14. Kapitola

1.5K 74 0
                                    

Jeho slová mi spôsobili triašku a celé moje vnútro zaplavil ešte väčší plameň vášne a túžby po jeho tele. Rukami som ho chytila okolo krku a nebolo treba ho príliš presviedčať, aby sa opäť prisal na moje pery. Takmer som strácala dych a jasne cítila, že moje pery opúchajú z toľkých bozkov, ktoré sme si už stihli vymeniť.

 

Vo chvíli keď jeho ústa opustili ti moje som chcela začať protestovať, no nedal mi príležitosť z seba vydať nijaký zvuk, okrem slastného vzdychnutia, keď sa jemne zahryzol do môjho ucha. Jeho zrýchlený dych ma šteklil na pokožke a spôsoboval husiu kožu po celom mojom tele, zatiaľ čo sa jeho ruky mohli dolu, aby ma vyzliekli aj z posledného kúsku oblečenia, ktorý som ešte mala.

 

Bezbranne som pod ním ležala kompletne nahá a aj napriek tomu som strach nemala. Akosi som vedela, že by mi neublížil, že cez to sme sa už preniesli a teraz nastali celkom iné časy. Aj jeho jemnosť, ktorú som nemala možnosť okúsiť veľmi často ma v tom utvrdzovala. Vystrel sa a zvrchu na mňa hľadel, tak ako pred pár minútami. Krásnu tvár mu zdobil úsmev, ktorý ma príjemne hrial pri srdci.

 

Netrvalo dlho a mala som možnosť kochať sa aj jeho kompletne nahou postavou. Zhlboka som sa nadýchla a prezrela si ho, keď mi od seba jemne odtiahol nohy. Ľahol si medzi ne a ja som v tom momente zatajila dych. Bola som nedočkavá, ale aj trochu nervózna. Čakala som na moment, kedy splynieme v jedno a nedokázala som udržať na uzde svoje tlčúce srdce, ktoré akoby chcelo vyskočiť z hrudného koša.

 

„Uvoľni sa a upokoj,“ pošepkal potichu a pri tom bol tak blízko pri mojej tvári, že sa otieral perami o tie moje.

 

Vzdychla som, keď trochu pohol bokmi a otrel svoje telo o to moje. „Zayn,“ bolo mi jedno, že môj hlas znel zúfalo, pretože zúfalstvo som skutočne cítila. Nechcela som viac čakať, chcela som jeho a cítiť ho všade. Potrebovala som to, tak ako človek potrebuje dýchať.

 

Usmial sa a pobozkal ma na kútik úst, z ktorého sa presunul priamo na pery. „Tak veľmi to chceš, tak veľmi chceš mňa,“ nebola to otázka, skôr konštatovanie, z ktorého bol trochu pobavený, ale hlavne vzrušený. To sa zračilo v jeho tvári a aj v inej časti jeho tela, ktorú som mala možnosť cítiť ako sa dotýka veľmi citlivej časti medzi mojimi nohami.

 

„Chcem ťa,“ dala som mu za pravdu. Nebolo treba niečo zahmlievať fakty, ktoré boli tak jasné.

 

Usmial sa, no to už do mňa bez varovania vnikol, až som sa prehla v chrbte ako luk. Chytila som ho za bicepsy, do ktorých som opäť zaťala nechty. Zaklonila som hlavou, čím som mu dala skvelý prístup ku môjmu krku, ktorému sa začal venovať jemne, čo sa vôbec nepodobalo tomu, ako rýchlo a intenzívne hýbal svojimi bokmi oproti tým mojim.

 

Môj posledný vzdych bol hlasnejší, ako by som čakala, no nemala som energiu dusiť ich v sebe. „Páči sa ti to, huh?“ zašepkal mi do ucha hlasom, ktorý bol poznačený vzrušením. Bol udýchaný, no neprestával, nespomaľoval.

 

„Zayn,“ zastonala som nahlas jeho meno, keď tvrdšie prirazil a tým mi zobral všetok dych z pľúc, ktorý mi v tejto chvíli veľmi chýbal. Snažila som sa ho doplniť, no Zayn mi nedal príležitosť, pretože sa prisal na moje pery.

 

„Poveď moje meno. Povedz ho znova,“ zamumlal mi do pier chrapľavým hlasom. Vydýchol mi do úst a ja som mala možnosť ochutnať jeho svieži dych.

 

„Milujem ťa, Zayn,“ povedala som, keď sa odtiahol a pozrela mu priamo do očí.

 

Hlavu zaboril do môjho krku a jeho dych na mojej pokožke mi opäť spôsobil šteklenie v žalúdku, okrem toho, že som cítila podobný pocit nižšie, ale to bolo spôsobené jeho počínaním a pohybmi.

 

„Milujem ťa, veľmi ťa milujem,“ zopakoval a svoju hlavu mal stále pritisnutú v mojich vlasoch. „Cítiš sa dobre?“ opýtal sa potichu a zodvihol pohľad, aby na mňa pozrel.

 

Prikývla som a zahryzla sa do pery. „Nepočujem ťa. Povedz to, nahlas,“ hlas mu vychádzal cez zaťaté zuby a na čele sa mu leskli kropaje potu. Pohladila som ho po čele a rukou zišla až na tvár, ku ktorej on sám svoju tvár pritisol.

 

„Je to...úžasné,“ zamrmlala som, no dostatočne nahlas, aby ma počul. Hlas sa mi zadrhával a ja som už nedokázala ani poriadne dýchať. Napriek tomu som si túto chvíľu intimity medzi mnou a Zaynom užila viac, ako čokoľvek iné v mojom živote. Nechcela som, aby to niekedy skončilo. „Zayn,“ oslovila som ho. „Ty si zabudol použiť...“ nenechal ma dokončiť a umlčal ma rýchlim a drsným bozkom.

 

„Nezabudol. Dám si pozor,“ opravil ma s malým úsmevom na tvári. „Nikdy by som nedovolil, aby mi čokoľvek zabránilo cítiť ťa.“

 

Jeho slová mi rozbúchali srdce ešte viac. „Budem si musieť vybaviť tabletky,“ povedala som potichu s úsmevom.

 

„Určite to bude pohodlnejšie,“ kývol hlavou.

 

Môj vrchol prišiel pár sekúnd pred tým, ako zo mňa vykĺzol Zayn a teplá, biela tekutina sa mi rozliala na bruchu. Vzdychla som a usmiala sa na Zaynov výraz skrútený do grimasy plnej vzrušenia, ktorý sa teraz upokojoval. Jeho telo pristálo vedľa toho môjho, keď sme sa obaja snažili popadnúť dych a hlavne sa spamätať z toho, čo sme pred chvíľou urobili.

 

„Bolo to lepšie, ako som si predstavoval,“ povedal po chvíli už pokojnejším hlasom.

 

Rýchlo som obrátila hlavu, aby som mu pozrela do usmievavej tváre. Nikdy som ju nevidela takú pokojnú a hlavne takú jemnú. „Predstavoval?“ opýtala som sa s úsmevom.

 

Zodvihol sa a oprel sa o lakeť, aby bol ku mne bližšie. „Musíš predsa tušiť, ako dlho som si ťa takto predstavoval,“ jedným prstom mi odstránil spotené vlasy z tváre.

 

„Nikdy som sa nad tým nezamýšľala,“ priznala som s úsmevom. bola som jeho slovami potešená, hoci pred pár mesiacmi by som bola skôr znechutená.

 

Mrkol na mňa pred tým ako sa postavil a mne podal ruky, aby ma zodvihol za sebou. „Poď, ideme ťa umyť,“ zasmial sa a pozrel na moju pokožku na bruchu, kde sa ešte stále nachádzal viditeľný dôkaz našej intímnej chvíle, ktorú sme zdielali.

 

 

Revenge of the villain [z.m.] 2. séria ✓Where stories live. Discover now