Part 16

320 20 2
                                    

P.O.V Eline:

Meteen als ik wakker word merk ik dat ik mijn kleren nog aanheb,  ik zucht en sta op, dan loop ik naar de kast en pak een setje kleren (Zie a/n onderaan!) dan loop ik naar de badkamer en trek ik de kleren aan, ik doe mijn make up en doe mijn haren. Als ik hiermee klaar ben loop ik terug naar de kamer. Ik zie dat Michelle met zwarte kringen onder haar ogen,huilend op het bed zit. 'wat is er meis?' zeg ik als ik naar haar toe loop en naast haar ga zitten. ze kijkt me aan met huilende ogen en laat haar hoofd dan op mijn schouder vallen 'R-Rein' weet ze uit te brengen. 'Wat heeft Rein gedaan??' vraag ik bezorgd. Ik laat haar even rustig worden en vraag het dan nog eens. 'ik ging met hem naar het strand vannacht want we konden allebei niet slapen, en het was echt super leuk enzo en toen zoende hij me...' als ze deze woorden heeft uitgesproken begint ze weer te huilen. 'maar dat is toch leuk?' zeg ik verbaasd. 'Jaaaa! maar daarna appte hij me dat hij me wel leuk vindt maar dat het niet kan tussen ons, en ik weet niet waarom!' als ze klaar is met vertellen valt ze achterover op het bed met haar handen voor haar gezicht. 'hee meis, ik ga wel even met hem praten voor je! ik weet zeker dat er een goede reden is, en dat hij gek op je is' ik trek haar recht en geef haar een knuffel 'Ga lekker douchen, ik pak wel wat kleren voor je, dan voel je je daarna weer beter, we gaan vanmiddag naar een ander dorpje hier in de buurt met z'n tweetjes!' Michelle knikt en loopt naar de badkamer. ik sta ook op en wil mijn telefoon pakken, maar ik zie hem niet liggen. 'Waar is dat ding?' vraag ik aan mezelf als ik overal in de kamer heb gekeken, dan hoor ik een pling! ik zie een lichtje van onder het bed uit komen, ik ga op de grond liggen en pak mijn telefoon onder het bed uit, ik heb app van Nils!

Nils: hee, gaan jullie vanmiddag mee naar het strand? xxx

Eline: hee nilsjee, nee Michelle en ik gaan vandaag naar een dorpje.. vanavond misschien? xx

Nils: is goed have fun xx 

Eline: you too xx

Dan open ik mijn contacten en stuur ik een berichtje naar Rein.

Eline: hey Rein, kunnen we zo even praten? het gaat over Michelle...

ik leg mijn telefoon weg en loop naar de klerenkast op iets te zoeken voor Michelle. ik klop op de deur en hoor haar stem al iets vrolijker klinken 'Kom binnen'. ik doe de deur open en geef haar de kleren, ze heeft haar make up al op, en is op haar telefoon bezig. 'succes haha' zeg ik en ik loop de badkamer weer uit. als ik mijn telefoon ontgrendel zie ik dat ik antwoord van Rein heb.

Rein: hee Eline, ja is goed! kom over een half uur naar mijn kamer? Nils,Owen en Daan zijn dan al weg :)

Eline: hee, is goed, kan ik nu misschien al komen? 

Rein: Ook goed haha tot zoo :) 

Ik klop nogmaals op de badkamerdeur ''Hee poep, ik ben even weg, ben over een uurtje terug! zorg dat je dan klaar bent he !'' ''Isgoed!''. ik loop de kamer uit en ga naar de kamer van de jongens. als ik klop doet Rein al snel open, we begroeten elkaar met een knuffel en gaan dan in de stoelen zitten die op de kamer staan. 'Dus.. wat is het probleem? Michelle heeft me alles verteld van gisteren''. Rein zucht en ik zie dat er bijna tranen in zijn ogen staan 'Beloof dat je het niemand verteld..'' ik knik ''Ik beloof het'' ''Nou.. het zit dus zo...''. Als Rein is uit vertelt staat ik met open mond naar hem 'Dit meen je niet...''. 

________________________________________________

Oehh spannend einde :P wat zou er toch met Rein zijn hahaha! dit zijn de kleren/kapsels van deze part! 

made my michelleke

Eline's Kleren: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m72rj9skOx1r6rwndo1_500.jpg

Eline's knot: http://chehols.com/classic-hairstyle/classic-bun-hairstyles-tumblr/

Michelles kleren: http://freegeneraldirectories.com/wp-content/uploads/2014/03/summer-clothes-tumblr-we-heart-it-ekvd5xee.jpg

Michelle's haar: http://www.syerasite.com/wp-content/uploads/2014/04/Cool-hairstyles-tumblr-5.jpg

 

ik vroeg me af of jullie die links van kleding e.t.c kunnen bekijken? want als dat niet zo is doen we ze weg xD okay 11 votes part 17 xoxoxox

love troubles in SpainWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu