Tatlı Ameeliia.

272 22 4
                                    

CANLAARR:)) SELAAMM BUGUN ELİFLERDE KALDIM VE SİZE SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİİK! YB GELDİ!! KEYİFLİ OKUMALAR,MUTİMEDYAYA BAKMAYI UNUTMAYIN (Zayn ve Amelia'nın pozu var) XX BU ARADA NEREDEYSE 1.3K OLDUKK!! ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİZ,BİZİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ.HAA,YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ ÖNEMSİYORUZ VE HİKAYEYE ONA GÖRE YÖN VERİYORUZ.BU YÜZDEN YORUMLARINIZI BİZDEN ESİRGEMEYİN,SİZİ SEVİYORUZ. -HALELİF XX

Harry

''Zayn? Selam dostum.'' dedim ve sırtına bir şaplak indirdim.Sırıtarak,

''Amelia geldi.'' dedim.Amelia da bu sözüme karşılık soğuk bir gülümseme gösterdi.

''Selam,Amelia.'' dedi Zayn.Tek elini tokalaşmak için uzattı,Amelia Zayn'in selamına karşılık verdi.

''Siz oturun çocuklar,ben kahve yapıp geliyorum.'' dedi Amelia.

Amelia

Mutfağa yönelip Zayn'in suratına bakmamaya çalıştım.Onunla aynı ortamda kalmak istemiyordum,çünkü gerçekten iyi bir oyuncu değildim.Harry'e gerçekleri anlatacağından emin olduğum için orada bulunmak istemiyordum.Anlattığı zaman,Harry'nin hayal kırıklığına uğramış yüz ifadesini görmek istemiyordum.BENİM yaşattığım bir hayal kırıklığı..

Lanet olsun.Tekrar düşününce,ne yapmıştım ben?! Harry olmadan birdaha asla içki içmeyecektim.Tabii Zayn'in anlattıklarından sorna birdaha yanımda olursa..

İçeriden gelmeye başlayan konuşma seslerini dinlemeye çalıştım.

''Evet,dinliyorum ne anlatacaktın?'' dedi aşık olduğum ses.

''Harry..bak..'' dedi ve sustu Zayn.Bu lafının üzerine nefeslerim sıklaştı.Göğsüm hızla inip kalkıyordu ve sanrım nefes alamıyordum.Evet,ilk defa tam zamanında tutmuştu lanet kriz.

'''Harry''' diye bağırmaya çalıştım.Sesim her ne kadar kısık çıksada Harry yanıma koşmuştu.

''Bebeğim,ne oluyor?'' dedi hızlıca.

''G-getir,i-i-ilaç!'' diyebildim.Harry hızla mutfağın kapısına koştu ve bir saniye sonra çıkış kapısının önüne ulaşmıştı.Kırmızı çantamı olduğu gibi yere döküp,dökülen sütyenlere aldırmadan ilacımı kaptı ve nefesim bitmek üzereyken yanıma koşup ilacı elime tutuşturdu.Zayn ise Harry'nin bu telaşını merak edip çoktan mutfağın önünde dikilmişti.Derin bir nefes alabildikten sonra,

''Üzgünüm.'' dedim.

''Üzülecek birşey yok,'' dedi rahatlamış olan Harry.

Ellerimi beline doladım ve öylece durdum.

''Seni herşeyden çok seviyorum.'' dedim ve Zayn'in gözlerini devirdiğini gördüm.

''Bende seni seviyorum bitanem.'' dedi Harry.

Zayn;

''Ben kahveleri yaparım siz içeri geçin.''dedi.Harry'nin kollarından ayrılıp ellerini tuttum ve içeri sürükledim.

''Fotoğraf çekinelim,'' dedi Harry.

''Olur.''dedim.Zayn içeriden tepsiye koyduğu üç kupayla yaklaştı.Harry,

''Zayn,Amelia'nın yanına geç bende fotoğraf makinesini getireyim.''dedi ve yukarı çıktı.

Zayn bana doğru yaklaştı ve ayağa kalktım.Harry elinde fotoğraf makinesiyle merdivenlerden iniyordu.Yanımıza geldi sırıtı.İleri doğru adım atarak kameranın zamanlamasını ayarlamaya gitti,Zayn yanıma kayıp hafif tehtid edercesine;

''Harry'e bugün söylememiş olmam,hiç söylemeyeceğim anlamına gelmez,tatlı Ameeliia.'' dedi ağzını eğerek.

''Yapma,onun mutsuz olmasını istemezsin,sanırım?'' dedim soran gözlerle.

'''Onu kandırmana da izin veremem.'' dedi sinirlice.Sinirlendirmeyi başarmıştım,gerisi gelirdi elbet.

''Zayn,lütfen.Ona,bize bunu yapma.Ona bir bak.'' dedim.Zayn ilk başta yüzüme baktı,gözleri aynı beni zorla arabaya bindirdiği geceki gibi biranda yumuşamıştı.Daha sonra gözlerini devirip Harry'e baktı.Harry o sırada kameranın içine tek gözüyle bakmaya ve orada neler döndüğünü anlamaya çalışıyor gibiydi.Ve yüzünde,nedensiz ama güzel bir sırıtma vardı.

''Ona,size bunu sen yaptın,Amelia.'' dedi.

Zayn'e cevap veremeden Harry'nin 

''Öyle kalın hayatımdaki en önemli iki kişinin yanyana durduğunu ilk defa görüyorum.''dediğini duydum.Zayn elini belime attı,beni kendine doğru çekti ve sırıttı.Belime parmaklarıyla hafif bir baskı uyguladı ''gülsene'' dercesine.Bende bu uyarıya uyup onun gibi sırttım.Az önce bir sürtük gibi davrandığımı biliyordum.Neden öyle davrandığımı da bilmiyordum.Ama Harry'nin kalbinin kırıldığı -benim kırdığımın- düşüncesi beni sürtüklüğe itiyordu.Çok büyük bir hata yapmıştım ve nasıl düzelteceğim konusunda hiçbir fikrim yoktu.Harry'i çok seviyordum.Çok fazla.Zayn beni nasıl biri olarak tanımış olursa olsun herşeyi Harry için yapmıştım.Onun üzülmemesi için..Lanet olsun,ben neden bu kadar aşık olmuştum?

Ordinary Boy.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin