One night stand in San Diego

41 1 0
                                    

Mira Pov.

Blondo-satenul ala cu ochii aia albastri superbi incepe sa intreaca orice masura. Deja ma calca pe nervi. Oare chiar are impresia ca o sa ii pic in plasa asa usor?! Nu neg ca ma atrage, dar de la o simpla atractie pana la a ajunge cu el in pat e cale lunga. E destul de insistent, dar am eu grija sa il trimit la plimbare de fiecare data.

-Unde ti-e mintea?ma intreaba Maia asezandu-se langa mine pe canapea.

-Nu crezi ca ar fi cazul sa plecam?ii spun in speranta ca nu va refuza,dar...

-Aa,nuu! Abia am venit. De ce vrei sa plecam? Credeam ca te distrezi.

Ma distram. Asta inainte sa vina blondo-satenul sa ma enerveze. Dar nu ii pot spune Maiei asta pentru ca nu vreau sa ii stric distractia. Nici eu nu intelg de ce ma enerveaza tipul asa de tare. Probabil din cauza arogantei lui, e pur si simplu prea plin de sine.

-Ma distrez, doar ca sunt si putin obosita si nu uita ca maine la 12 avem avionul,deci...

-12,Mira,12. Stai calma, nu il vom pierde. Iti promit ca nu mai stam mult,imi spune si dispare iar.

-Ok,spun semi-multumita si ma fac mai confortabila. Nu am de gand sa mai dansez in seara asta. Vreau doar sa imi savurez mojito-ul linistita. Doar ca nu intotdeauna iti reuseste ceea ce iti propui, si se pare ca nici mie nu imi reuseste mica "refugiere" de ceilalti. Observ ca un tip bine facut isi face aparitia in fotoliul de piele din fata mea. Ma priveste cu un zambet pervers si ma analizeaza din cap pana-n picioare. Ma simt dezbracata si violata deja de privirea lui. Scarbosul si libidinosul. Dar nici eu nu ma las. Afisez cea mai scarbita fata pe care o pot face si ii infrunt privirea. E de doua ori cat mine, brunet cu barba , imbracat intr-o camasa alba si blugi negri. Nu prea are gusturi la haine din cate observ. Se pare ca nici fata mea scarbita nu il deranjeaza pentru ca inainteaza spre mine. "Nici sa nu te gandesti incerc" sa ii spun din priviri, dar nu functioneaza. Salvarea mea e Aexia care vine si ma ia de mana indepartandu-se cat mai departe de tip. Fir-ar, mi-am uitat mojito-ul acolo!

-Scarba nenorocita!spun cu voce tare se pare pentru ca Alexia incepe sa rada. Nu mai rade,o atentionez. Daca nu veneai, cred ca sarea pe mine.

-Bine ca l-am vazut la timp. A mai incercat asta cu cateva fete in seara asta din cate am observat. Toate l-au trimis unde ii e locul,la dracu',imi spune blonda zambind si ma molipseste si pe mine.

-Multumesc,ii spune.

In boxe se aude o melodie regge. Imi suna cunoscuta. Bailame, cum sa nu o stiu cand eu iubesc melodiile regge. In sfarsit ma pot misca si eu cum trebuie. Un zambet imens imi apare pe fata si ma las prada ritmului latino. Alexia e in fata mea, iar Maia in stanga mea. Atat timp cat sunt ele pe langa mine nu imi fac griji ca vreun libidinos m-ar putea atinge sau ar incerca altceva. Stim sa ne aparam intre noi. Alexia ne e ca o sora si se considera datoare fata de noi pentru ca am scapat-o, oarecum, de un viol,chiar din partea iubitului ei. De atunci am invatat ca daca nu ne aparam atat singure cat si intre noi, nu o va face nimeni. Incep sa ma simt din nou bine. Ma bucur ca Maia nu a fost de-acord sa plecam. Ma simt atat de relaxata si simt ca plutesc pe ritmul melodiei, dar visul meu nu dureaza mult pentru ca simt cum doua brate,mult mai solide decat ale mele, imi infrasoara talia. Incerc sa il desprind de mine si nu reusesc. Ma uit la Alexia, dar blonda nu zice nimic, ci doar are un zambet tamp pe fata. Maia mea, plecase cu cinci minute inainte la baie. Cine e in spatele meu? Alexia dispare imediat si ea. Grozav, acum sunt singura cu nu stiu ce betiv care asteapta sa mi-o traga. Dar, de ce a plecat Ale? Nu m-ar lasa singura cu un nebun. Sau da?! Incerc sa ma intorc sa ii vad fata nebunului, dar nu reusesc. "O sa iti rup bratele astea cand scap", ma gandesc tragandu-ma de langa el si mai tare. Dar...nimic.

UNFORGETTBLE ONE NIGHT STANDUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum