o ia..!!-Mizuki incepea sa vorbeasca rapid..

-Poftim..stai vin imediat..

Mizuki inchide telefonul, -Ce se intampla?..-Eu incep sa tip la ea, in spatele meu se aud trei lovituri puternice,-Au spart prima usa..trebuie sa te ascund..-Mizuki se uita prin prejur si vede un sifoner..ma apuca de brat si ma impige inauntru, incuie usa....

-Sa taci din gura, sa nu scoti nici macar un sunet...ai auzit..?

-Da..

Se aude un zgomot si mai puternic, a doua usa a fost doborat,-Mizuki unde este?-Era un barbat, mai invarsta de cat Mizuki....

-Nu am idee despre ce vorbesti?..

-Mizuki, tu ma crezi prost?..unde este?

-Nu stiu..

Acel barbat apare in capteva clipe in fata lui Mizuki, ii infige mana i gat si o strange puternic..nu stiam ce sa fac, nu puteam face nimic..doar sa stau si sa privesc..

-Deci unde este?

-Nu stiu..

Acel barbat ii infige mana in stomac lui Mizuki, ii da drumul iar fata cade jos lovinduse de podea puternic..barbatul se uita prin prejur, se apropie de dulap incet, incearca sa deschida usile, dar nu reuseste..Se intoarce cu spatele iar dupa cateva minute ii vad mana intrand prin usa..In timp ce isi scoate mana rupe si usa de la dulap..

Se uita prin prejur-Deci aici era...

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum