Ne intalnim din nou!

18 1 0
                                    

Mira POV.

Dupa ce Maia m-a rugat minute in sir sa plec si sa nu mai fac pe mamaica grijulie cu ea, m-am decis sa plec spre facultatea mea. 

-Aglomerat mai e locul asta, ii spun Alexiei in timp ce incerc sa ies din parcare fara sa zgarii vreo masina.

-E groaznic. Unii asteapta sa se mai elibereze un loc ca s poata intra. De exemplu masina din dreapta.

-Pe bune?

-Da, uita-te.

Arunc o privire scurta spre locul in care se afla masina. Alexia avea dreptate, chiar asteapta sa plece vreo masina. Si am impresia ca asteapta sa trec eu. Decid sa nu ii mai las sa astepta si accelerez. Din fericire universitatea mea nu e departe de cea a Maiei , asa ca o pot vizita oricand. Observ fericita ca parcarea noastra nu e asa de plina. Slava cerului!

-Pregatita de un nou inceput?, ma intreaba Alexia zambitoare.

-Ce nou inceput? Doar o luam de la capat.

-Cine stie ce se va intampla anul asta? Poate iti intalnesti iubirea vietii.

-Daaaa, cu siguranta, draga Alexia. Poate ti-o intalnesti tu. Eventual printre cei de anul 1.

-Si ce? Daca arata de anul 4 e binevenit.

-Esti belea!

-Hai sa ne intalnim "dragele si scumpele colege".

Imi dau ochii peste cap si cobor  din masina. Bobocii entuziasmati asteapa intr-un amfiteatru sa inceapa ceremonia de inceput de ani. Dragii de ei, habar nu au ce ii asteapta. Multi vin cu gandulo ca e o facultate usoara, iar cand dau de greu renunta.  Bineinteles ca ma intalnesc si cu mimozele din grupa mea, una mai dichisita ca alta. Parca au venit la o prezentare de moda  nu la facultate. Zambesc fals si le arunc un ''buna" plin de dezgust. Sentimenul e reciproc macar, stim ca nu ne suportam. Singura diferenta e ca eu nu vreau sa stau in prezenta lor si doar le salut din bun simt, ele in schimb imi cauta prezenta si abia asteapta o barfa noua. Dar vorba aia, dupa ce te-ai ars cu supa odata, sufli si in iaurt. Imi amintesc cat de greu mi-a fost sa cred ca Alexia chiar voia asa imi fie prietena. Credeam ca vrea doar sa scoata informatii despre relatia mea cu Paul si apoi sa le imprastie prin toata facultatea. Din fericire nu a fost adevarat. Am doar doi prieteni in facultatea asta, dar ma pot baza oricand. Ca tot veni vorba, unde o umba Marco?!

-Ale, stii ceva de Marco?

-Unde crezi ca ar putea fi?

-Boboace, spnem amandoua odata.

Marco e fiul patronului clubului unde lucrez. Din fericire nu seamana deloc cu Lidia. Mai bine zis, nu seamana deloc cu ea. E amabil cu toata lumea, respectuos, si nu judeca niciodata oamenii. Dupa ce am inceput sa lucrez la club ne-am imprietenit. Stiam ca suntem la aceeasi facultate si il mai vedeam pe la unele cursuri si inainte, dar doar ne salutam. Dupa povestea cu Paul, mi se parea ca si el face parte din categoria persoanelor care ma judeca, dar mi-a spus deschis ca el nu crede ca sunt o curva, si ca adevarul sigiur e undeva la mijloc. Dupa o perioada a cam inceput sa se dea la mine, dar i-am explicat ca nu putem fi decat prieteni. Nu a inteles din prima, dar dupa ce a vazut ca il tratez ca pe un frate, a inceput si el sa ma trateze ca pe o sora. Lumea credea ca suntem impreuna la un moment dat pentru ca Marco e foarte protector cu mine. Dupa ce a cunoscut-o pe Alexia a inceput sa seapropie de ea. Chiar parea ca o place, dar a aparut in plan un alt tip, cel carea incercat sa o violeze. Atunci Marco s-a indepartat de ea si a inceput sa zboare din floare in floare. Din fericire nu ii poarta pica Alexiei pentru ca nu l-a ales pe el atunci, pentru ca stie ca Ale a realizat ca a facut o greseala si a regretat mult si bine. Ma uit atent prin multime, dar nu il vad. Marco e inalt, saten, cu putina barba si bine facut.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 09, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UNFORGETTBLE ONE NIGHT STANDWhere stories live. Discover now