Seni seviyorum.

153 14 4
                                    

SELAM SELAM! 5K OLMAMIZA AZ KALDI,TEŞEKKÜR EDERİZ.BÖLÜM BİRAZ KISA OLSA DA OLAYLAR FAZLA OLDUĞUNDAN KISA GELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM,HERNEYSE,OKUDUKTAN SONRA VOTE VERİP GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRMEYİ UNUTMAYIN.-HALELİF XX

Harry'nin ağzından

Arabaya bindiğimizde telefonuma önceden gelen ama bakmadığım mesajlara bakmaya karar verdim.

İki tane video gönderilmişti.

Keegan'ın numarasından. Endişeyle ilk videoyu açtığımda,arabayı süren Louis hariç diğerleri telefona bakmaya başladı.

Su dolu bir küvetin içinde irkilerek uyanan bir Amelia ve onun üzerine buz döken bir orospu çocuğunu izlemeye başladık.Amelia çırpınırken Keegan kameraya yaklaşıp eline aldı ve Amelia'nın yanına yaklaştı.Videonun devamını izleyemeden diğerine geçtim.İzlersem olacakları tahmin edemiyordum.

Bu videoda Keegan bir eliyle kamerayı tutup diğer eline kemeri doluyordu.Daha sonra kamerayı yerine yerleştirip,sandalyede ters bir şekilde oturan Amelia'ya yöneldi.Boştaki elini sırtına götürüp sütyenini açtı.

Bunun üzerine çocuklar geri çekildi ve hepsinin ağzından,

"Orospu çocuğu."

"Siktiğimin adamı." gibi küfürler çıkıyordu.Bense telefonu tümden kapatıp arka cebime koydum.Hiçbirşey hissetmiyordum.

Hiçbirşey.

Gözlerimi kaportaya dikip aklımdan geçen tek şeyi kelimelere döktüm,

"Siktim belanı."

Gözlerimin yandığını hissetsemde aklım Amelia'daydı.Nasıl ona dokunabilirdi? Hangi cüret,hangi cesaretle?! Benim onu bulamayacağımı falan mı sanıyordu? Bulursam neler olacağını biliyor nuydu peki?

"Geldik." sesiyle irkildim.Kaç dakikadır bunları düşündüğümü bilmiyordum ama uzun süre geçmiş gibiydi. Zayn'in,

"Gözlerini sil." demesiyle ağladığımı farkettim.

Niall ceketini çıkartıp indiğimiz arabanın içine fırlattı.Hepimiz birarada o mahalledeki tek inşaata doğru yürürken,gecenin karanlığı bedenlerimizi gizliyordu.Soğuk ama nemli havanın boğuk kokusunu burnuma doldurup iyice yaklaştığımız merdivenlere koştum.Merdivenler yapılacak olan evin ya da binanın sonuna uzanıyordu.

En sonuna geldiğimizde tahta bir kapıyla karşılaştık.Zayn parmağının ucuyla kapıya vurduğunda,çıkan 'tok' sesiyle,

"Sağlam değil." dediği anda hepimiz tekmelerimizi kapıya geçirdik.Kapı yere düştüğü anda karşımızda iki tane adamla karşılaştık.Liam ve Louis aynı anda,

"Bizde." deyince Niall,Zayn ve ben odanın diğer kapısına yürüdük Ayakkabılarımızın ezdiği çakıl sesleri,dövülme sesleriyle uyum oluşturuyordu.Odanın ucundaki diğer kapıdan girdiğimizde,beklemediğim bir manzarayla karşılaştım.Amelia ve Keegan değil,boş bir odaydı karşımdaki.

"Hay sikeyim." dedi Zayn.Ben odada bir açık aramaya çalışırken,Niall ellerini duvara sürtüyordu.Ortasında elleri bir çıkıkla buluşunca elini duvara bastırıp yana kaydırdı.Sırıtmama engel olamayarak,

"Bizden akıllı değilsin Keegs." diye fısıldadım.

Niall kapıyı iyice açıp içeri adım attı.Gözlerim gecenin koyu rengine alıştığı için odadakileri seçebiliyordum.Niall önümden yürüdüğü için önümde duruyordu.

Niall'ın bedeninin arkasındaydı işte.Oradaydı.Minik meleğim ağlayarak bize bakıyordu.Hemen ona doğru koşup önüne çöktüm.

"H-Harry,geldin.Geldin." Hıçkırıyordu.Ellerimle yüzünü kaplayıp,

Ordinary Boy.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin