De handelaar

1.3K 92 2
                                    

Maddy:

Ik opende mijn ogen en staarde in het rond. Ik was in een soort van kooi. Ik vroeg me meteen af hoe ik hierin was beland en waarom. Langzaam kwamen de beelden weer terug. Ik die naar huis liep, het geritsel en toen die klap. Nu ik wist hoe ik hier beland was wilde ik ook weten waarom, maar lang hoefde ik niet te wachten.

De deur ging rustig maar piepend open en een man kwam binnen. Hij was lang, stevig en bleek heel bleek. Toen hij me aankeek schrok ik, zijn ogen waren fel rood!

Hij siste dat als ik me niet zou gedragen er consequenties zouden volgen. Ik met mijn domme hoofd antwoordde natuurlijk: 'Wat dan meneer.' ( thuis mocht ik altijd alles zeggen) Hij draaide zich met een ruk om en keek me woedend aan en gromde dat hij me dat wel eens zou laten zien. In minder dan een halve seconde was hij bij de deur van mijn kooi en zwaaide hem open. Hij pakte me ruw vast en siste in mijn oor: 'Dat het je nu niet moeten doen fragile mensje.' Ik schrok toen ik zijn hoektanden langer zag worden. De rillingen liepen over mijn rug toen hij zijn hoektanden in mijn nek zette en mijn huid doorboorde. Ik schreeuwde terwijl hij dronk. Af en toe mompelde hij wat in mijn nek. Na een poosje werd mijn zicht minder en was ik te moe om nog te schreeuwen of zelfs mijn ogen open te houden. Toen sloot ik bang mijn ogen en viel in slaap.

Sold: To be a slaveWhere stories live. Discover now