Part 52

47 1 0
                                    

P.O.V Megan:

Als ik mijn ogen weer open doe, zie ik dat we in een soort kelder zitten, Daan,ik en nog een paar mensen.. Daan heeft zijn ogen nog dicht, ik zie een klein raampje op ooghoogte. Ik probeer op te staan. Na een tijdje sta ik voorzichtig op mijn benen, ik sluip naar het raam en zie de zee. Dat betekend dat we nog in een warm land zitten, het is namelijk heel warm.. Ik hoor gestommel op een trap en ga snel weer naast Daan liggen met mijn ogen dicht. Even later komen er 2 mensen binnen "wat doen we met die 2?" "We houden ze hier, dat blondje is een boyband zanger uit Nederland, misschien verdienen we er wat voor". De mannelijke stemmen lachen en lopen dan terug naar buiten, ze sluiten de deur af met verschillende sloten en stommelen de trap op.

P.O.V Nils:

Als ik wakker word, zie ik eline naast me liggen, "ben je wakker?" Fluister ik. Ze knikt "jaa, ik heb niet geslapen..". Ik sla mijn arm om haar heen "het komt goed". Ze snikt zachtjes en drukt haar hoofd op mijn schouder, een tijdje later worden ook de andere wakker. "Nog geen nieuws?" Vraagt Michelle, die de zwarte mascara vlekken onder haar ogen heeft. Ik schud mijn hoofd "nog niks".

We besluiten om ons aan te kleden en dan te gaan eten, daarna bellen we naar Daans ouders in Nederland om te zien of zij meer weten. De meisjes gaan naar hun eigen kamer om zich om te kleden.

*made by michelloss*

love troubles in SpainWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu