15. Mila

453 25 1
                                    

De film is net afgelopen, en Luca komt binnen lopen. "Donder op, Luc." Roep ik terwijl Rachel druk op zoek  is naar een zak waar nog chips in zit. Met zijn handen om hoog loopt hij de kamer weer uit. Fijn die komt hier niet binnen. "Hoe kennen jullie elkaar?" Hoor ik de  nieuwsgierige stem van Rachel vragen. "Uhm.... ja... nee....lang  verhaal." "Ik heb de tijd." Fijn. "Uhm, nou zijn tante is erg goed bevriend met mijn moeder. " Met een ongelovige blik staart Rachel me aan. "En nu de waarheid Mila." Wat moet ik nu zeggen. Opeens wordt ik gebeld. Brandon.  "Mag ik deze even nemen." Rachel zucht en wuift me de kammer uit.

"Waarom bel jij en niet Mason?" Zeg ik boos. "Omdat mason niet opneemt en ik hier een overbezorgde Amber heb zitten die niet eens jou nummer kan intoetsen." "Oooow" "Mila, als hij niet gauw een reactie geeft kunnen we niet eens veder." "Goed heb je nog vedere informatie.""Helaas wel, en het gaat over Neo. Ik ben er zojuist achter gekomen dat Victor denkt dat Rachel en Neo een relatie hebben dus is hij begonnen Neo te laten achter volgen." "Shit." "Dus kom jij hier heen dan ga ik naar Neo." "Ik kom zo snel als ik kan."

Ik hang op. Ik draai me om en zie Rachel staan. Zonder dat ik het kan tegen houden rolt er een traan over mijn wang. "Is er wat? " "Mason." Is het enige wat ik uit mijn mond krijg. "Is hij dood?" "Nee nee, hij is opeens weg." "Dat is toch niet zo erg." probeert ze me te troosten. "Is het erg dat ik naar huis ga?  Anders is Amber alleen, en ze is niet graag alleen." "Ga maar." En met een handbeweging wuift ze me al naar buiten

Buiten is het koud, maar toch schijnt de avond zon nog. Duizenden vragen razen door mijn hoofd. Gaat het wel goed met hem? Is hij gewond? Leeft hij nog? Waar kan hij zijn? Kan hij ontsnappen? Zo ja, heeft hij de spullen om te ontsnappen wel mee? Van al die vragen word ik weer verdrietig. En als ik verdrietig ben, ben ik net een depressief konijn(niets tegen depressieve konijnen). Ik kom thuis aan en doe de deur open ik zie Brandon. Ik kan er niks aan doen dat ik me jankend in zijn armen stort. Ik voel dat hij schrikt, maar snel herpakt hij zich en probeert me te troosten. "Ssst, rustig maar. Vertel rustig wat er is, oke?" "H-hij is n-nog n-nooit al-alleen, l-lang on-ontvoerd geweest." Breng ik stotterend uit, en barst weer in tranen uit. Brandon tilt me op in bridstyle en brengt me naar de woonkamer. Daar word ik verwellkomt door de geur van pizza. Na wat trozende woorden, val ik onrustig inslaap.

~

Ik word wakker van twee ruziënde mensen. Amber en Mason....Wacht, Mason. Ik spring op en ren naar de keuken om ze te bespioneren. "Mason je snapt het niet. Je zusje heeft zich zelf in slaap gehuild. Ik heb zelfs Norah moeten troosten." "Maar niemand hoefde zich zorgen te maken. Er was echt niks aan de hand." "Niemand kon je bereiken dus leg mij maar haarfijn uit waar je was." zeg ik voordat Amber iets kan zeggen. "Mila dat kan ik echt nu niet zeggen." "Waarom niet, Mason." Al huilend ren ik in de richting van mijn kamer. In mijn badkamer spring ik snel onder de douche. Daarna snel aangekleed en wat mascara opgedaan.

Mila's outfit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mila's outfit

Snel ren ik naar beneden. Als ik voor de tweede keer de keuken in loop zie ik Brandon en Norah rustig iets eten. Zelf maak ik ook een boterham klaar en ga naast Norah zitten.
~
Ik ben eindelijk op school en begin meteen met zoeken naar Rachel. Terwijl ik zoek zie ik Lilly staan. Fijn. Ik loop naar haar toe. "Hi Lilly" "Oh, hey Mila." Zegt ze over enthousiast. Ze draait zich om en begint in de zelfde richting als net te staren. Ik volg haar blik en zie dat Neo daar staat. "Lilly, ga niet zeggen dat je hem wil als vriendje." "Oké, ik zeg het niet. Maar het is wel waar." Ik loop naar Neo. "Hey Neo." "Hey Mila. Even een vraag. Weet jij toevallig waarom Brandon wist waar ik woon?" " Nope, geen flauw idee. Maar heb jij Rachel gezien?" "Mila jij zei dat ik naar jou en Mason moest komen als ik me achter voelde, toch?" "Dat lang geleden, maar ja dat heb ik gezegd." "Ik voel me achtervolgd Mila."

😱😱😱😱😱😱😱😱😱

Heey
Hoe gaat ie hier
Ik weet het is lang geleden dat ik heb geüpload maar hier is ie dan eindelijk

Naomi💋

Spy twins ✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu