40.kapitola

79 11 0
                                    

Po týždni :

Zobudila som sa a...a môj budík nezvonil. Otvorila som oči a hneď vzala mobil do ruky. Chcela som ho zapnúť, no bol vybitý. Tak preto nezvonil...Postavila som sa z postele a napojila ho na nabíjačku.

Hneď, ako sa zapol mi na displeji vysvietilo čas. Bolo 11:47. Výborne som sa vyspala. Zrazu mi na mobil prišla upomienka. Ťukla som na ňu a ona sa otvorila. Vtedy som si spomenula na dovolenku s Alexom.

,,Kurva!"zanadávala som si a vybehla som z izby. Zo skrine z chodby som vzala kufor a vyšla s ním do izby. Hneď som otvorila skriňu a začala si vyberať veci, ktoré zbalím do kufra.

Po pár minútach mi začal zvoniť mobil. Rozbehla som sa k nemu, no podtkla som sa o kufor a spadla som rovno na tvrdú zem. Otrasy boli také silné, že moj mobil spadol rovno z nočného stolíka na môj ksicht. Rýchlo som vstala zo zeme a zdvihla hovor.

,,No?"Opýtala som sa a na druhej strane sa ozval smiech

,,Halo!!!"zakričala som a dotyčný sa prestal rehotať ako retardovaný mrož s operáciou hlasiviek.

,,Čau Emma"ozval sa Alex a ja som prevrátila očami. Začala som nervózne podupkávať nohou a čakala som na jeho ďalšie slová.

,,No...O hodinku po teba prídeme s otcom aj mamou. Rýchlo si pobaľ to posledné a vidíme sa. Čauko!"povedal bez problémov a hneď zložil hovor. Mobil som položila na posteľ a ďalej sa balila.

Do kufra som nahádzala kraťasy, tepláky, mikinu, tričká, tielka, spodné prádlo a rifle. Z kúpeľne som vzala pastu a zubnú kefku, šampón aj sprchovací gél, uterák a pyžamo.

Do batoha som si zbalila knihu, peniaze (asi 300€) doklady, slúchadlá, nejaké keksy a lízanky. Kufor aj batoh som položila na chodbu a ešte všetko prezrela v mojej izbe, či som náhodou na niečo nezabudla.

Mame a otcovi som napísala dvojmetrový odkaz, že odchádzam do Talianska a uvidíme sa na hotely. Ešte som popzerala všetko v byte a keď prišla biela KIA pred náš dom, hneď som sa trepala von s kufrom a batohom.

Alex sa ku mne rozbehol a dal mi pusu. Vzal kufor a vložil ho do kufra auta. Zlatúšik!❤

,,Ideme?"opýtal sa ma Alex a otvoril mi dvere na aute ako správny džentlmen. Prikývla som a nastúpila do auta. Alex si sadoo vedľa mňa a išli sme na letisko.

*******************

,,Dúfam, že mám všetko"začala som stresovať pol hodinu pred odletom lietadla. Medzi tým som sa hrabala v batohu a hľadala veci.

,,Určite máš láska"pohladkal ma Alex po chrbte a z boku batohu vytiahol moje doklady.

,,Aha...Ďakujem"s trápnym pocitom som vzala z jeho ruky doklady a dala mu pusu na líce.

,,No stačí tej lásky, lebo sa tu na letisku budú oblizovať aj lietadlá"so smiechom povedal Alexov otec a všetci sme sa začali smiať.

,,A...To je naše lietadlo?"Opýtala som sa Alexa a on mykol plecami. Pozrela som sa na jeho rodičov a oni urobili to isté. Už asi viem po kom je Alex taký flegmatik.

,,Poďte za nami!"zrazu zavelil Alexov otec a ja som spozornela aby mi nič neušlo.

,,Alex počkaj!"zakričala som na Alexa, ktorý stál pri mne a celý čas ma pozoroval.

,,Veď som tu celý čas. Aj tak otec by bez nás neodišiel"zasmial sa a ja som prevrátila očami. Vzala som si batoh aj kufor a išli sme za Alexovým otcom smerom do lietadla 😐

*********************

,,Alex...Ja sa bojím"povedala som so strachom a pripútala som sa pásom. Alex sa na mňa prekvapene pozrel a uchechtol sa.

Emma a AlexWhere stories live. Discover now