Part 37

72 3 0
                                    

P.O.V REINTJE:

We zitten met z'n allen op Michelle's bed, Eline had iets te vertellen en dat ging ze nu doen. 'Okee het is heel moeilijk voor me..' Zegt Eline langzaam 'ben je zwanger?!' Roept Owen uit. Nils kijkt hem raar en schiet dan in de lach 'neejoh sukkel'. Ook Eline krijgt een glimlach op haar gezicht, dan vertelt ze verder "Larissa zat in de 1e bij me in de klas, en ik werd heel erg gepest.. En dat kwam door haar...'. Owen kijkt Eline verbaasd aan.. 'Mijn Larissa?' Eline knikt 'jup..' Owen zucht 'ik wil niet met het meisje dat mijn beste vriendin pestte..' 'Je hoeft het niet uit te maken..' Zegt Eline snel. 'Jawel!' Owen pakt zijn telefoon en belt Larissa. 'Hey lariss, het is uit, en als je nog 1 ding doet tegen Eline of een van de andere, wens je dat je mij nooit gekend had'. Iedereen kijkt met open mond naar Owen. Dan moeten we allemaal lachen. Midden in onze slappe lach komt de dokter binnen. Ik stoot Michelle aan 'de dokter!' Iedereen stopt met lachen en kijkt de dokter vragend aan. Dan begint hij te grinniken 'dat werkt dus om jullie stil te krijgen' 'MAG IK NAAR WEER MET HUN MEE?' Vraagt Michelle enthousiast. De dokter stopt met lachen 'suree, alleen volgende week even terug komen!' 'Maar dan zijn we weer in nederland' 'nee zijn jullie niet' zeg ik geheimzinnig. 'Michelle kijkt me vragend aan 'we hebben geregeld dat jullie nog 3 weken blijven samen met ons!' Michelle vliegt me om mijn hals 'dat is zoo lieefff!' Ik druk een kusje op haar wang 'alles om jou langer bij me te hebben'.

P.O.V MICHELLE:

De dokter vertelde nog dat ik voorzichtig moest zijn en liet me toen gaan. We pakte onze spullen en gingen met de taxi terug naar het hotel. We besluiten op de jongens hun kamer te gaan chillen. We doen de deur open en zien daar Anne en Larissa zitten. 'Zoo daar zijn jullie' zegt Anne met een gemene grijns op haar gezicht. Ik draai me snel om en wil de deur weer open doen, maar ik voel een hand om mijn pols. 'Jullie gaat nergens heen' zegt Anne en ze geeft me een klap in mijn gezicht. ik wil terug slaan, maar word nog steeds door haar vastgehouden, Anne brengt me naar een stoel en zet me neer, Eline wordt door Larissa op een andere stoel aan me vastgebonden. dan worden de jongens vast gebonden en ook op stoelen gezet, anne en larissa lachen gemeen en lopen dan de kamer uit.. ons achterlatend, vastgebonden..

*Made by miemsell*

HOI MENSEN SORRY DAT WE ZOOOOO LANG NIET GE-UPDATE HEBBEN MAAR STIEKEM WAS IK HET VERGETEN. Een lieve vriendin vroeg me of ik nog eens wou updaten en Tada nu is ie online 🎉 ik denk dat we vanaf nu ongeveer 3 Parra per keer gaan posten omdat jullie dat we verdienen na al dat lange wachten 💕💕💕💕💕 oké ik hou van jullie 😙😙😙 xx Elineke

love troubles in SpainWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu