De veiling

1.2K 89 5
                                    

Alle mensen die gevangen genomen waren werden een voor een naar buiten gebracht. Toen ik boven kwam moesten mijn ogen in het begin heel erg wennen aan het felle licht van de zon. We werden in een soort van houten koetsen gezet. Dit waren eigenlijk een soort kooien op wielen, maar ik was blij om weer buiten te zijn.

Na een paar lange uren in stilte (er was ons opgedragen om niet te praten) waren we er dan eindelijk. We werden aan elkaar vast gebonden als een soort ketting en een theater in geleid. Binnen kregen we schone kleding, wat water en een sneetje brood. Toen werden we om de beurt naar buiten geleidt en werden we te koop aangeboden aan een stelletje moordlustige vampiers.

Na Anna was het mijn beurt. Toen ik naar voren kwam zag ik een stuk of 70 vampiers naar me kijken. Ik werd geïtroduceerd als een jonge slavin die erg gehoorzaam en secuur was (hoe hij daarbij kwam was me een raadsel maar ach). Het bieden begon bij 50 euro maar was al snel bij de 300 euro. Uiteindelijk werd ik verkocht aan een vampier voor 375 euro. Ik was diep teleur gesteld, ik een levend mens werd gewoon geveild als een dier. Toen schrok ik uit mijn overpeinzingen op en werd mee gesleurd. Anna mijn vriendin van een paar dagen geleden was door dezelfde man gekocht. Eerst weigerde ik ook maar naar hem te kijken maar mijn nieuwschierigheid won van me. Hij was jong, lang en bleek maar toen ik langer keek vond ik ook dat hij autoriteit uitstraalde. We werden weer in een koets geduwd, nauw ja hij zat in de koets terwijl wij in het bagageruim van de koets zaten. Langzaam reed de koets weg, het theater en de rest van het dorp achter zich latend.

Ik moet in slaap gevallen zijn want toen ik mijn ogen opende zag ik een enorm kasteel. Ik moest denken aan mijn dromen als jong meisje, dat ik altijd in een kasteel wilde wonen. Nu bedacht ik het me de ik liever gewoon thuis was dan ik dit kasteel als SLAVIN!

Sold: To be a slaveWhere stories live. Discover now