Lasa Trecutul Si Concentrează-te Pe Prezent~Part3

1.1K 39 15
                                    

-Multumesc Vincet!!*Claudia*

-Cu placere:)

-Deci Vincet am tot vrut sa te intreb...

-CE???*o.O*

-Ai..o..

-Ce??*0.0*

-Pai ai o prietena?

-Ah..?0.o..Nup...

-Bine, deci esti liber diseara?

-Hm..??diseara pai avem treaba, nu mai stii??

-Ce treaba?

-Pai ma gandeam ca ai vrea sa stam cu totii si sa vorbim si altele..

-.-ok dar mai bine nu ai vrea sa avem o intalnire?*Claudia*

-Pai avem o intalnire!!

-Da?

-Da nu ti-am spus ca stam cu toti vorbim..si altele...

- "-.- eu spuneam o intalnire in doi..

-De ce in doi?

-Tu esti idiot?

-Nu..de ce?0.0

Claudia isi inchide ochii incet si se loveste singura peste frunte....-AHH....ce idiot....isi vorbeste singura in minte....-Hey esti bine?..Isi deschide ochii incet si il vede pe Vincet in fata ei facandu-i cu mana..-Deci Vincet nu glumesc cu intalnirea.....Acesta ramane socat si se uita la ea..isi ridica privirea spre cer...

-Hm..imi trebuie timp de gandire..

-De ce nu spui o data ca nu vrei si gata...

-Din cauza ca nu este asa usor...

-Bine sta aici singur si uita-te la cer...

Aceasta pleaca suparata..in casa, Vincet isi intinde mana dupa ea dar nu mai spune nimic, baiatul se indeparteaza de casa si se duce in padure, se apropie de un pom si il loveste cu putere.Acesta cade langa trunchiul copacului, isi inchide ochii..

Dimneata~

Claudia se trezeste din cauza unui zgomot*Bofff*-La naiba...aceasta se ridica in fund si se uita sa vada cine este, era Shiki, aceasta era adormit incat nu se trezise..-Hey Shiki ce faci?...-Buna Claudia, bine ma duc sa imi fac o cafea, vrei?...-Nu mersi, dar o ciocolata calda da...!!:)..-Ok!..

Ma las incet pe spate, imi duc mainile la ceafa si ma uit la tava, ma tot gandesc de ce nu a spus da?, de ce a spus ca are nevoie de timp pentru a se gandi?...ce sa intamplat cu el?...oare este ceva din trecut?..

-Hey somnoroaso..ce faci?

Ma ridic sa vad cine este, ma proptesc in coate si ma uit..-Takuma?..-Da printeso ce faci?...-Bine..stateam si ma gandeam..-Oh...-Hey Takuma de ce Vincet se poarta asa rece?...-Oh..stiu ce lai intrebat aseara, este din cauza ca tatal lui a murit acum 2 ani si prietena lui la fel..era cu el in masina, el conducea dar ea a murit..iar dupa acest accident crede ca este vina luni..iar din cauza aceasta este asa de rece si intunecat..S-a izolat de ceilalti din aceasta cauza, dar nimeni nu il asculta toti spun ca el este asa rece din cauza ca vrea atentie..dar el este rece din cauza a ce s-a intamplat cu mult timp in urma....Din cauza aceasta nu vrea sa iubeasca pe nimeni si nu isi face prieteni..

-Oh..deci din cauza asta el este izolat de ceilalti, si numai cu voi sta..

-Da, dar aseara a fost prima oara cand a iesit sa stea in jurul focului cu ceilalti, si cand a zambit prima oara, numai tu il poti face pe el fericit..

-Am inteles...dar unde este?

-Este afara..se plimba..

Claudia sare din pat in pijamale, aceasta se duce spre usa cand sa o deschida...-Hey scuze ca te deranjez dar in pijamale? vrei sa ai mai multi fani?...-Oh..obraji ei se schimba intr-un rosu aprins..aceasta se duce repede spre patul ei sa isi ia schimburi, se indreapta in graba spre baie..-Hey baieti sa nu intrati in baie......

Dupa 5 minute iese in graba isi arunca pijamalele in pat si fuge afara, se uita prin prejur si il vede pe Vincet intins langa un pom cu privirea ridicata spre cer....Alearga spre el strigandui numele..-VINCET!!VINCET!!Acesta isi intoarce privirea si o vede pe Claudia alergand spre el zambind...Aceasta nu este atenta pe unde calca si se impiedica de o piatra..Vincet o vede cum cade, se ridica si o prinde inainte sa se loveasca..

-Claudia esti bine?

-Da Vincet mersi:)

Aceasta se uita in ochii ei, lacrimile se prelingeau pe obraz, isi duce mana aproape de ochii ei si ii sterge lacrimile..Ia mangaiat toata zona de la obraz spre buze..Claudia isi inchide ochii, buzele lor se apropie tot mai mult...Vincet o saruta gentil -Buzele tale au aroma de capsuni-Acesta ii sopteste deasupra buzelor..

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Where stories live. Discover now