Clubareala

43 2 4
                                    

In sfarsit am ajuns in Spin. Maia aproapte ca m-a tarat pana la bar, unde ii vazuse pe amicii cu care urma sa ne petrecem seara.Nu erau multi la numar,dar stiam ca distractia cu ei e garantata.

-In sfarsit ati ajuns,ne spune Alexia venind spre noi cu o bautura in mana.

-Stii cum e Maia,ii spun imbratisand-o.

-Doar nu voiai sa aratam a cersetoare cand venim intr-un club,nu?,riposteaza Maia imediat.

-Da,da.Hadeti,shot-urile va asteapta de muuuult timp.

Am salutat si restul grupului,apoi ne-am pus pe distractie. Mi-am permis sa beau si alcool in seara asta,dat fiind faptul ca nu conduc.Muzica haotica rasuna in boxe mai mari decat mine, animatoarele se miscau cat mai lasciv atragand majoritatea privirilor,iar jocul de lumini era de-a dreptul fascinant.Nu puteai zari vreo persoana la departare.Am avut grija sa ii tin Maiei un discurs in taxi, avertizand-o sa nu se indeparteze de mine sau sa plece cu vreunul din prietenii nostri,stiind ca unul din baietii cu care eram ii cam facea ochi dulci surorii mele.


Matei POV.

-Am ajuns, le atrag atentia dragilor mei prieteni de pe bancheta din spate care erau prea ocupati cu telefonul.Singurul care imi acorda atentie, si cu care de altfel am putut vorbi pana la club, a fost Denis. 

-Am vazut si noi,frate,tipa Alex.

-Nu pare,ii raspund peste umar. A durat ceva timp sa gasesc un loc de parcare. Se pare ca Spin-ul e plin in seara asta. Nu stiu de ce am venit,sincer. Probabil, din cauza plictiselii si a faptului ca am stat in casa de cand am ajuns in orasul asta, desi se presupune ca suntem in vacanta si am venit in San Diego sa ne distram, dar noi am stat si am "pazit" apartamentul in care eram cazati. In seara asta  insa, Alex a propus sa iesim. Am colindat toata vara orasele din SUA si ne-am distrat, dar San Diego parea ca nu are nimic de aratat. Nu gaseam nimic de facut aici, pana in seara asta. 

Inainte de a intra in club ne-am oprit pentru a fuma. Deja vedeam "micile dive" iesind cu cate unul scufundat in decolteul lor, iar ele razand si fiind pe o alta lume. Nu pot sa imi dau seama daca sunt bete sau drogate. Chiar e greu de spus. Daca e ceva ce nu imi place la o femeie, exceptand operatiile estetice, e faptul ca bea la fel ca un barbat. Nu scuz barbatii care beau pana nu mai stiu de ei, dar o femeie care se comporta asa e pur si simplu jalnica si nu se respecta absolut deloc. Nu zic ca femeia nu are voie sa bea, dar sa bea cat poate si sa nu pice in bratele primului papitoi care ii sopteste doua vorbe frumoase. Din pacate, asta se intampla si exact asta am in fata acum. Scarbit de felul in care se comporta cei doi "amorezi" decid sa imi sting tigara si sa intru. Din fericire, baietii ma urmeaza. Intram intr-un mic hol in care se afla un bodyguard care ii perchezitiona pe baieti inainte sa intre. Muzica se auzea inca de aici. Pe o parte se intra,iar pe alta unii ieseau afara.Ne-am asezat si noi la rand, seperand sa intram cat mai repede. Bodyguard-ul ala se misca foarte incet spre dezamagirea noastra. Aleg sa imi deschid telefonul pana ajung in fata uriasului, dar nu apuc bine sa il deblochez pentru ca o tipa se izbeste in mine si il scap. Desi ea s-a izbit in mine, se dezechilibreaza mult mai tare asa ca o prind inainte sa ajunga jos. Exact genul asta de fete nu imi plac. De ce dracu' sa bei pana nu te mai poti tine pe picioare?! Nu o sa inteleg niciodata. Spre surprinderea mea, satena se retrage rapid din bratele mele.

-Scuza-ma!,imi spune zambind.

Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la asta. Intai se tine pe picioare si acum imi cere scuze. 

-Nu-i nimic, ii raspund. Din cate pot vedea arata destul de bine. E cam cat mine de inalta, satena cu ochi caprui, iar corpul ei e destul de apetisant. E o tipa cu forme din cate  vad. E imbracata cam decent spre deosebire de restul fetelor pe care le-am vazut eu in cluburi.

-Te mai holbezi mult la mine?ma intreaba cu bartele incrucisate si cu capul lasat intr-o parte. O sa o iau razna daca mai sta mult pe langa mine. Atitudinea ei o face si mai interesanta. Pare aroganta, dar...imi place si asta. Mai face si pe inabordabila,dar nu ma deranjeaza deloc.

-Nu ma holbam, doar te analizam!,ii raspund la fel de arogant. Cred ca am facut o miscare proasta pentru ca face un pas spre mine.

-Analizeaza-ma cat mai poti, doar de asta o sa ai parte;imi sopteste la ureche.

-Nu ma subestima!,ii spun apucand-o de talie si lipind-o de mine. In sfarsit o pot privi in ochi de-aproape. Are ochii mari si seducatori,iar buzele ei pline...ar fi numai bune de sarutat si de muscat.Cu greu ma abtin sa nu o sarut in momentul asta.

 -Te-ai subestimat singur cand mi-ai spus asta,imi raspunde luandu-mi mana de pe talie si plecand afara insotita de o blonda. O privesc pana iese asteptand sa se mai uite o data macar la mine,dar nu o face. 

-Ce-a fost asta?,intreaba Denis venind langa mine.

-Mai bine spus,cine a fost?,ii raspund zambind

-Tocmai ai fost refuzat de o tipa,tu, Matei Anghel. Trebuie sa se tina tare fata.

-Face pe inabordabila,dar imi pot da seama ca nu e. 

-Zici? Nu mi se pare.Chiar cred ca e inabordabila. Poate e cu iubitul aici. Stai departe,Matei. Nu am chef sa te dadacesc daca iei bataie.

-Poate fi si cu parintii. In seara asta, va fi doar a mea.

-Mai sunt zeci de fete in club. De ce tocmai ea?,ma intreaba Denis vizibil surprins.

-Pentru ca e misterioasa,aroganta si al naibii de sexy.

-Ti-a intrat in cap?

-Nah...imi va intra doar in pat. Dupa ce am intrat in clubul propriu-zis toti si-au luat cate o bautura,mai putin eu. De ce? Conduceam. Trebuia sa ajungem intregi inapoi la apartament. Cateva tipe deja s-au "agatat" de noi. Imi pare rau pentru ele, dar in seara asta, am ochi doar pentru una, insa nu o vad nicaieri. Sper doar ca nu a plecat. As fi iesit afara sa o caut, dar apoi ar fi trebuit sa stau iar la coada aia infernala pentru a intra. Am ocupat un loc pe o canapea cercetand tot clubul cu ochii si cu speranta ca o voi vedea. Nu a durat cinci minute caci o tipa ma intreaba daca se poate aseza langa mine. Nu o refuz, dar se aseaza prea aproape de mine. Poarta o rochie neagra stramta si lucioasa carea abia ii acopera fundul, parul ii e un rosu aprins la fel ca buzele mult prea mari pentru fata ei, mult prea fardata si ea, iar gura ii duhneste a tutun. Incearca sa converseze cu mine,dar nu prea ii iese. Aflu totusi ca e din Spania si ca a parasit-o iubitul de curand. Mda, foarte interesant. Unde o fi satena mea? Cand imi pierd orice speranta ma duc la bar si ii cer tipei de acolo un cocktail fara alcool. Aproape imi scuip bautura cand imi vad satena la un metru de mine luandu-si un mojito. Imi las bautura pe bar si ma indrept spre ea hotarat sa nu o mai pierd din raza mea vizuala fie ce-o fi.

-Fugi de mine?,o intreb profitand ca e cu spatele.

-Proftim?,se intoarce surprinsa.

-Mi-ai lipsit!,ii spun punandu-mi bratele de o parte si de alta a barului ca ea sa nu poata pleca.

-Ce vrei?,intreaba cu sprancenele ridicate.

-Pe tine!,ii raspund zambind si privind din nou in ochii aia care ma hipnotizeaza. Ea doar zambeste si isi lasa capul pe spate. Pana si gatul ei e seducator. Cred ca oficial o iau razna.

-Mai baiatule,e nevoie de mai mult de o replica de-asta de 15 ani pentru a ajunge cu mine in pat. Intelegi?,imi spune si ma impinge de langa ea apoi dispare in multime,dar de data asta nu o mai pierd. M-a lasat putin surprins cu replica ei, dar tot nu ma dau batut. Nu stiu de ce simt ca si ea ma vrea exact cum o vreau eu.



Capitol nou!

Multumesc ca ati citit. Astept pareri si critici.

Lasa un vot daca ti-a placut macar putin. 

UNFORGETTBLE ONE NIGHT STANDOn viuen les histories. Descobreix ara