Claudia Răpită..Vincet Rănit..?~Partea a 10-a~

731 23 4
                                    

                                                Claudia Răpită..Vincet Rănit..?~Partea a 10-a~

Ma apuca de par si ma scoate afara din dulap, incerc sa scap din prinsoare dar nu pot, sunt neajutorata nici macar nu pot sa ma apar..Ii pun pe toti in pericol, Vincet ma tot protejeaza iar eu il ranesc, din cauza mea ar putea sa moara, mai bine ca nu este aici..Il  vad pe barbatul care ma tinea strans de par ducandu-si mana la gura mea, avea ceva in mana..Incep sa ma zbat dar nu reusesc sa fac nimic..

Cad intr-un somn adanc, nu mai puteam face nimic, eram neajutorata..el era mult prea puternic, iar eu ce puteam sa fac….Simt cum incep sa ma misc,ma tarea, dar nu pot sa ma misc deloc..nu pot sa vorbesc, nu pot sa imi misc corpul nimic..State-am acolo asa, puteam sa vad, dar nu puteam sa ma misc..De ce?..De ce imi fac asta?..Ce le-am facut eu lor?..I-am ranit?..Le-am facut ceva?.

-Nu mai gandii atat..-Ma uitam la el cu niste ochii mari si speriata, socata, nu stiam cum de a aflat ce gandeam, de unde stie ce gandeam eu?...Ce este?..

-Si nu ne-ai ranit, dar ai aflat un secret, si din cauza asta…-Ce?..Ce din cauza asta?...nu inteleg ce vrea sa spuna..era destul de ciudat, totul era ciudat si straniu..Nu inteleg ce tot vrea sa spuna, despre ce vorbeste..Cum adica am aflat un secret?..Ce secret?..

Nu stiam nimic, nu aveam idée despre ce vorbeste..ce secret?..Unul dintre acei tipi se apropie de mine, se uita fix in ochii mei..Avea culoarea ochiilor albastri iar dintr-o data se schimba in rosu precum sangele..Ma priveste fix in ochii iar dintr-o data simt ca imi este som, cad intr-un som adanc…

~~~~

-Hei, trezirea!-Aud ceva dar nu pot sa ma trezec, pentru cateva minute este liniste, nici macar un zgomot, au podeaua scartiind iar cineva venind spre mine, zambeste si arunca cu ceva in mine..Ma trezesc imediat, eram uda din cap pana in picioare…Imi misc capul de cateva ori casa pot sa ma trezesc cum trebuie, dar apa rece precum ghiata ma trezit imdiat..

Imi ridic privirea si vad pe cineva in fata mea, parul negru si scurt, ochii negrii ii puteam citii rautatea din suflet..era bine facut, si imi da-deam seama dupa cum arata cat de puternic era..Ma uitam prin prejur si era baiatul cu ochii albastri, si inca o persoana…

Incercam sa tip, dar nu reuseam inca eram in acea stare de amorteala, nu puteam sa ma misc, nici macar sa vorbesc..Ce se intampla cu mine?.. Imi intorc privirea si ma uit prin camera, de fapt era o pivnita, eram in casa lui Vincet, imi aduc aminte de cand a rupt poarta si a aruncat-o..Dar cum de este asa de puternic..De abia acum imi dau seama ca el a facut asta, dar cum?..Asta este intrebarea mea..si de ce sunt aici legata..aproape dezbracata, hei tipi astia sunt cam perversi..

Se aude ceva..o bubuitura, ce se intampla?..Tipul cel mare cu parul negru  scurt ii face semn celui cu parul maro sa se duca sa vada ce se intampla, acesta executa ordinul, se indreapta spre scarii deschizand usa…Iese zambind..Pentru cateva minute este liniste , tipul urias se indreapta spre mine, se uita ranjind..Ma apuca de par si se uita la mine..aud o lovitura puternica, nici macar nu am observat cand usa a zburat direct pe langa mine..Ma uitam speriata si socata in acelas timp..Vad pe cineva intrand in pivnita acea intunecata, era un baiat cu parul negru, nu ii puteam sa ii vad fata..din cauza ca era foarte intunecat..

-Las-o in pace!!..-Baiatul acela care a intrat tipa la tipul care ma tinea strans de par..

-De ce?..De ce o iubesti?-Ma uitam la cel care ma tinea si nu intelege-am despre ce tot vorbeste..Ma uitam la cei doi, dar nu imi da-deam seama despre ce tot vorbesc.. Imi duc privirea spre podea si incep sa plang..nu intelegeam ce tot se petrece..-ce tot se intampla aici..-Incep sa tip la ei..

-Claudia-Aud vocea calda a lui Vincet..

-Vincet?-Spun socata..dar in acelas timp mirata..

-Da..eu sunt..-Imi spunea venind spre mine..iese din acel colt intunecat, era plin de sange pe fata si pe maini…Ma uitam la el nestiind ce sa spun..Am ramas fara cuvinte…

Privirea lui rece se napusti-se asupra tipului care ma tinea de par..nu stiam ce va face, ce se va intampla…?Ma tot intrebam o sa se termine acum?.Poate da, poate nu, de ce este asa de greu sa alegi ce vrei sa faci in viata, de ce?..Oare de ce?..

Nimic nu mai este usor acum, sper sa nu faca vro prostie, stiu ca el ma va apara mereu..stiu ca el o sa fie aici cu mine..si ma va proteja..Se apropia din ce in ce mai mult de mine, se uita in ochii mei, si se intoarce spre tipul de langa mine, il prinde de mana stanga..Vedeam ca il strangea destul de tare..ce se va intampla?..Ma intrebam , de ce ei se urasc asa de mult..?

Vincet il cunoaste pe tipul acesta?...cine este?, ce doreste de la el?..de la mine?...De ce este asa de greu sa inteleg?..De ce?..Tipul il prinde pe Vincet de gat si zambeste, il ridica in sus…Il tine cateva minute asa si il arunca in perete..Vincet se duce precum o mingie lovind peretele, cade jos pe podea..

-Vincet!!-Incep sa tip la el, imi intorc privirea spre ea si o privesc, ii arunc un zambet, sunt bine..si incerc sa ma ridic..Ma ridic foarte repede cand il vad pe acel tip ca se apropia de ea..alerge spre el, inainte ca el sa o loveasca il prind de mana si il arunca pana in fata scarilor..O ajut sa se ridice, ii desfac funia de la maini si ii dau drumul, o privesc cateva minute si vad ca este vanata la ochii….

-Esti bine..?

Se uita la mine, nu stia ce sa imi raspunada, ii era teama sa spuna ca a fost ranita, sau daca este bine..Nici nu stia ce sa imi raspunda..Ma intorc spre tipul care tocmai se ridica si merg spre el..Un alt tip cu parul blond sare in fata mea…Incearca sa ma loveasca, ii prind pumnul si il lovesc in fata…..Pustiul incepe sa zboare prin toti peretii facand gaurii..

Ma duc direct spre tipul masiv, il apuc de camasa alba si il ridic in sus, cu mana dreapta il tine-am iar cu mana stanga il lovesc in fata….Se uita fix in ochii mei, si imi opreste al doilea pumn, mil strange si ma face sa ingenuchiez..Ma uit la el de jos..ma loveste puternic in fata, lichidul rosu imi curgea din gura pana pe gat in jos..

Tipul ma tot loveste in fata pana cad jos, pentru cateva minute nu mai respiram si nu mai simte-am nimic..simteam doar durere, si imi placea..ma ridic sprijinindu-ma in mana dreapta..

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum